Prevoz in mobilnost

Ohranite nemoteno poslovanje

Varnost na poti – zakaj nadzor s kamerami deluje na omrežjih javnega prevoza


Se počutite varne, ko pozno zvečer potujete z javnim prevozom? Morali bi se – zato so inteligentni video nadzorni sistemi, kakršne nudi MOBOTIX, pametna nadgradnja sodobnih omrežij javnega prevoza, ki spodbuja večjo mobilnost in pomirja potnike ter zaposlene.

Vedno je obstajala potreba po zaščiti ljudi na sistemih javnega prevoza – tako na samih vozilih, kot tudi na postajah in v njihovi okolici. 


V zadnjih letih so vse pogostejši teroristični napadi, zločini, tatvine in vandalizem, zato so državni predpisi vse strožji. Izzivi, s katerimi se soočajo osebe, ki upravljajo takšne sisteme, so vse večji in povpraševanje po varnostnih sistemih narašča. 


Prednosti namestitve nadzornih kamer, kar lahko vključuje tudi termo kamere, na sistemih javnega prevoza so ogromne. Pripomorejo k varnosti uporabnikov in osebja in pomagajo, da omrežja nemoteno in neprekinjeno delujejo. Z brezžičnimi nadzornimi sistemi se javnost počuti varneje, kar pripomore k večji mobilnosti in odvrača vandalizem in kriminal. Potniki se počutijo varnejše, ko uporabljajo sistem, zlasti ponoči, kar zagotavljajo tudi termalne kamere. 


Sisteme z nadzornimi kamerami je mogoče namestiti neopazno in so robustni ter zanesljivi. Primerni so za uporabo v prostorih ali na prostem, v vseh vrstah vozil, na ploščadi, v čakalnici ali javnem prostoru in pri vseh hitrostih in vremenskih pogojih. 


Kamere MOBOTIX so izdelane v Nemčiji in zagotavljajo kakovost in tehnično zanesljivost ter maksimalno pokritost z minimalnim številom kamer po zaslugi polkrogelne tehnologije, tako da je manjša potreba po vzdrževanju, kar prinaša večjo donosnost.

Rešitve

Rešitve


Strojna oprema
hardware icon
Veliko več kot le standardna rešitev

Kamere MOBOTIX je mogoče uporabiti na različne načine v sodobni organizaciji in so po znane kot izjemno zanesljive. Kamere so izredno energetsko učinkovite in neverjetno natančne – z eno samo kamero lahko diskretno nadzirate ogromno območje brez mrtvih kotov.

Programska oprema
software icon
Sistem za upravljanje videoposnetkov (VMS) – vse iz enega vira

Sistem za upravljanje videoposnetkov (VMS) nudi intuitivne in prilagodljive programske rešitve MOBOTIX za upravljanje in analizo videoposnetkov ter nadzor naprav. Ni potrebe po strežniku za upravljanje, saj je vsa inteligenca vgrajena (VMS/analiza vdelanih videoposnetkov)

Storitve
service icon
Popoln vsestranski paket

Spremljali vas bomo na vsakem koraku postopka, da vam zagotovimo koncept celovite varnostne rešitve, ki bo prilagojen vaši organizaciji. S podrobnim svetovanjem, ki vključuje meritve in analizo mesta, določimo rešitev, ki je prilagojena potrebam vašega podjetja in zasnovana za optimizacijo in izboljšanje vaše celotne infrastrukture zajemanja videoposnetkov. Ustrezno upravljanje projektov bo vključevalo profesionalno montažo, ki ji sledijo storitve nadzora na daljavo za upravljanje vaše informacijske infrastrukture in stanja omrežja ter vzdrževanje, s katerim se zagotovi, da bo vaš video nadzorni varnostni sistem deloval brezhibno.