Optimizirajte vodenje pogodb z avtomatiziranimi postopki

Popolno upravljanje pogodb izboljša preglednost in zniža stroške

Inteligenten pristop: digitalno vodenje pogodb.


Upravljanje pogodb ni enostavno, ne glede na to, ali jih sklenete s strankami, dobavitelji, partnerji ali zaposlenimi – in tudi navidezno nedolžna napaka pri tem lahko vodi do kazni za neskladnost, zapravljenih priložnosti in potencialno dragih pravnih pregledov. Izzivi in neučinkovito delovanje, povezano s papirnimi ročnimi postopki, povečajo možnosti tovrstnih težav.

ŠTUDIJA PRIMERA

RCM d.o.o.
“V preteklih dveh letih smo v RCM ogromno investirali v digitalizacijo poslovanja in iskali najboljše IT-rešitve za naše podjetje. Uspešno smo kandidirali na javnem razpisu E-poslovanje in vzpostavili lastno okolje, ki omogoča elektronsko izmenjavo podatkov, ter vpeljali nov dokumentni sistem M-FILES in rešitev za elektronsko arhiviranje dokumentov ponudnika Konica Minolta Slovenija. Ta je poskrbel tudi za integracijo z obstoječimi sistemi in aplikacijami, ki podpirajo delo vseh ključnih oddelkov v podjetju, npr. računovodstva, carinskega oddelka, prodaje, vodstva itd. Še dolgo bom pomnil navdušenje nad prehodom na elektronsko poslovanje.”
Dejan Sušnik, generalni direktor

preberite si študijo primera

Gartner Magic Quadrant - Content Services Platform

Gartner Magic Quadrant - Content Services Platform

M-Files za Microsoft Teams

Nedavni porast dela na daljavo je povzročil močno povečanje uporabe Microsoft Teams aplikacije. Medtem ko je Teams fantastično orodje za sodelovanje, odpira tudi veliko vprašanj, povezanih z upravljanjem informacij in potencialnim uhajanjem podatkov. Oglejte si ta kratek video, kako M-Files omogočajo uporabnikom Microsoft Teams dostop do ustreznih informacij, ne glede na to, kje so shranjene in hkrati zagotavlja, da so občutljive informacije zaščitene.

Z dokumentnim sistemom M-Files izberete, uporabite in plačate le tisto, kar resnično potrebujete za učinkovito poslovanje.


Ena od glavnih prednosti dokumentnega sistema M-Files Konice Minolte je takojšnja možnost brezplačnega preizkusa rešitve. Brez začetnih obveznosti in vezave z dolgoročno licenčno pogodbo boste lahko preverili in izbrali točno tiste rešitve, ki bodo doprinesle k rasti vašega podjetja. Namesto dragih naložb v obsežno programsko opremo bo vaš le strošek zakupa funkcij, ki jih želite in potrebujete za optimalno sodobno in varno poslovanje

Obiščite M-Files še danes in odkrijte široko paleto možnosti, s katerimi vam lahko Konica Minolta pomaga osvežiti vsakodnevno delovno rutino ali nas kontaktirajte, da vam pri izbiri svetujemo in pojasnimo, kar vas zanima.
 

Strukturirani poslovni procesi ter robustna in varna IT infrastruktura so temeljnega pomena za konkurenčnost na današnjih trgih. Poslovne storitve Konice Minolte vam pomagajo optimizirati vaše procese in olajšati uporabo informacij. Naš portfelj vključuje svetovalne storitve ter implementacijo in upravljanje IT infrastrukture. Z našo podporo se lahko popolnoma osredotočite na svoje poslovanje.

Videonadzorne rešitve in termo kamere po vaši meri

Videonadzorne rešitve in termo kamere po vaši meri

MOBOTIX TERMALNE KAMERE

Termo kamere kot dodatna rešitev k video nadzornim kameram predstavljajo pomembno nadgradnjo vašega video nadzornega sistema. Merjenje temperature ljudi in objektov omogoča nadzor in odkrivanje oseb, ki se gibljejo v popolni temi ter zgodnjo detekcijo požarov kot dopolnitev vaše protipožarne zaščite.

PROSPEKT
www-CTA-MX THERMAL
Zagotovite varnost vaših zaposlenih in strank, lastnine, opreme in poslovnih prostorov, posesti in transportnih sredstev z inteligentnimi sistemi videonadzora MOBOTIX
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Skrbimo za vašo varnost

Tatvine, vandalizem, požari, pa tudi nasilje ali nehoteni in drugi škodljivi dogodki so izredno negativne izkušnje, ki se lahko zgodijo v različnih situacijah v poslovnih ali javnih okoljih. O njih ni prijetno razmišljati, a dejstvo je, da celovit in napreden varnostni sistem pomeni pomemben dejavnik uspešnosti podjetja in kakovosti storitev. Želja po zaščiti pisarn, skladišč, drugih poslovnih objektov in zemljišč, gospodarskih vozil, tovora, pa tudi javnih prostorov, kot so zdravstveni objekti in objekti ter prevozna sredstva javnega prevoza, je zato popolnoma upravičena pravica, pa tudi dolžnost vsakega dobrega gospodarja.
 

Dovolite, da vas pri tem podpremo s celovito rešitvijo MOBOTIX, ki jo odlikujejo številne prednosti naprednega razvoja:

  1. Integrirana inteligenca, optimizirana za uporabo na daljavo in tehnologijo v oblaku.
  2. Decentraliziran koncept in popolnoma samostojne kamere.
  3. Tipala CMOS najvišje kakovosti za odlično kakovost slike.
  4. Integriran profesionalni sistem za upravljanje videoposnetkov (VMS) in programska oprema za analizo videoposnetkov.
  5. Zaznavanje svetlobe, temperature, zvoka in gibanja ter možnost brezkontaktne vidnosti temperaturnih vrednosti.
  6. Podatki zajeti in prikazani v realnem času z možnostjo izvozov metapodatkov v ERP.
  7. Uporablja umetno inteligenco za hitre odzive in zmanjšanje števila lažnih alarmov.
Različni modeli nadzornih kamer MOBOTIX Konica Minolta zajemajo vse od notranjih kamer za panoramski pogled MOBOTIX i25, MOBOTIX c26 in MOBOTIX i26 do edinstvenih zunanjih rešitev MOBOTIX m16 in s16, ki omogočata namestitev kar dveh termičnih tipal. Dnevno-nočni kameri MOBOTIX m12d in MOBOTIX m15d se prilagajata osvetljenosti okolice z različno občutljivima svetlobna senzorjema za boljši prikaz. Namestitev na platformo MOBOTIX t25 ali MOBOTIX t26 za vhodna vrata pa nudi združevanje interkoma, kamere in vgrajenega poštnega predala, brezključnega vstopa in snemanja zvoka – vse v enem. Za vas bomo izbrali pravo rešitev, v katero bomo vključili napredno tehnologijo in vas popolnoma podprli pri skrbi za potrebno varnost in nadzor nad vašim imetjem, prostori in okoljem.
 

Ne glede na to, ali se ukvarjate z upravljanjem delovnih pogodb, okvirnimi dogovori, pogodbami za licenciranje ali vzdrževanje ali enostavno z obveznostmi, ki so povezane z naštetim, vam digitalno zajemanje vseh dokumentov, povezanih s posameznimi pogodbami (vključno z e-pošto, protokoli itd.), ponuja bistveno osnovo za izboljšan nadzor in boljši pregled. 


Njegovi avtomatizirani postopki in sistem podatkovne zbirke vam omogočata učinkovitejše upravljanje pogodb, organizacijo svojega nadzora, nakup in arhiviranje, avtomatizacijo procesov in še mnogo več.

Vodenje pogodb

Vodenje pogodb

Digitalizacija pogodb

Digitalizacija pogodb povsem odstrani papir iz postopka, poenostavi shranjevanje in iskanje, saj so pogodbe v eni centralni podatkovni zbirki, tako da lahko na enostaven in učinkovit način vodite svoje poslovne pogodbene dokumente. Po zaslugi pripomočkov za vodenje pogodb družbe Konica Minolta so vam vse informacije, ki jih potrebujete – od iskanja besedil po celotni vsebini pogodbe do analiz vseh pomembnih pogodbenih parametrov – na voljo s pritiskom na gumb.

In po zaslugi funkcij, kot sta popolna preslikava vseh dokumentov znotraj poenotenega sistema in samodejno ustvarjanje opomnikov, ne boste nikoli več pozabili na pogodbena obdobja ali roke. Vse to pomeni, da ste za vedno opravili z zamujenimi roki in da lahko pogodbene pogoje kar najbolje izkoristite.

Strojna oprema
hardware icon
Tiskalna strojna oprema Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
Programska oprema družbe Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

Vodenje pogodb: vse funkcije, ki jih potrebujete (in še par več)

Kot vam zna povedati vsakdo, ki se ukvarja s pogodbami in sporazumi, znajo dokumenti pogosto izginiti v arhivu določenih oddelkov, posledica česar je dolgotrajno in težavno iskanje. Splošni pregled se hitro izgubi in pogodbena obdobja ali roki so zlahka spregledani. Vse to pomeni nepotrebno zapravljanje časa in denarja. 


Zdaj vam rešitev digitalnega vodenja pogodb družbe Konica Minolta pomaga na učinkovit način skrbeti za vse svoje poslovne pogodbene dokumente. Med prednostmi, ki jih to prinaša vašemu podjetju ali organizaciji, so osrednje upravljanje pogodb, transparentnost s pritiskom na gumb, znatna poenostavitev denarnega nadzora, poteki odobritev za pogodbe, ki so pregledni, prilagodljivi in popolnoma dokumentirani, varnost podatkov in še mnogo več. 


Med prednostmi, ki jih uporaba vodenja pogodb prinaša vašemu podjetju, so:

   

   

Speed feature icon

Prihranek pri stroških zaradi hitrega iskanja in optimalne uporabe vseh pogodbenih prednosti

Technology feature icon

Izboljšana preglednost zaradi centralnega upravljanja pogodb

Customization feature icon

Izboljšajte varnost podatkov z arhiviranjem z varnim pregledom in dokumentiranimi postopki odobritve

Productivity feature icon

Brez zamujenih rokov po zaslugi samodejnih opomnikov

Mobility feature icon

Popolna vključitev v obstoječe sisteme CRM/ERP