Odločite se za pametno: ne iščete datotek po več ur, najdite jih v nekaj sekundah

Imate dovolj zapravljanja časa z iskanjem posameznih dokumentov?

Pametno iskanje


Raziskava podjetja Info Trends iz leta 2015, "Capture and Workflow Trends in Europe", je pokazala, da se število vhodnih digitalnih dokumentov povečuje pri 66 odstotkih organizacij. Samo pomislite, da bi morali med iskanjem enega samega seznama ali datoteke brskati po vseh različnih dokumentih: to bi bila nočna mora. Zato nam dovolite, da to danes spremenimo – z rešitvijo pametnega iskanja družbe Konica Minolta.

Povečajte svojo produktivnost s hitrim priklicem iskane vsebine z enim klikom


Poplava informacij in podatkov, s katerimi se soočamo dandanes, še nikoli ni bila hujša. Zato strokovnjaki vedno težje hitro najdejo potrebne informacije. Dolgotrajna iskanja določenih dokumentov se lahko hitro spremenijo v zamudne in drage obremenitve, ki zahtevajo delovno silo in imajo sčasoma negativen vpliv na konkurenčnost podjetja.


Rešitev iskanja za podjetja zagotovi vam in vaši ekipi takojšen dostop do točno tistih informacij, ki jih iščete – samo vnesite ključne besede v vrstico za iskanje in dostopajte do vsebine in informacij številnih različnih podatkovnih zbirk in programov v celotnem podjetju. Ne glede na to, kje so podatki, ki jih iščete – v e-poštni priponki, optično prebranih dokumentih, na spletnih mestih platforme SharePoint, v intranetu podjetja ali skupnih shrambah programov različnih oddelkov – ta vnaprej pripravljena rešitev odkrije in prikliče vse vrste podatkov vseh oblik ter iz katere koli shrambe.Rezultati ankete o iskanju informacij v podjetjuDiscover Konica Minolta's smart search solution - dokoni FIND!

More information on dokoni FIND
dokoni FIND logo

Kaj je rešitev "pametnega iskanja", ki jo včasih imenujemo tudi rešitev "iskanja za podjetja", in kakšne koristi bo od nje imelo vaše podjetje? Rešitev pametnega iskanja družbe Konica Minolta je zasnovana, da vam zagotovi hiter in enostaven dostop do vseh podatkov v vašem podjetju – kadar koli jih želite in kjer koli ste. Rešitve pametnega iskanja na vrh obstoječih shramb podatkov vstavijo plast virtualizirane vsebine in iz shramb podatkov povezanih podjetij izvlečejo 300 združljivih priljubljenih oblik datotek ne glede na strukturo in združljiv program ali lokacijo. In vse to v realnem času. 

   

   

Touch feature icon

Prijavite se samo enkrat in hkrati iščite z želenimi ključnimi besedami po več deset različnih shrambah podatkov. 

Media handling feature icon

Z zmogljivo tehnologijo optičnega prepoznavanja znakov lahko natančno iščete želeno vsebino globoko v notranjosti vsake datoteke.

Usability feature icon

Ni vam treba uvajati novih metod za shranjevanje in označevanje. Enostavno pustite datoteke in podatke tam, kjer so trenutno – rešitev bo poiskala in indeksirala vaše podatke ne glede na to, kje se skrivajo.

Mobility feature icon

Vključuje zunanje shrambe datotek

Customization feature icon

Programska oprema družbe Konica Minolta za iskanje za podjetja vse indeksira točno tam, kjer je

Quality feature icon

Združljiva s katerim koli varnostnim načrtom, ki ga uporablja vaše podjetje