Naj založništvo postane močna plat vaše tiskarne

Naj založništvo postane močna plat vaše tiskarne

Naj založništvo postane močna plat vaše tiskarne

Intenziven razvoj založništva sledi sodobnim trendom, ki olajšujejo, poenostavljajo in celovito pristopajo k založniškemu tisku. Popolna storitev od tiska do dodelave v enem proizvodnem procesu in enem stroju prinaša natančnost, doslednost in nižji strošek manjših naklad. Področje, ki z razvojem tehnologije postaja donosna realnost, je lahko tudi del vaše tiskarske ponudbe. Svojim strankam ponudite celovito digitalno izdelavo knjig, koledarjev, revij ali albumov s fotografijami - vse to na zahtevo tudi v najmanjših nakladah.  

Želimo nadgraditi svojo tiskarsko ponudbo s strojno opremo AccurioPress za sodobno založništvo.
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Ponudite hitro in učinkovito izdelavo publikacij

Ponudite hitro in učinkovito izdelavo publikacij

Ponudite hitro in učinkovito izdelavo publikacij, knjig ali koledarjev v majhnih nakladah

Založniške rešitve za izdelavo knjige, brošure ali druge dodelane tiskovine v eni napravi ne le omogočajo skrajšanje časa izvedbe naročila, ampak vam odprejo dostop do nove ciljne skupine; majhnih založb in samozaložnikov, ki potrebujejo ugoden tisk v manjših nakladah. Tiska na zahtevo se poslužujejo tudi znane spletne knjigarne, čedalje več posameznikov pa se odloča tudi za tisk lastnega koledarja, fotoknjig in drugih osebnih tiskovin, ki jim jih lahko izdelate v le nekaj izvodih. Zakaj ne bi izkoristili tržne priložnosti z eno od naprav AccurioPress?

  • Revolucionarna kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje in sprotna končna obdelava profesionalne kakovosti so le nekatere od prednosti naših tiskalnikov AccurioPress in Bizhub Pro za profesionalni tisk. Optimizirajte proces in skrajšajte čas dobave z napravo po vaši meri.
  • Podajte se na trg založništva in samozaložništva s konkurenčnimi cenami, po katerih boste lahko ponudili vrhunsko storitev z optimalnimi stroški in še vedno dosegali želene poslovne rezultate.

Suvereno odgovorite na potrebe tiska na zahtevo. Kombinacija programske in strojne opreme produkcijskega tiska bo vaše delo olajšala in optimizirala, pri vaših naročnikih pa bo utrdila občutek zaupanja v kakovost vaših storitev.

Strojna oprema AccurioPress, programska oprema in podpora po meri sodobnega založništva in tiska na zahtevo

Poskrbite za tiskalno infrastrukturo, ki bo v celoti podprla vaš založniški posel in vam omogočila optimalen tisk na zahtevo. V podjetju Konica Minolta ste vi na prvem mestu, zato vam zagotovimo dolgoročno partnerstvo, da bo vaš sistem tiska deloval v vašo korist in zadovoljstvo vaših strank. Zagotovite si celovit paket strojne in programske opreme ter izkušeno podporo s storitvami svetovanja, uvajanja opreme, upravljanjem poteka dela in pametnimi varnostnimi storitvami.

AccurioPress_6120-(1).jpg