Optimizirajte vodenje pogodb z avtomatiziranimi postopki

Popolno upravljanje pogodb izboljša preglednost in zniža stroške

Inteligenten pristop: digitalno vodenje pogodb.


Upravljanje pogodb ni enostavno, ne glede na to, ali jih sklenete s strankami, dobavitelji, partnerji ali zaposlenimi – in tudi navidezno nedolžna napaka pri tem lahko vodi do kazni za neskladnost, zapravljenih priložnosti in potencialno dragih pravnih pregledov. Izzivi in neučinkovito delovanje, povezano s papirnimi ročnimi postopki, povečajo možnosti tovrstnih težav.

Ne glede na to, ali se ukvarjate z upravljanjem delovnih pogodb, okvirnimi dogovori, pogodbami za licenciranje ali vzdrževanje ali enostavno z obveznostmi, ki so povezane z naštetim, vam digitalno zajemanje vseh dokumentov, povezanih s posameznimi pogodbami (vključno z e-pošto, protokoli itd.), ponuja bistveno osnovo za izboljšan nadzor in boljši pregled. 


Njegovi avtomatizirani postopki in sistem podatkovne zbirke vam omogočata učinkovitejše upravljanje pogodb, organizacijo svojega nadzora, nakup in arhiviranje, avtomatizacijo procesov in še mnogo več.

Vodenje pogodb

Vodenje pogodb

Digitalizacija pogodb

Digitalizacija pogodb povsem odstrani papir iz postopka, poenostavi shranjevanje in iskanje, saj so pogodbe v eni centralni podatkovni zbirki, tako da lahko na enostaven in učinkovit način vodite svoje poslovne pogodbene dokumente. Po zaslugi pripomočkov za vodenje pogodb družbe Konica Minolta so vam vse informacije, ki jih potrebujete – od iskanja besedil po celotni vsebini pogodbe do analiz vseh pomembnih pogodbenih parametrov – na voljo s pritiskom na gumb.

In po zaslugi funkcij, kot sta popolna preslikava vseh dokumentov znotraj poenotenega sistema in samodejno ustvarjanje opomnikov, ne boste nikoli več pozabili na pogodbena obdobja ali roke. Vse to pomeni, da ste za vedno opravili z zamujenimi roki in da lahko pogodbene pogoje kar najbolje izkoristite.

Strojna oprema
hardware icon
Tiskalna strojna oprema Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
Programska oprema družbe Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

Optimizirajte vodenje pogodb z avtomatiziranimi postopki

Optimizirajte vodenje pogodb z avtomatiziranimi postopki

Vodenje pogodb: vse funkcije, ki jih potrebujete (in še par več)

Kot vam zna povedati vsakdo, ki se ukvarja s pogodbami in sporazumi, znajo dokumenti pogosto izginiti v arhivu določenih oddelkov, posledica česar je dolgotrajno in težavno iskanje. Splošni pregled se hitro izgubi in pogodbena obdobja ali roki so zlahka spregledani. Vse to pomeni nepotrebno zapravljanje časa in denarja. 


Zdaj vam rešitev digitalnega vodenja pogodb družbe Konica Minolta pomaga na učinkovit način skrbeti za vse svoje poslovne pogodbene dokumente. Med prednostmi, ki jih to prinaša vašemu podjetju ali organizaciji, so osrednje upravljanje pogodb, transparentnost s pritiskom na gumb, znatna poenostavitev denarnega nadzora, poteki odobritev za pogodbe, ki so pregledni, prilagodljivi in popolnoma dokumentirani, varnost podatkov in še mnogo več. 


Med prednostmi, ki jih uporaba vodenja pogodb prinaša vašemu podjetju, so:

   

   

Speed feature icon

Prihranek pri stroških zaradi hitrega iskanja in optimalne uporabe vseh pogodbenih prednosti

Technology feature icon

Izboljšana preglednost zaradi centralnega upravljanja pogodb

Customization feature icon

Izboljšajte varnost podatkov z arhiviranjem z varnim pregledom in dokumentiranimi postopki odobritve

Productivity feature icon

Brez zamujenih rokov po zaslugi samodejnih opomnikov

Mobility feature icon

Popolna vključitev v obstoječe sisteme CRM/ERP

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings