Digitalizacija podjetja za učinkovit management poslovnih procesov

Integrirane fleksibilne rešitve, ki poenostavijo vaš IT

Integrirane fleksibilne rešitve, ki poenostavijo vaš IT

Prenova poslovnih procesov je bistven korak k povečanju konkurenčne prednosti majhnih, srednjih in velikih podjetij. Sodobne družbe, ki se pri širitvi in rasti soočijo s temeljnim povečanjem prodaje, števila zaposlenih, delovnih obremenitev, osvajanjem mednarodnih trgov in ostalih spremljevalcev poslovnega uspeha, slej ko prej začutijo izziv temeljne operativne organizacije dela. Rešitev, ki jo pri tem ponujajo integrirane IT rešitve Konica Minolta, omogoča posodobitev in prenovo poslovnih procesov, ki vaše podjetje varno in zanesljivo podpirajo pri nadaljnjem osvajanju tržišč in strank lokalno ali po svetu.


Smo napredno razvojno podjetje, ki ima informacije zapisane v svoj DNK. Zato razumemo prednosti sodobnih IT storitev in vam celovito svetujemo, kako lahko najbolje izkoristite digitalno transformacijo vašega podjetja v korist še večjega napredka, rasti in uspeha lokalne ali mednarodno povezane družbe. S povečanjem vaše operativne učinkovitosti in brez ogrožanja varnosti poskrbimo, da bo vaše poslovanje dolgoročno pripravljeno na nove uspehe. Naše storitve združujemo v številne rešitve, kot so Workplace hub, upravljanje IT storitev, upravljanje informacij, inteligentne IP video rešitve (v sodelovanju s podjetjem Mobotix) in “Vse-v-enem” IT rešitve, med katerimi vam svetujemo izbiro točno tistih, ki jih potrebujete za trajnostno rast in razvoj vašega podjetja.

Zaupajte nam prenovo poslovnega procesa, ki vašega podjetja ne bo le podprla pri nadaljnji rasti, ampak ponudila tudi priložnosti, ki jih sami morda še niste opazili
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Se vaše podjetje sooča z izzivom enega ali več spodaj navedenih spremljevalcev uspeha in rasti?

 1. Povečanje prodaje s širitvijo tržnih segmentov ali osvajanjem tujih trgov.
 2. Večji obseg asortimaja za zadovoljevanje spreminjajočih se potreb vaših odjemalcev.
 3. Splošno stalno inoviranje, posodabljanje, širjenje in povečevanje kapacitet poslovnih procesov.
 4. Nadzor poslovnih procesov za iskanje priložnosti optimizacije stroškov in inovativnega razvoja.
 5. Beleženje in sledljivost poplave vhodne ali izhodne papirne dokumentacije, kot so pogodbe, računi in drugi dokumenti.
 6. Vprašanje varnosti shranjevanja, arhiviranja in strukturiranja baz poslovnih podatkov in informacij.
 7. Pomanjkanje časa za sistematično in dosledno upravljanje IT sistema vašega majhnega ali srednje velikega podjetja.
 8. Globalno povezovanje s partnerskimi podjetji po vsem svetu.
M-F-2nd-image.jpg
M-F-4th-image.jpg

Morda je odgovor v kateri od naših IT rešitev za digitalizacijo poslovanja v vašem lokalnem ali globalnem podjetju

 1. IT s konceptom “vse-v-eni-rešitvi” za povečanje celotne ali delne operativne zmogljivosti z rešitvijo, ki raste z vami na lokalnem ali globalnem trgu.
 2. Workplace Hub, ki zmanjšuje kompleksnost IT, odpravlja ponavljajoča se IT opravila, odpravlja neželene motnje in optimizira skupno korist sistema ter omogoča sodobna virtualno povezana delovna mesta in mednarodne time, ki podatke in informacije med seboj delijo v oblaku.
 3. Zunanje izvajanje upravljanja celotnega ali dela vašega IT-ja, s katerim prevzamemo skrb za delovanje IT sistema, vam pa ostane več časa in energije, da se osredotočite na svoje podjetje.
 4. Storitve upravljanja poslovne vsebine (MCS - Managed Content Services) kot zanesljiva in varna podatkovna infrastruktura za optimizacijo in poenostavitev zamudnih administrativnih procesov.
 5. Procesi video spremljanja v proizvodnih obratih za spodbujanje inovacij v delovnem procesu, pa tudi za nove izdelke, kot so »Care Support Solutions«, in podobne, ki se lahko uporabljajo za spremljanje prebivalcev v domovih za zdravstveno nego.

Z našimi celovitimi sistemskimi IT rešitvami boste rešili marsikateri operativni izziv, obenem pa ostali na tekočem s priložnostmi, kje lahko doprinesete k optimizaciji poslovnih procesov in še dodatno izboljšate svoje poslovanje.

Ne le prenova IT sistema, temveč digitalna transformacija vašega podjetja za celovito elektronsko poslovanje

IT rešitve Konica Minolta oblikujemo po meri vašega posla. Z natančno analizo vašega poslovanja, pregledom izzivov in potreb delovnih procesov ter ne le spremljanja, ampak postavljanja svetovnih trendov naprednih IT rešitev za podjetja vam nudimo celovito podporo, na katero se lahko zanesete. Prepustite skrb za lokalno ali mednarodno digitalizacijo informacijske strukture svetovno priznanemu strokovnjaku in se varno ter mirno posvetite tistim dejavnostim, ki vas bodo popeljale med zvezde v vaši poslovni panogi.
 

Strukturirani poslovni procesi ter robustna in varna IT infrastruktura so temeljnega pomena za konkurenčnost na današnjih trgih. Poslovne storitve Konice Minolte vam pomagajo optimizirati vaše procese in olajšati uporabo informacij. Naš portfelj vključuje svetovalne storitve ter implementacijo in upravljanje IT infrastrukture. Z našo podporo se lahko popolnoma osredotočite na svoje poslovanje.
 

DIGITALNI / ELEKTRONSKI PODPIS

Podpisovanje dokumentov je ključni postopek v vsakodnevnih poslovnih procesih. Danes so skoraj vsi dokumenti ustvarjeni, urejeni in posredovani digitalno, vendar se zaradi podpisovanja pogosto natisnejo in nato ponovno spremenijo v digitalne dokumente. Če podpisnik ni fizično prisoten v pisarni in zato ne more podpisati dokumenta, pa lahko celoten proces celo stoji več dni.

Zahvaljujoč Konica Minolta storitvi digitalnega / elektronskega podpisa, lahko podpisnik (odgovorna oseba) vse dokumente podpiše z enim samim klikom, neodvisno od tega kje se nahaja in kdaj. Digitalni / elektronski podpis tako predstavlja naslednji korak v digitalni preobrazbi in zagotavlja nemoteno in skladno poslovanje.

Primerjava med fizičnim in digitalnim / elektronskim podpisom