Lokacija

Zakaj polovični ukrepi niso nikoli dovolj, ko gre za vašo lokacijo

Zanesljiva zaščita lokacije, ki ji lahko zaupate


Ste prepričani, da trenutna zaščita vaše lokacije ustreza trenutnim potrebam vašega podjetja? Ali zastarele metode nadzora s kamerami dejansko ustvarjajo potrebo po dodatni infrastrukturi?

Kar zadeva varnosti vašega podjetja, polovični ukrepi niso dovolj. Če sistem nadzora nad lokacijo ni točen, so lahko posledice velike. Zaradi kraje ali vdora, vandalizma, požara in drugih nepričakovanih, potencialno katastrofalnih dogodkov lahko pride do katastrofalne izgube premoženja.


Zato se nikoli ne bi smeli odločiti za drugorazredno rešitev. Zaradi zaščite svojega podjetja in zagotavljanja nemotenega poslovanja potrebujete sistem varnostnih kamer, ki je zasnovan posebej za zaščito zunanjih lokacij vašega podjetja (parkirišče, skladišče, ograja na zunanjem robu, travnik ...), ki obdajajo vašo stavbo ali objekt, in je vključen v širši, vsestranski varnostni koncept.


MOBOTIX ponuja vse to in še več. Zanesljiv in učinkovit sistem nadzora lokacije je inteligentna IP video rešitev, ki je samostojna in enostavna za uporabo in zanesljivo deluje v vseh vremenskih pogojih. Sistem uspešno zazna morebitno grožnjo, razlikuje med vlomilcem in živaljo, ki ponoči (termo kamere) nedolžno hodi mimo, in nudi popolno kakovost slike, tudi po sončnem zahodu (termalne kamere so primerne za 24/7 nadzor, saj zagotavljajo nemoteno delovanje tudi ob slabših svetlobnih pogojih).


MOBOTIX rešitve za nadzor nad lokacijo ponujajo široko paleto prednosti. Sistemi zagotavljajo, da ni nevarnosti lažnih alarmov zaradi neugodnih vremenskih razmer, njihova robustna konstrukcija pa pomeni, da so kot nalašč za zunanjo uporabo. Kamere so narejene v Nemčiji, kar zagotovlja visoko kakovost in tehnično zanesljivost.

Lokacija

Lokacija

Vse iz enega vira

Varnostni sistem MOBOTIX ne potrebuje dodatne infrastrukture. Naložba v video nadzorni sistem pomeni, da vam ne bo treba skrbeti za ločene pomožne sisteme, programsko opremo ali osrednji strežnik. 


S tem ne boste prihranili samo časa in energije, ki bi ju sicer porabili za iskanje ustreznih elementov, to je tudi donosna, finančno transparentna odločitev, ki je precej zanesljivejša od sistemov z več elementi. Vsi procesi – na primer upravljanje dogodkov in alarmov, obdelava videoposnetkov in slik – so izvedeni lokalno, v varnostni kameri.

Strojna oprema
hardware icon
Veliko več kot le standardna rešitev

Kamere MOBOTIX je mogoče uporabiti na različnih področjih in so po vsem svetu znane kot izjemno zanesljive. So izredno energetsko učinkovite in se ponašajo z najvišjimi ravnmi natančnosti. Z eno samo kamero lahko diskretno nadzirate celotno območje brez mrtvih kotov.

Programska oprema
software icon
Sistem za upravljanje videoposnetkov – vse iz enega vira

Sistem za upravljanje videoposnetkov (VMS) MOBOTIX je intuitivna in prilagodljiva programska rešitev MOBOTIX za upravljanje in analizo videoposnetkov ter nadzor naprav. VMS ne potrebuje strežnika za upravljanje in vse, kar potrebujete, je vgrajeno, tako da vam ni treba skrbeti glede namestitve novih rešitev.

Storitve
service icon
Popoln vsestranski paket

Da vam zagotovimo koncept popolne in celovite varnostne rešitve, bomo z vami na vsakem koraku postopka. S podrobnim svetovanjem, ki vključuje meritve in analizo lokacije, določimo rešitev, ki je prilagojena potrebam vašega podjetja in zasnovana za optimizacijo in izboljšanje vaše celotne video varnostne infrastrukture. To vključuje profesionalno montažo, ki ji sledijo storitve nadzora na daljavo za upravljanje vaše informacijske infrastrukture in stanja omrežja ter vzdrževanje, s katerim se zagotovi, da bo vaš video nadzorni varnostni sistem deloval brezhibno.

MOBOTIX proizvaja inteligentne, zanesljive in kakovostne IP video sisteme že od leta 2000. Varnostne kamere so popolnoma prilagojene potrebam sodobnega poslovanja. Naprave, namenjene delovanju na prostem, so podvržene temperaturnim stresnim testom, ki se gibljejo med -30° C in + 60° C, tako da ste lahko prepričani, da so vaši prostori ves čas varni, ne glede na vreme. Varnostne kamere MOBOTIX ne potrebujejo hlajenja ali ogrevanja in ne uporabljajo gibljivih delov, zaradi česar so v bistvu brez vzdrževanja in povsem samostojne. Ker sistemi za nadzor kamer MOBOTIX sami shranjujejo vse potrebne podatke, dodatni strežniki ali računalniki niso potrebni.


Prav tako ste lahko prepričani, da bodo naše kamere ne glede na vremenske razmere pokrivale celotne prostore in zagotavljale kakovostne, ostre slike. Zahvaljujoč uporabi senzorjev "mesečne svetlobe" 6MP in tehnologiji termičnega slikanja (termo kamere), kamere MOBOTIX vidijo veliko več kot človeško oko in brez težav zaznajo premikajoče se predmete v slabih pogojih in na dolge razdalje.


Najnovejša tehnologija MOBOTIX pomeni tudi, da vam ni treba več izbirati dragih in zapletenih rešitev. MOBOTIX pokriva velika območja s peščico kamer, ki ne potrebujejo rednega vzdrževanja, lahko delujejo 24 ur na dan, ne glede na vremenske razmere, avtomatizira nekatere ukrepe (na primer sproženje alarma ali odpiranje vrat pooblaščenim vozilom) in jih poganja standardni PoE, ki ne potrebuje več kot 4-5 vatov. Če želite zagotoviti, da vaša trenutna zaščita lokacije ustreza vsem potrebam vašega podjetja, se ne trudite s polovičnimi ukrepi

   

   

Sustainability feature icon

Energijko učinkovit

Mobility feature icon

Dodatna infrastruktura ni potrebna

Productivity feature icon

Praktično brez vzdrževanja

Technology feature icon

Zanesljiv v vseh vremenskih pogojih

Quality feature icon

Samostojni sistem

Touch feature icon

Samodejno proženje alarmov