Workplace Hub za vašo dejavnost

Vaše podjetje je edinstveno kot sektor, v katerem delujete. Zavedamo se izzivov posameznih dejavnosti - z Workplace Hub ponujamo prilagojene celovite rešitve!

Državna/lokalna uprava: avtomatizacija procesov v obsežnih poslovnih komunikacijah

V času krčenja sredstev, naraščajočih stroškov in naraščajočih pričakovanj prebivalstva, je nujno poiskati nove načine za povečanje produktivnosti, racionalizacijo procesov in služenje javnosti z večjo hitrostjo, natančnostjo, učinkovitostjo in varnostjo. Tako se soočate z izzivom, da morate v veliko krajšem časovnem obdobju zadovoljite širši spekter potreb prebivalcev. S prilagodljivim oblikovanjem storitev, avtomatiziranimi delovnimi procesi in lokalnimi storitvami, Workplace Hub pospeši vašo digitalno preobrazbo.

Nepremičnine: vaši podatki kjer koli in kadar koli - bodite blizu svojim strankam

V razmerah, ko je konkurenca zelo močna, kjer so kupci in prodajalci obveščeni in strokovno podkovani, je nujno ukrepati takoj, ko se pojavi priložnost. Vaši zaposleni na terenu morajo zato nujno imeti orodja, ki jim omogočajo dostop do informacij - kjer koli in kadar koli. Workplace Hub združuje in upravlja vrsto različnih storitev in rešitev, kot je orodje za sodelovanje Workplace Go, kar mobilnim zaposlenim omogoča večjo fleksibilnost in prilagodljivost.

Maloprodaja: "vse-v-enem" storitev za zaščito vašega podjetja

Maloprodajni sektor se sooča z nenehnimi pritiski po razvoju ter z vedno večjimi zahtevami potrošnikov in dobavne verige po zagotavljanju najboljših cen. V sektorju, kjer je konkurenca močna, marže pa vedno manjše, je stalni nadzor nujen za zaščito osebja in strank pred krajo in goljufijami. Tako mora vaš IT sistem zadostiti različnim zahtevam, na primer skladnost s predpisi o varstvu podatkov. Z Workplace Hub vam ponujamo popolno in varno rešitev, tako da se vi lahko osredotočite na poslovanje.

Pravni sektor: "vse-v-enem" storitev za varno upravljanje informacij

Za vaše podjetjem, ki deluje v pravnem sektorju, je dokument v središču vaše dejavnosti. Pogosto vsebuje občutljive podatke in osebne podatke. Popolno upravljanje datotek je bistvenega pomena, saj so zlasti mala in srednje velika podjetja zelo pogosto tarča kibernetskih napadov. Workplace Hub ponuja prilagodljive storitve, ki okrepijo varnost in skladnost, avtomatizirajo delovne procese za obdelavo pravnih podatkov in dokumentov, izboljšajo sodelovanje, dokumentiranje, upravljanje in še veliko več!

ZA VEČ INFORMACIJ NAS KONTAKTIRAJTE: