Ne zamudite priložnosti za povečanje prihodkov od prodaje

Pri transakcijskem poslovanju je najpomembneje vključiti promocijska ali tržna sporočila v tako imenovane "transakcijske dokumente", kot so računi, bančni izpiski ali zavarovalne police.

Transakcijski tisk


Ker tovrstni dokumenti vključujejo povzetke transakcij ali drugih pravno ustreznih informacij, jih preberemo in pregledamo skrbneje kot večino drugih dokumentov, ki jih prejmemo po pošti. Zato so transakcijski dokumenti zelo privlačen medij za poklicne tržnike, ki iščejo učinkovite načine promocije izdelka ali storitve.

Za trg s storitvami upravljanja transakcijskih dokumentov so napočili novi časi. Včasih so v ovojnico poleg transakcijskih dokumentov dodali prilogo. Izkazalo se je, da ta metoda ni prinesla zadovoljivih rezultatov, saj je prejemnik takoj po odprtju kuverte zavrgel prilogo. Zdaj imamo "onserte" ali tako imenovani transpromocijski tisk. Onserti so postavljeni neposredno na sprednjo stran transakcijskega dokumenta kot račun, bančni izpisek ali položnica. Če združite transakcijski izpisek s promocijskim sporočilom, imate lahko poslovne in tržne informacije v enem dokumentu. Ne preseneča, da je to danes hitro rastoči trg, ki je vreden milijarde.


V tem trenutku vodilna podjetja na področju transakcijskih dokumentov služijo samo velikim multinacionalkam. Toda tudi na dnu trga obstaja pravi tržni potencial – izpolnjevanje potreb malih in srednje velikih podjetij v tržni niši z manjšimi transakcijami.

Transakcijski tisk

Transakcijski tisk

Kako lahko vaše stranke neposredno izkoristijo transakcijski tisk?

Največja prednost uporabe položnic in bančnih izpiskov za promocijska sporočila je v tem, da ljudje te dokumente dejansko odprejo in preberejo. Raziskava "Prihodnost večkanalnih transakcijskih komunikacij", ki so jo opravili v podjetju InfoTrends, je pokazala, da so položnice, bančni izpiski in informativna pošta transakcijski dokumenti z najvišjo verjetnostjo odpiranja, ki znaša do 97 %.


Kako lahko vaše stranke neposredno izkoristijo transakcijski tisk?

Transakcijski tisk zniža stroške z vstavitvijo tržnih sporočil v transakcijske dokumente. Papir je koristno uporabljen in ni zavržen, hkrati pa je zagotovljeno, da je obstoječi prazen prostor donosno izrabljen. S to strategijo so znižani tudi obratovalni stroški, saj ni treba tiskati ločenih brošur, prihranili pa boste tudi sredstva – vaši stranki na primer ne bo treba poslati toliko e-poštnih kampanj svojim obstoječim strankam. To tudi pomeni, da podjetja porabijo manj za dodatno oglaševanje.


Če je transpromocijski tisk dobro zasnovan, barvit in dovolj vpadljiv, da posreduje sporočilo, ki ga je enostavno prebrati, ga bo videlo in se nanj odzvalo več strank. Če so informacije v sporočilu poleg tega zlahka razumljive, klicni center vaše stranke ne bo preobremenjen s klici in poizvedbami.


Kakšne koristi vam nudi transpromocijski tisk?

Ustvarili boste lahko nove prodajne prihodke in dosegli nov poslovni potencial s ciljanjem tržnih niš s še manjšimi transakcijami. Povsem enostavno.


Hkrati boste tudi povečali ozaveščenost strank o drugih izdelkih.

Strojna oprema
hardware icon
Tiskalna strojna oprema Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
Programska oprema družbe Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

Vaše proizvodno okolje ima lahko velike koristi od prehoda na nove načine tiskanja in avtomatizacijo poteka dela. Z rešitvami družbe Konica Minolta za transpromocijski tisk lahko izboljšate postopke, povečate donosnost in produktivnost, hkrati pa zmanjšate zamude pri izdelavi. Transakcijske dokumente je mogoče posamično prilagoditi tako, da pritegnejo pozornost ljudi, takoj ko ti odprejo kuverto – dolgočasne bančne izpiske in položnice je mogoče spremeniti v prilagojene oglaševalske vsebine.

   

   

Mobility feature icon

Ustrezite željam strank prek večkanalne komunikacije

Customization feature icon

Enostavno prilagajajte transakcijske dokumente in ustvarjajte promocijsko vsebino

Usability feature icon

Pametna interpretacija vsebine za učinkovite tržne kampanje

Print feature icon

Nudi popoln nadzor funkcij tiskanja in ravnanja s papirjem

Speed feature icon

Prihranite čas in vire z avtomatizirano distribucijo

Productivity feature icon

Poenostavljeni postopki vam pomagajo izboljšati celoten potek dela

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses. It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.

 

Four steps to build your business: