Workplace Pure*

Poenostavite svoj vsakdan

 *prej znan kot bizhub Evolution


Pametnejše in učinkovitejše poslovne storitve na enem mestu


Nihče se ne ukvarja rad s papirji, vendar je to neizogiben vidik pisarniškega življenja. Skeniranje neskončnih listov dokumentacije, pretipkavanje natisnjenih datotek, prevajanje dokumentov, pretvarjanje datotek iz enega formata v drugega ali upravljanje IT infrastrukture, kot so strežniki - so nekatera od najbolj ponavljajočih se in dolgotrajnih vsakodnevnih opravil zaposlenih in IT skrbnikov.
 

Workplace Pure omogoča stroškovno učinkovit 24-urni dostop do trga storitev, vključno s prevajanjem dokumentov, pretvorbo dokumentov, tiskanjem v oblaku in neposrednim nalaganjem v oblačne hrambe - vse iz enega samega zanesljivega vira. Kot tak podpira vsako fazo vašega programa digitalne preobrazbe v smeri inteligentnega povezanega delovnega okolja.

Kot varen in skladen poslovni model platforma Workplace Pure odpravlja potrebo po namestitvi in upravljanju nove strojne in programske opreme. Zato pospešuje in se odlično povezuje s strategijo, usmerjeno v oblak.

Workplace Pure je tudi enostaven za upravljanje, brez zapletenih ali dolgotrajnih administrativnih opravil, ki bi jih bilo treba opraviti. Zaradi intuitivnega vmesnika je upravljanje uporabnikov in naprav tako enostavno kot 1-2-3.

Osredotočite se na strategijo, inovacije in svoje stranke. Ne na IT infrastrukturo.

 

Celotna storitev je brezplačna 30 dni. Brez obveznosti nakupa.
 

Ključne prednosti na kratko - ekosistem Workplace Pure poenostavlja vaše vsakodnevne dejavnosti:Stroškovno učinkovito.
Ni vam treba kupiti, namestiti ali upravljati nobene infrastrukture - Workplace Pure je poslovni model v oblaku. Registracija je brezplačna, plačujete pa samo storitve, ki jih uporabljate.


Prilagodljiv in razširljiv.
Do storitev lahko dostopate iz katere koli naprave - prek spletnega brskalnika na pametnem telefonu, tabličnem računalniku, prenosniku in osebnem računalniku ter neposredno z nadzorne plošče bizhub multifunkcijskega tiskalnika.


Enostavno administriranje.
Za upravljanje uporabnikov, storitev in naprav ne potrebujete strokovnega IT znanja. Preprosto dodajte uporabnike in zagotovite njihove storitve z uporabo vmesnika za upravljanje, ki ga lahko razume vsakdo.


Varno in skladno.
Workplace Pure je varno nameščen v Nemčiji (Open Telecom Cloud), kar zagotavlja skladnost z GDPR - najstrožjim zakonom o varstvu podatkov in zasebnosti na svetu.


Nenehno se razvija.
Izbirate lahko med stalno razvijajočimi se storitvami, ki poenostavljajo vsakdan in uporabnikom omogočajo večjo produktivnost. Zaradi prilagodljivega poslovnega modela izkoristite mrežne učinke v svojem podjetju.

Pregled storitev: Povečajte vsakodnevno produktivnost

Ekosistem Workplace Pure nenehno posodabljamo in širimo. Tukaj so na voljo le nekatere od storitev, ki povečujejo produktivnost in vam olajšajo vsakdan:

  • pretvarjanje v PDF, Word, Excel,
  • prevajanje dokumentov,
  • tiskanje v oblaku,
  • varno tiskanje za goste,
  • pametno skeniranje in pametno kopiranje,
  • faksiranje,
  • integracija zunanje hrambe v oblaku, kot so Dropbox, Google, Drive, MS OneDrive ali SharePoint Online.
 

Celotna storitev je brezplačna 30 dni. Brez obveznosti nakupa.
 

Workplace Pure* je priznan s strani neodvisnih tretjih subjektov:

Keypoint Intelligence BLI Pick Award 2019 kot “Outstanding Cloud Document-Services Platform”
Potrjeno s strani Google kot Chrome Enterprise Recommended Partner

 *prej znan kot bizhub Evolution
 

Želim več informacij o Workplace Pure