Hitro in učinkovito spoznajte in uporabljajte napravo bizhub

Začnite z iTrainingom!

Začnite z iTrainingom!

Ne glede na novosti v svoji pisarniški rutini morate za zagotovitev neprekinjene produktivnosti in učinkovitosti čim hitreje uvesti vse spremembe in obvladati nove tehnologije. Konica Minolta to razume in vam nudi optimalno podporo s spletno platformo iTraining.


Da boste lažje spoznali in hitro začeli učinkovito uporabljati napravo bizhub, so v sejah na platformi iTraining predstavljene in pojasnjene osnovne značilnosti in funkcije izdelka v lahko razumljivih posameznih videoposnetkih. Odkrijte zmožnosti naprave v posameznih korakih – kadar koli in kolikorkrat želite. Do spletnega usposabljanja lahko dostopate celo prek tabličnega računalnika ali pametnega telefona.

Spoznajte vaš bizhub.

Začnite iTraining!

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings