Upravljanje varnostnih kopij

Potrebujete upravljanje varnostnih kopij, ki mu lahko zaupate?

Zdaj lahko mirno spite, saj naši sistemi upravljanja obnovitev nenehno delujejo in ustvarjajo varnostne kopije vaših podatkov ter jih ščitijo


Naše cenovno ugodno upravljanje varnostnih kopij bo poskrbelo za vse vaše potrebe shranjevanja in varovanja podatkov. Poskrbimo, da so vaša podatkovna zbirka in datoteke zaščitene, in po potrebi optimiziramo konfiguracijo vaše programske opreme.

Z našo izjemno varno upravljano storitvijo varnostnih kopij, ki je del naših upravljanih informacijskih storitev, ste v dobrih rokah. Vključuje shrambo podatkov o strežniku in upravljanje, podporo ter vsakodnevno skrbništvo sistemov za varnostne kopije na delovnem mestu.


Zagotavljamo tudi bistvene storitve in rešitve, zasnovane zato, da podkrepijo vaše pobude upravljanje življenjskega cikla podatkov, vključno z obnovitvijo za primer katastrofe in zaščito podatkov. Storitve upravljanje varnostnih kopij družbe Konica Minolta s skrbništvom na daljavo uporabljajo strukturiran pristop, s katerim je platformo mogoče hitro in enostavno obnoviti v primeru kakršne koli okvare sistema ali kršitve varnosti podatkov.


Storitev je popolnoma prilagodljiva in ustvarjena za potrebe malih, srednje velikih in velikih organizacij, zagotavljamo pa jo lahko na spletnem mestu, v oblaku ali v hibridni različici. Vključuje širok nabor tehničnih možnosti (NetApp, Veeam, SolarWinds in še več), njen obseg pa je mogoče prilagoditi, tako da plačujete sproti glede na svoje dejanske potrebe.

Managed back-up service

Helping Protect your Business Critical Data

Download Now