Mobilno sodelovanje/izmenjava in usklajevanje datotek

Želite premagati zastarele omejitve glede takojšnjih splošnih komunikacij?

Zakaj kombinacija maksimalne mobilnosti in hitrejše prilagodljivosti prinaša večjo produktivnost


V današnjem poslovnem svetu prihaja do vedno hitrejših sprememb. Nove tehnologije si sledijo druga za drugo in pogosto čez nekaj let (ali še prej) diktirajo delovanje celotnih panog. Razlike med državnimi gospodarstvi so vse manjše, zato morajo podjetja stalno stremeti k izboljšavam. Uvajanje ene takšne nove tehnologije – mobilnega sodelovanja – v vaše vsakodnevne procese je za uspeh vašega podjetja ključnega pomena.

V današnjem poslovnem svetu se morate dobro zavedati, da lahko prednost pred konkurenco ohranite samo tako, da kar najučinkoviteje uporabljate nove tehnologije, in sicer takoj ko so na voljo v vaši panogi. Vaše podjetje se mora prilagodljivo odzvati na tehnološke spremembe, jih prilagajati svojim potrebam in sprejeti čim več možnosti, ki jih tehnologija ponuja. 


Popoln primer tega je zmožnost vašega podjetja, da podpira spletno sodelovanje prek mobilnih naprav. dokoni SYNC & SHARE je rešitev družbe Konica Minolta, ki omogoča dostop do spletnih dokumentov. Možnosti Enterprise Filesharing and Synchronisation (ki jo poznamo tudi kot "EFSS" in "enterprise file sync and share") vašim zaposlenim omogočajo hitro in enostavno izmenjavo in usklajevanje datotek s sodelavci in strankami. Sistem vključuje programske storitve, ki organizacijam omogočajo distribucijo dokumentov in upravljanje vsebin prek mobilnih naprav, hkrati pa ohranjanje nespremenjenih prejšnjih različic dokumentov in zanesljivo sledenje ID sodelavcev. 


Ta nova prilagodljivost omogoča vašim zaposlenim višje ravni produktivnosti, sodelovanje na sestankih, sočasno s sklepanjem pogodb na drugem koncu sveta, dokončanje pomembnih opravil med potjo na delo ali enostavno odgovarjanje na nujno e-pošto z zadnjih sedežev taksija, doma ali v hotelu. Uporaba mobilnih naprav omogoča osebju neprekinjeno sodelovanje, ne glede na lokacijo, usklajevanje datotek v pomnilnikih podjetja s tistimi na namizjih in napravah uporabnikov, izmenjavo vsebin z notranjimi in zunanjimi sodelavci, dostop do datotek iz vseh naprav, vključitev datotek v mnoge shrambe podatkov, funkcije prenosa datotek in mnogo več. 

App_store_badge.png
Download DOKONI Sync & Share from the App Store
get_it_on_play_logo.png
Download DOKONI Sync & Share on Google Play

Mobilno sodelovanje

Mobilno sodelovanje

Izmenjava in usklajevanje datotek

Rešitev izmenjave in usklajevanja datotek družbe Konica Minolta vam omogoča, da zaposlenim ponudite dostop do ključnih podatkov ne glede na to, kje so, kadar koli želijo, in prek različnih naprav. Kombinacija prilagodljivosti zaposlenih in varnosti je pri tem ključnega pomena za vaše podjetje. Z izmenjavo datotek bo vsako podjetje izboljšalo svojo učinkovitost, se hitreje odzivalo na spremembe in izboljšalo skupno hitrost ter učinkovitost svojih poslovnih procesov in sprejemanja odločitev.

Strojna oprema
hardware icon
Tiskalna strojna oprema Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
Programska oprema družbe Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

DOKONI Sync & Share Datasheet

Download the Datasheet for additional information

Download Now

User Manual


Find all the details and answers to all questions in our user manual

Download User Manual