Revmatološka ocena

Rešitve Konica Minolta za zgodnjo diagnozo in večjo diagnostično natančnost

Revmatologija


Revmatoidni artritis je kronično vnetje sklepov, ki povzroča poškodbe hrustanca in kosti ter tudi invalidnost. Zgodnje odkritje je ključnega pomena za optimizacijo uspešnega zdravljenja stanja, zlasti pri bolnikih, pri katerih dejavniki tveganja ne obetajo veliko, na primer tistih z visoko ravnjo aktivnosti bolezni, prisotnostjo avtoprotiteles in zgodnjimi okvarami sklepov. Okvare sklepov je mogoče ugotoviti z našimi rentgenskimi sistemi AeroDR.

Ena od metod merjenja razvoja bolezni je uporaba ocene aktivnosti bolezni, ki jo poznamo tudi pod imenom "protokol DAS28". Protokol je zdaj na voljo tudi v obliki ultrazvoka: v družbi Konica Minolta so razvili potek revmatoidnega artritisa (RA), edinstvenega pripomočka, ki je na voljo samo z našim sistemom Sonimage, posebej zasnovanim za pomoč revmatologom. Pripomoček na osnovi protokola DAS28 pomaga voditi revmatologe skozi postopek ovrednotenja in ocene sklepov pri bolnikih z artritisom. Pripomoček uporabnikom omogoča, da tej skupini bolnikov nudijo specialistično oskrbo.

Revmatološka ocena

Revmatološka ocena

Rešitve

  • Predhodno naložena predloga protokola DAS28
  • Omogoči hitro in enostavno primerjavo posnetkov sklepov
  • Klinično vodenje za zdravnike
  • Neinvazivna diagnoza za udobje bolnikov
  • Hitro in enostavno poročanje
  • Izboljšana vizualizacija igle pri vbrizgavanju
Strojna oprema
hardware icon
Prenosni ultrazvok

Kompaktni ultrazvočni sistem SONIMAGE® HS1 z napredno funkcionalnostjo MSK omogoča vrhunsko ločljivost s podrobnimi slikami in kontrastom. Napredne tehnološke funkcije in visoka ločljivost slik pripomoreta k zanesljivi diagnozi, vodenju igle za intervencijske postopke ter vodenju zdravljenja na točki oskrbe.

Programska oprema
software icon
Programska oprema družbe Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

Ključne značilnosti

Sistem Sonimage lahko uporabljate v različnih kliničnih okoljih. Sonimage je izjemno prenosen in enostaven za uporabo, zato je popoln pripomoček za revmatologe, ki ga lahko prenašajo s sabo med vsakodnevnimi preiskavami. Ultrazvočni pripomoček je opremljen z intuitivnim uporabniškim vmesnikom, ki združuje prednosti tehnologije zaslona na dotik s poenostavljeno konzolo s 15-palčnim zaslonom na dotik. 


Pripomoček upravljate tudi s samo osmimi fizičnimi gumbi in vgrajeno sledilno kroglico. Sonimage nudi edinstveno dodano vrednost v obliki neverjetnega slikanja mišično-skeletnega sistema, kar je zlasti uporabno za ortopede, revmatologe in terapevte, ki se ukvarjajo z rehabilitacijo in fizioterapijo. 


S funkcijo SNV lahko sistem Sonimage HS1 izboljša vidljivost igle na ultrazvočnem posnetku s pristopi v ravnini in zunaj ravnine. Sistem omogoča tudi prikaz 18 MHz slik, z globino, pomanjšano na 1 cm, kar nudi prijetno vizualizacijo podrobnosti na zaslonu. 


Potek revmatoidnega artritisa vodi zdravnike skozi namenski protokol za revmatoidni artritis in nudi jasen pregled preiskanih sklepov ter omogoča precej natančnejši diagnostični postopek. Bolniki z artritisom niso edini uporabniki, ki imajo korist te najsodobnejše tehnologije: Sonimage HS1 lahko uporabljajo tudi kardiologi, za katere bodo zelo uporabni načini delovanja TDI in CW. Funkcija merjenja Auto IMT (debelitve intime in medije) omogoča napredno oceno zdravja arterij.

   

   

Technology feature icon

3THI Triad Tissue Harmonic Imaging

Speed feature icon

Zagon iz stanja pripravljenosti v 15 sekundah

Productivity feature icon

Visoka občutljivost in širokopasovni pretvorniki

Mobility feature icon

Mobilna rešitev na vozičku z do tremi priključki za sonde

Quality feature icon

Prenosna rešitev z vgrajeno baterijo

Copy feature icon

Potek revmatoidnega artritisa, integriran v Sonimage HS1

Usability feature icon

Tehnologija SNV (Simple Needle Visualisation)

Print feature icon

Metoda slikanja s statično elastografijo

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

Download now