bizhub Evolution – prilagodljiva platforma za pametne poslovne postopke

Pametni in učinkoviti poslovni postopki

Pametni in učinkoviti poslovni postopki

S platformo bizhub Evolution postane delo pametnejše, ne zahtevnejše. S to platformo lahko enostavno izboljšate in posodobite potek dela, saj svoje naprave brez težav povežete v storitve v oblaku, kot so Dropbox, Microsoft OneDrive in Google Drive, kar vzame le nekaj sekund. 


Do platforme v oblaku lahko dostopate prek osebnega računalnika, prenosnika, pametnega telefona, tabličnega računalnika ali katere koli naprave bizhub, ki je povezana s platformo bizhub Evolution. Tako lahko datoteke shranite v pomnilnik v oblaku, jih nalagate ali prenašate ter pretvarjate v obliko Word, Excel ali PDF. Dokumente lahko brez težav kopirate, pošiljate po faksu, tiskate in optično berete, nato pa z prevajanjem iz tujega v materni jezik ali pretvarjanjem v govor poskrbite, da so hitro dostopni tudi drugim. V manjših ekipah lahko s prilagojeno storitvijo pripravite celo lasten postopek avtomatiziranega trženja. 


Ena od glavnih prednosti je tudi, da vam ni treba takoj sprejeti odločitve ali se vam zavezati z neprijetno dolgimi licenčnimi pogodbami. S platformo bizhub Evolution lahko takoj izkoristite možnost brezplačnih preizkusov, da se boste na kocu odločili za nič manj in nič več kot le tiste rešitve, ki bodo vašemu podjetju pomagale rasti. Plačali boste le za funkcije, ki jih želite, brez naložb v drago infrastrukturo. Obiščite platformo bizhub Evolution še danes in odkrijte široko paleto možnosti, s katerimi vam lhako Konica Minolta pomaga osvežiti vsakodnevno delovno rutino.

bizhub Evolution

bizhub Evolution

Poenostavite vsakodnevno delo z dokumenti


Vodenje papirne dokumentacije je eno najmanj priljubljenih (vendar neizogibnih) opravil, ki sodijo k pisarniškemu delu. Optično branje neskončnih dokumentov, pretipkavanje natisnjenih datotek, ročno prevajanje in pretvarjanje datotečnih oblik niso le dolgočasna rutinska opravila, so tudi med najbolj zamudnimi. Na srečo je rešitev, ki jo ponuja Konica Minolta, pametna in enostavna. 


Presenečeni boste, kako pametne storitve Konica Minolta poenostavijo vaše delo in vam omogočijo, da postanete pri vodenju dokumentacije učinkovitejši ter si sprostite čas za naslavljanje pomembnih delovnih izzivov z ekipo. bizhub Evolution je sprememba, ki bo popolnoma preoblikovala vaš pristop k vsakodnevnim opravilom. Ne potrebujete cele vrste prefinjenih (in morda nepotrebnih) rešitev; s platformo bizhub Evolution boste plačevali le za funkcije, ki jih potrebujete, od upravljanja prek mobilnih naprav do pretvarjanja dokumentov, uporabe faksa prek IP in drugih storitev.


bizhub Evolution je več kot "le" sredstvo za dvig storilnosti vaše ekipe. Pametne poslovne rešitve ne bodo le skrajšale časa, ki ga zaposleni porabijo za dolgočasna, enostavna in rutinska opravila, ki so pogosto le ovira pri sledenju pomembnim poslovnim ciljem. Lahko jih v celoti odpravijo. Upravljanje dokumentov je s to platformo bistveno bolj avtomatizirano in zaposlenim omogoča, da se osredotočijo na (bistveno pomembnejše) poslovne cilje, ki v resnici koristijo vašemu podjetju. 


bizhub evolution

bizhub Evolution is the new on-demand platform for smarter business processes by Konica Minolta.