Nadzor in upravljanje na daljavo

Osredotočite se na pomembna opravila in pustite nam, da poskrbimo za informacijsko tehnologijo

Nadzor in upravljanje brez sitnosti.


Podjetja, še posebej mala in srednje velika, imajo pogosto težave z upravljanjem celotnega informacijskega okolja, saj to zahteva prevelik del njihovih sredstev. Pravilno upravljanje je lahko tudi drago. Za izpolnjevanje regulativnih in varnostnih zahtev je potrebno strokovno tehnično znanje in namenski oddelek. Z rastjo podjetja lahko upravljanje vseh strežnikov, podatkovnih zbirk, omrežnih tehnologij in delovnih postaj postane ovira, še posebej, če k temu prištejemo še zapletenost poslovnega okolja.

Glavna težava običajno nista nadzor na daljavo in upravljanje, ampak so to čas, veščine in znanje, ki so potrebni za učinkovito upravljanje poslovnega okolja.


Zakaj sta nadzor in upravljanje pomembna?

Vaše poslovanje je odvisno od neprekinjenega brezhibnega delovanja strežnikov, delovnih postaj, omrežij in naprav. Če kateri koli od teh sistemov ne deluje pravilno, lahko to povzroči hudo finančno tveganje – in to še preden sploh upoštevamo izgubo podatkov. Neprekinjen nadzor nad okoljem in strateško razporejanje tehnoloških sredstev zahtevata čas (ki ga verjetno nimate). Konica Minolta pa ga ima.


Kako vam lahko družba Konica Minolta pomaga sprostiti dragocen čas za temeljna poslovna opravila?


Ali ste kdaj razmišljali, da bi za nadzor nad strežniki in omrežno infrastrukturo ter njihovo upravljanje najeli zunanjega izvajalca?

Strokovnjaki družbe  Konica Minolta lahko skrbijo za temeljne vidike vaše poslovne infrastrukture in občutno izboljšajo zmogljivost vašega podjetja. Naše ekipe izkušenih in usposobljenih strokovnjakov za informacijsko tehnologijo imenujejo "agenta za nadzor na daljavo", kar vam omogoča, da so vse morebitne težave proaktivno prepoznane – in posledično razrešene.


Pomagamo vam lahko prihraniti čas, da se lahko osredotočite na svoje temeljno poslovanje, medtem ko mi skrbimo za vaše kritične poslovne sisteme.

Nadzor in upravljanje na daljavo

Nadzor in upravljanje na daljavo

Vaše koristi

Naše storitve nadzora in upravljanja na daljavo (RMM) omogočajo centraliziran nadzor in upravljanje vašega celotnega sistema, vključno s strežniškimi napravami, shranjevanjem, programi, ki jih priskrbi družba Konica Minolta, operacijskimi sistemi in povezano omrežno infrastrukturo. Storitev je zasnovana tako, da zagotavlja, da vsa infrastruktura, ki jo uporabite, ustreza svojemu namenu in je popolnoma zmožna podpirati delovne zahteve podjetja. Ni vam več treba skrbeti za izvajanje posodobitev za celotno delovno okolje, za to poskrbi Konica Minolta. Na primer, vse komponente, ki so vključene v Workplace Hub, so nenehno nadzorovane – podpora na enem samem mestu za vaše podjetje. 


S proaktivnim prepoznavanjem potencialnih težav, še preden pride do njih, Konica Minolta pomaga povečati zanesljivost vašega delujočega podjetja. Zapletena, kritična in zamudna opravila postanejo stvar preteklosti in popolnoma se lahko osredotočite na razvoj poslovanja. Dosezite optimalno produktivnost in zmanjšajte čase izpada sistema – s storitvami RMM družbe Konica Minolta. 

Strojna oprema
hardware icon
Tiskalna strojna oprema Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
Programska oprema družbe Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

Dosezite boljšo zanesljivost, večjo razpoložljivost – in nižje stroške

Storitev upravljanja na daljavo (RMS) je zasnovana, da vam pomaga pri vedno večji potrebi po upravljanju informacijske infrastrukture, ki je potrebna za učinkovito delovanje podjetja. 


Kot v primeru storitve nadzora na daljavo bo agent za nadzor na daljavo, ki bo podpiral zagotavljanje storitve RMS, zbiral samo nujne podatke, kot so informacije o vaših sistemih in učinkovitosti. 


Za zaščito varnosti in zaupnosti izvajamo stroge administrativne, fizične in tehnične zaščitne ukrepe, naši podatkovni centri pa so prejeli varnostne certifikate najvišje ravni, sprejete v skladu z zakonom Sarbanes-Oxley – z neodvisno revizijo SAS70 Type II. 


Do podatkov, zbranih na ta način, dostopamo prek nadzorne plošče, tako da lahko hkrati izpolnjujemo svoje obveznosti v sklopu storitve in svoje obveze glede tehnične podpore.

   

   

Technology feature icon

Storitve varnostnih kopij in protivirusne storitve

Mobility feature icon

Celovita revizijska sled za težave, prepoznane med katerim od posegov družbe Konica Minolta

Productivity feature icon

Storitve upravljanja

Touch feature icon

Izbirno odpravljanje težav s pomočjo skupnosti za informacijsko podporo družbe Konica Minolta

Touch feature icon

Redne storitve nadzora za posamezne strežnike in programe

Productivity feature icon

Predvidljiva zmogljivost storitve in redna vidnost zmogljivosti

Quality feature icon

Proaktiven nadzor infrastrukture pomaga prepoznati potencialne težave in jih odpraviti, še preden pride do njih

Speed feature icon

Nadzor strežnikov in programov v realnem času

Customization feature icon

Storitve preverjanja stanja delovanja strežnika

Speed feature icon

Podpora notranjih virov vam pomaga prihraniti čas, da se lahko osredotočite na svoje temeljno poslovanje