bizhub SECURE – pametna varnost za zaščito vašega podjetja

Podatki – vaše najdragocenejše in najranljivejše poslovno sredstvo

Storitev bizhub SECURE lahko aktivirate na kateri koli večfunkcijski napravi Konica Minolta bizhub, in sicer v svojih prostorih ali pred dostavo, tako da lahko ne glede na velikost vašega podjetje poslujete brezskrbno. Ko so vzpostavljeni zaščitni ukrepi storitve bizhub SECURE, ste lahko prepričani, da bodo vaši natisnjeni podatki deležni brezkompromisne varnostne zaščite.


Vaša večfunkcijska naprava bizhub in njen trdi disk (HDD) bosta zaščitena in zagotovljeno bo, da bodo vaši podatki več kot samo varni – bodo varni s storitvijo bizhub SECURE!bizhub SECURE

bizhub SECURE

V zadnjih letih so kršitve varnosti podatkov postale resna težava za številna podjetja, s široko medijsko pokritostjo kraje podatkov in vdora v podatke, kar škoduje financam in splošnemu ugledu podjetij. 


V družbi Konica Minolta se zavedamo, da je zaščita vaših podatkov ključnega pomena za vaše podjetje. Zato naše večfunkcijske naprave bizhub vsebujejo najvišjo raven varnosti, s storitvijo bizhub SECURE pa vam zagotovimo dodatno celovito zaščito in preprečimo krajo vaših podatkov, brez motenja pretoka podatkov v vaši pisarni. Kaj je zajeto?


Storitev bizhub SECURE vključuje naslednje funkcije:


  • Sprememba skrbniškega gesla
  • Šifriranje celotne vsebine trdega diska naprave bizhub
  • Generiranje varnega alfanumeričnega gesla za zaklep trdega diska naprave bizhub
  • Odstranitev vseh sledi podatkov, celo po njihovem izbrisu, s prepisom začasnih podatkov
  • Časovna nastavitev večfiunkcjske naprave bizhub za samodejno brisanje gradiva, shranjenega v elektronskih mapah

bizhub SECURE

Of all the resources in today’s business and professional world, your data can be the most valuable – and also the most vulnerable. That’s why Konica Minolta offers lockdown protection with bizhub® SECURE: a set of enhanced password and data security measures to give your bizhub MFP an extra level of security.

bizhub SECURE Platinum

Ko delate z občutljivimi informacijami je pomembno zavedanje, da so varovane. Tudi ko delate preproste naloge kot je tiskanje ali skeniranje dokumentov, so lahko podatki brez ustreznega varovanja odprti za krajo.

Želim bizhub SECURE Platinum!