Najem tiskalnika ali multifunkcijskega tiskalnika

Visoka kakovost storitve prodaje in najema tiskalnika od implementacije do dolgoročnega sodelovanja

Visoka kakovost storitve prodaje in najema tiskalnika od implementacije do dolgoročnega sodelovanja

Visoka kakovost storitve prodaje in najema tiskalnika od implementacije do dolgoročnega sodelovanja

Uspešna podjetja prisegajo na varno in uporabniku prijazno opremo, ki omogoča enostavnejšo in celovito podporo za tisk, kopiranje, skeniranje in drugo upravljanje papirne dokumentacije. Naprave bizhub suvereno odgovarjajo na potrebe majhnih in srednjih podjetij ter delovnih skupin, ki v svoji sodobni pisarni potrebujejo visokokakovostno zanesljivo strojno in programsko podporo laserskega tiskanja. Najem ali prodaja laserskega tiskalnika bizhub Konica Minolta omogoča, da se popolnoma posvetite svojemu poslu, skrb za delovanje strojne in programske opreme vaše laserske večfunkcijske naprave pa prepustite strokovnjakom.


Če nakup multifunkcijske naprave ali laserskega tiskalnika ni vaša prva izbira, v podjetju Konica Minolta najdemo rešitev najema tiskalnika, ki bo zagotavljala popolno podporo vašemu podjetju. Ne glede na vašo odločitev pa je naš cilj skleniti dolgoročno partnerstvo, v katerem vam nudimo odzivno profesionalno servisno podporo ter zagotavljamo dobavo potrebnega potrošnega materiala.

Izberite tiskalnik bizhub po meri vašega podjetja za najem ali nakup in optimizirajte svoje poslovanje
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Najem, prodaja in servis multifunkcijskega laserskega tiskalnika po vaši meri

  • Omogočamo vam najem ali nakup tiskalnika ali multifunkcijske naprave bizhub kot zastopnik priznanega svetovnega proizvajalca Konica Minolta z dolgoletno tradicijo kakovosti med vodilnimi v trendih razvoja sodobnih tehnologij, namenjenih digitalnim pisarnam.
  • Paket po vaši meri: vaše povpraševanje obravnavamo popolnoma individualno, da zagotovimo optimalen strošek tiskanja v okviru vaših želja in potreb.
  • Dolgoročno sodelovanje od namestitve, prikaza uporabe, tehnične podpore in odzivnega terenskega servisa ter dobave tonerjev za laserske tiskalnike in multifunkcijske naprave.
  • Primerno tako za mala ali srednja podjetja ali delovne skupine, ki želijo z nakupom ali najemom laserskega tiskalnika nadgraditi svojo sodobno digitalno pisarno.
  • Popolna rešitev za digitalne pisarne Konica Minolta s številnimi profesionalnimi različicami multifunkcijskih laserskih tiskalnikov in naprav po vaši meri.

 

 

 

 

Nakup ali najem tiskalnika - cena in sodelovanje po vaši meri 

Stroška uporabe naprave ne predstavlja zgolj cena najema ali nakupa tiskalnika, zato naše partnerstvo zagotavlja tudi servisno podporo in dobavo potrošnega materiala ter rezervnih delov. S celovito obravnavo v podjetju Konica Minolta v središče postavimo vaše potrebe, želje in delovno-procesne izzive, na katere vam pomagamo odgovarjati z rešitvami po meri vašega poslovanja. Pri nas odgovor na vaše vprašanje Je bolje tiskalnik kupiti ali najeti? najdemo skupaj in s popolno osredotočenostjo na uspeh, konkurenčnost in produktivnost vašega podjetja ter v vzajemno končno zadovoljstvo vas, vaših zaposlenih in nas samih.
 

Strukturirani poslovni procesi ter robustna in varna IT infrastruktura so temeljnega pomena za konkurenčnost na današnjih trgih. Poslovne storitve Konice Minolte vam pomagajo optimizirati vaše procese in olajšati uporabo informacij. Naš portfelj vključuje svetovalne storitve ter implementacijo in upravljanje IT infrastrukture. Z našo podporo se lahko popolnoma osredotočite na svoje poslovanje.