Optimalna kakovost tiskanja medicinskih slik in poročil na papir

Bistveni dokument, ki spremlja pacienta na poti do nege

Tiskajte raje na papir, kot na folijo


Vse zdravstvene ustanove, na primer bolnišnice, klinike in centri za nego ter slikanje, imajo občasno težave s tiskanjem medicinskih slik. To je še posebej pogosto, ko v ustanovah pripravljajo izvide za paciente in se odločajo, kako jih bodo natisnili oziroma delili s prakticirajočimi zdravniki in negovalci. Med te izvide za paciente lahko spadajo posnetki MRI ter rentgenski in ultrazvočni posnetki.

Rešitev PDB družbe Konica Minolta za medicinsko tiskanje opravlja nalogo prehoda med delovno postajo in tiskalnikom. Z obliko DICOM lahko samodejno ustvarite knjižice za paciente z integracijo slik DICOM in poročil o zdravniških pregledih. Te knjižice je nato mogoče deliti s prakticirajočim zdravnikom ali kolegi za dodatno svetovanje. Knjižica lahko vključuje tudi spremljajoče informacije, kot so načrt dostopa, razporedi ali opombe centra za medicinsko slikanje.

Natisnjena knjižica v obliki DICOM

Natisnjena knjižica v obliki DICOM

Z rešitvijo natisnjene knjižice v obliki DICOM (PDB) in prehodom za obliko DICOM lahko s sistemi Konica Minolta bizhub Medical tiskate medicinske slike in poročila o izvidih. Negovalci in zdravniki lahko v eni sami knjižici, vključno z USB-ključkom ali DVD-jem, zbirajo in si izmenjujejo pomembne podatke o pacientih ter podrobnosti o zdravstveni ustanovi. To knjižico lahko pacient nato nese svojemu osebnemu zdravniku, da jo podrobneje prebere.

Strojna oprema
hardware icon
Združljivost s pisarniškimi laserskimi tiskalniki

Priporočilo za sistem bizhub Medical je podano po dokončanem celovitem preizkusnem postopku z reprezentativno izbiro tiskalnikov Konica Minolta. Poleg tega, da podpira kakovost in združljivost rešitve PDB, je družba Konica Minolta razvila tudi podrobna priporočila glede nastavitev tiskalnika, s katerimi zagotovi najboljše možne rezultate in visok standard zanesljivosti v kontekstu zdravstva.

Programska oprema
software icon
Komunikacija informacijskega sistema med zdravstvenim informacijskim sistemom in radiologijo

Učinkovito orodje za združevanje vseh digitalnih podatkov o pacientu. Omogoča vam povezavo sistemov Konica Minolta bizhub Medical Systems z različno programsko opremo za zdravstvo ter hitro tiskanje medicinskih informacij, razporedov naročenih obiskov in podrobnosti o bolnišnici – na primer specializacij zdravnikov in priporočil zdravstvenih ustanov – v eni celoviti knjižici.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

Tiskanje zdravniških pregledov z visokokakovostnim izrisom

Modalnost ustvarja datoteke v obliki DICOM (standard za medicinsko slikanje). Strežnik, ki je opremljen s prehodom za obliko DICOM družbe Konica Minolta, postavljenim med modalnost za slikanje in večfunkcijsko napravo družbe Konica Minolta, omogoča tiskanje medicinskih slik na papir. Glede na svoje specifične potrebe lahko določite, da je format tiskanja knjižica ali posamezni listi A3 ali A4.

   

   

Media handling feature icon

Tiskanje različnih formatov (A3, A4 ali knjižice)

Usability feature icon

Napredni popravki (pretvorijo krivulje in tako prilagodijo popravke v kombinaciji s histogramom slike)

Technology feature icon

Samodejno združevanje zdravniških pregledov z več izvidi pregledov posameznega pacienta v eni sami knjižici

Media handling feature icon

Način knjižice (platnica: 1 list A3, papir do 209 g/m²; notranje strani: 19 listov A3, papir do 90 g/m²)

Customization feature icon

Način knjižice s prilagoditvijo sprednje in zadnje platnice

Finishing feature icon

Obsežna izbira postavitev in predstavitev

Copy feature icon

Prilagodljiva nastavitev različnih parametrov izrisa, vključno z gamo, svetlostjo, kontrastom, prilagoditvijo histograma, povečanjem konture in geometrijsko pretvorbo

Scan feature icon

Popolnoma prilagodljivo tiskanje glav in nog strani, števila strani, logotipov, robov itd.

Copy feature icon

Možnost nastavitve številnih profilov tiskanja

Print feature icon

Statistika tiskanja

Media handling feature icon

Tiskanje na karton formata A4 ali A3 (listi do 209 g/m²)

Quality feature icon

Tiskanje v merilu 1 : 1 (delo z zobovjem in protezami)

Productivity feature icon

Spletni vmesnik za spremljanje napredka z možnostjo prekinitve/vnovičnega zagona opravila

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

Download now