Pokukajte v zakulisje

 Življenje v družbi Konica Minolta


Konica Minolta nenehno povezuje svoje zaposlene med njihovim delovnikom. Udeležujemo se tudi različnih kulturnih in športnih udejstvovanj, ki vam nudijo veliko priložnosti za skupne dejavnosti s sodelavci in za zabavo po službi, med katerimi lahko sprostite novo energijo. Poleg tega vam nudimo posebne predloge, s pomočjo katerih boste izboljšali svoje ravnovesje med delom in življenjem.

Bike2Work


Na sedežu v Langenhagenu vsako poletje pripravimo kampanjo Bike2Work, s katero spodbujamo zaposlene k "odgovornemu" vedenju – naj pomagajo varovati okolje in naredijo nekaj za lastno zdravje tako, da kolesarijo na poti v službo. Te dejavnosti spodbujamo s slačilnicami in parkirnimi mesti za kolesa svojih zaposlenih.

B2Run

Šport združuje ljudi in Konica Minolta želi pri tem sodelovati. Ta dejavnost je namenjena tistim, ki jih povezuje strast do teka v ekipi. Vsi zaposleni v družbi Konica Minolta v Langenhagenu so vsako leto vabljeni na službeno tekaško prireditev B2Run. Vsako leto sestavimo energično ekipo, ki uživa v športu in ekipnem duhu.

Mednarodna skupnost

Glavni namen mednarodne skupnosti Konica Minolta je povezovanje zaposlenih, ki delajo v tujini, in tistih, ki živijo in delajo lokalno. S povezovanjem lokalnih in gostujočih zaposlenih ustvarjamo pravo mednarodno skupnost. Z izmenjavo izkušenj, preživljanjem skupnega časa po službi in skupnim raziskovanjem mesta vsi pripomorejo k mednarodnemu povezovanju tako na službeni kot tudi na osebni ravni.

Družinska podpora

Čutimo odgovornost do svojih zaposlenih: V sodelovanju s profesionalnim partnerjem vam nudimo storitve splošnega svetovanja in posredništva glede zadev, kot so varstvo otrok in skrb za družino.

Dejavnosti med šolskimi počitnicami

Zaposlenim na sedežu v Langenhagenu pomagamo pri načrtovanju počitnic in jim nudimo varstvo otrok med poletnimi šolskim počitnicami: Medtem ko ste v službi, se lahko vaši otroci udeležijo otroškega kampa Konica Minolta, kjer preživljajo zanimive dni, na primer podoživijo divji zahod kot kavbojci in indijanci ali pa trenirajo za nastop v izmišljenem cirkusu.

To je naše gonilo


 

PROGRAM ZA TEHNOLOŠKE INOVACIJE

Vzpostavitev kulture inovativnosti je ključni dejavnik pri uspešnosti naše preobrazbe v ponudnika storitev informacijske tehnologije. Svoje zaposlene spodbujamo k aktivnemu sodelovanju v procesu sprememb, na primer s pridružitvijo programu "TIP" (Program za tehnološke inovacije). Tu zaposleni iz različnih držav in z različnimi funkcijami sodelujejo v 6-mesečnem programu, v katerem rešujejo okvirno določene poslovne izzive s prilagodljivimi metodami.
 

EVROPSKA MOBILNOST

Evropska mobilnost je ključni dejavnik pri pripravi na prihodnje izzive. Naši programi mobilnosti MOVEFORWARD (dolgoročni) in EXCHANGE (kratkoročni) omogočajo zaposlenim, da živijo in delajo v drugi evropski državi do 12 mesecev ali od 2 do 3 leta.


KM MoveForward Logo
KM Exchange Logo

Razvoj – evropska mobilnost

AKADEMIJA

Nenehno si prizadevamo spodbujati svoje zaposlene z učinkovitimi usposabljanji in izobraževalnimi programi, s katerimi zadovoljimo določene potrebe. Interna akademija nam omogoča, da se hitro odzivamo na nove smernice v panogi in na področju razvoja trga ter hitro ustvarjamo ustrezne programe usposabljanja. Poleg tega redno organiziramo certifikacijske tečaje za zaposlene iz prodajne ali storitvene panoge, s katerimi jih kar najbolje pripravimo na izzive njihovih delovnih mest.


KM Academy Logo

Uradna izjava akademije

Prisotnost v javnosti


Konica Minolta redno sodeluje na različnih sejmih in dogodkih in nudi vsakomur, ki ga zanimajo naše podjetje in izdelki, obilo priložnosti za pridobivanje informacij o temah, ki se nas tičejo, ter popolno priložnost, da stopijo v stik z nami.
 

Tukaj začnite svojo zgodbo!

Poiščite naša prosta delovna mesta
Header Image Career