Naše Workplace Hub rešitve

Izberite v vedno večjem Workplace Hub portfelju:

Workplace Hub je dejavnik, ki omogoča enostavno poslovanje. InteligentnoPovezano. Varno.


Workplace Hub vas osvobodi vsakodnevnih težav z IT-jem. Dovolite nam, da poskrbimo za upravljanje vašega IT-ja in aplikacij, vi pa boste lahko nemoteno poslovali in se osredotočili na kakovostne rešitve za vaše stranke.

Specializirani smo za IT izzive podjetij in vam zagotavljamo celostno svetovanje in podporo. Poleg tega smo blizu, tako da hitro pomagamo v nujnih primerih povezanih z IT-jem.

Workplace Hub združuje strojno, programsko in varnostno opremo s celotnim naborom upravljanja IT storitev in rešitev v eno samo razširljivo IT storitev. Z eno pogodbo in s fiksno mesečno ceno vam Workplace Hub zagotavlja nadzor nad vašim IT-jem, hkrati pa zagotavlja udobje dela z enim ponudnikom, ki pokrije vse vaše tehnološke potrebe tako zdaj kot v prihodnosti.
 

***NOVO*** Workplace Hub Pro: Izboljšajte produktivnos in povežite IT

Zlasti v manjših podjetjih so tiskanje, kopiranje, faksiranje in skeniranje še vedno v središču vsakodnevnih poslovnih opravil. Upoštevajoč to potrebo, storitev Workplace Hub Pro v kombinaciji z miltifunkcijskimi tiskalniki bizhub i-Serije zagotavlja močno in pametno rešitev za vašo povezano pisarno. Ta postavitev omogoča tudi nemoteno integracijo informacij in upravljanja poslovnih procesov.

Prenesite Workplace Hub Pro prospekt

Hub: Temelj za uspešno poslovanje

Hub ponuja robustno in zanesljivo upravljanje IT infrastrukture, na katero lahko po namestitvi pozabite - zato se lahko osredotočite na naloge z dodano vrednostjo. Je virtualni informacijski oddelek na enem mestu, ki podpira vaše podjetje, hkrati pa vam pomaga upravljati vsakodnevne stroške.

Prenesite Workplace Hub prospekt

Edge: Povečajte zmogljivost vaše strežniške sobe

Edge je informacijska in aplikacijska storitev z najvišjo stopnjo prefinjenosti in zanesljivosti. Dopolnjuje vaš obstoječi sistem za upravljanje določenih operativnih nalog ali za upravljanje celotne informacijske tehnologije. Kakor koli že, Edge združuje revolucionarno programsko opremo, varnost naslednje generacije in vodilno strežniško tehnologijo na svetu, kar vam omogoča večji nadzor in zanesljivost vašega poslovanja.

Prenesite Workplace Hub Edge prospekt

ZA VEČ INFORMACIJ NAS KONTAKTIRAJTE: