IT varnost

Konica Minolta: strateška rešitev za varnost vašega IT-ja

Zakaj imajo strateški strokovnjaki radi varnostne rešitve družbe Konica Minolta


IT okolja postajajo vedno bolj zapletena in zmogljiva. Z razvojem pa se povečuje tudi možnost (ali verjetnost), da bo vaše podjetje izpostavljeno kibernetskemu napadu. V današnjem IT svetu postaja jasno, da sama tehnologija ne zagotavlja več ustrezne ravni zaščite, interakcija med ljudmi, procesi in tehnologijo postaja nujnejša kot kdaj koli prej. Če želite svojemu podjetju zagotoviti popolno varnost, je Konica Minolta pravi partner za vas. Strokovno znanje in bogate izkušnje podjetja pomenijo, da lahko pridobi edinstven pregled nad vašimi varnostnim stanjem in opredeli rešitev, ki je primerna za vas. Naši strokovnjaki bodo analizirali vaše varnostne IT zahteve in skupaj z vami oblikovali koncept za vašo popolno varnost. Zato se vprašajte: veste ali je vaše podjetje zaščiteno pred današnjimi kibernetskimi napadi - ali pa to le upate?

Digitalizacija je današnjim podjetjem prinesla številne nove prednosti, ki bi bile še pred nekaj desetletji nemogoče. Digitalni ukrepi lahko povečajo produktivnost podjetja, zmanjšajo njegove stroške, izboljšajo kakovost izdelkov in storitev ter še več. 

Ta tehnološki preskok pa ima tudi svojo temno stran. Podjetja so danes bolj kot kdaj koli prej prisiljena poskrbeti za večjo varnost svojih informacijskih okolij, izzivi pa so vsako leto večji - tako zaradi zapletenosti in vse večjega obsega sistemov kot tudi tehnik, ki jih spletni kriminalci uporabljajo za napade nanje. 

Ta trend še posebej močno prizadene mala in srednje velika podjetja (MSP), ki jih kibernetski napadi lahko hudo prizadenejo. V sodobnem poslovnem svetu ni več pomembno, ali ste multinacionalka ali malo podjetje in ni vprašanje ali boste napadeni, temveč kdaj.

Ali je torej vaše podjetje učinkovito zaščiteno? Da bi to storili, boste morali sprejeti strateški pristop k varnosti informacijske tehnologije. Če takega pristopa ni, vaše podjetje ne bo dovolj pregledno in hitro, da bi se odzvalo na napad, ter ne bo pripravljeno na izredne razmere. Strateški pristop vam omogoča povečanje kibernetske varnosti s pravimi ukrepi. 

Storitve družbe Konica Minolta vključujejo celovito analizo omrežja, vključno s segmentacijo, pravili požarnega zidu, implementacijo vaših multifunkcijskih tiskalnikov nadaljnjim analizam. Redna in trajnostna analiza ranljivosti prav tako ustvarja jasnost o stanju vaše napadalne površine.

IT varnost

IT varnost

Celovito varnostno upravljanje vašega delovnega okolja

Širok nabor IT varnostnih rešitev družbe Konica Minolta zagotavlja celovito varnostno upravljanje vašega delovnega okolja, vključno z zagotavljanjem varnostne programske opreme. Naša storitev zagotavlja, da se sistemi nenehno spremljajo glede morebitnih varnostnih groženj, ter so zaščiteni z namestitvijo in upravljanjem ustrezne varnostne programske opreme, ki vključuje požarni zid, VPN, protivirusno zaščito, preprečevanje neželene e-pošte, preprečevanje vdorov, filtriranje vsebine in upravljanje pasovne širine, pa tudi nadzor aplikacij, centralizirano poročanje in zaščito pred DDOS.

Strojna oprema
hardware icon
Konica Minolta strojna oprema za tiskanje

Želite vrhunsko zmogljivost za vaše poslovno tiskanje? Pravkar ste jo našli. Pisarniška strojna oprema Konice Minolte postavlja industrijske standarde, saj aparati ponujajo revolucionarno kakovost barvnega tiskanja. Ne glede na velikost ali področje specializacije vašega podjetja, lahko z našo strojno opremo za poslovno tiskanje zgradite zanesljivo in varno tiskalniško infrastrukturo, upravljate digitalne vsebine in raziščete druge rešitve, namenjene optimizaciji vaših delovnih procesov.

Programska oprema
software icon
Konica Minolta programska oprema

Raziščite nešteto različnih načinov, kako lahko programska oprema Konice Minolte izboljša vaše poslovanje. Konica Minolta se prilagaja različnim slogom dela in ponuja programske rešitve, ki ustrezajo potrebam vaše panoge. Z nenehnim dajanjem prednosti vašim potrebam, Konica Minolta izpolnjuje programske zahteve tudi najzahtevnejših globalnih organizacij. Ustvarite lahko napredne varnostne ukrepe, ki zagotavljajo, da občutljivi dokumenti in druge poslovne informacije ne pridejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na razpolago

Naše izkušeno in strokovno usposobljeno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja. Ponujamo vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi storitvami tiskanja, ki združujejo svetovanje, implementacijo strojne in programske opreme, upravljanjem delovnih procesov za optimizacijo poslovanja in pametnimi varnostnimi IT storitvami, ki zagotavljajo varnost vašega podjetja.

Celovito varnostno upravljanje vašega delovnega okolja.

Širok nabor IT varnostnih rešitev družbe Konica Minolta zagotavlja celovito varnostno upravljanje vašega delovnega okolja, vključno z zagotavljanjem varnostne programske opreme. Naše storitve zagotavljajo, da so sistemi stalno nadzorovani glede morebitnih varnostnih groženj ter zaščiteni z namestitvijo in upravljanjem ustrezne varnostne programske opreme.

   

   

Technology feature icon

(pripravljenost na odzivanje na incidente, hitro preverjanje, lov na škodljivo programsko opremo, lov na grožnje, preverjanje stanja, digitalna forenzika)

Quality feature icon

(zunanji posameznik z eno tarčo, Black Team notranja skupina, vključno z WLAN in OSINT, Red Team notranja in zunanja skupina, vključno s socialnim inženiringom in OSINT)

Touch feature icon

(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirekt Tenfold, Radar Services)

Customization feature icon

(posamezni pregledi in ocene, izvajanje procesa upravljanja ranljivosti kot redno pregledovanje in podpora pri ocenjevanju)

Usability feature icon

(ključki USB, e-poštne kampanje, informativni dogodki in tečaji usposabljanja, prodajne akcije, hekerski dogodek v živo)