Povečajte učinkovitost z napredno digitalno obdelavo dnevne pošte in podatkov

Vas prevzame, kar pride skozi navidezna vrata?

Digitalno vložišče


Današnje vsebine pridejo in odidejo po več kanalih – prek e-pošte, faksa, papirja, elektronske izmenjave podatkov, datotek XML in drugih. Vse, kar prejmemo, je treba učinkovito obdelati in upravljati.

Učinkovito vključevanje strank zahteva takojšnje in natančno obravnavo – od odpiranja računa in zahtev po storitvah do podaljšanja polic, plačila računov in pritožb. Žal se to ne zgodi pogosto. Z digitalnim vložiščem je to mogoče.

How can digital mailroom benefit your business?

Listen to our experts and get an idea how your business can benefit from a digital mailroom solution.

Digitalno vložišče

Digitalno vložišče

Sodobno digitalno vložišče

Tradicionalno »digitalno vložišče« je bila rešitev, ki je vse dohodne fizične komunikacije pretvorila v digitalno obliko in jih elektronsko preusmerila do ustreznih strank. Današnje sodobno digitalno vložišče je veliko več kot to. Programska oprema za upravljanje dokumentov lahko prepozna vsebino, izvleče iz nje pomembne podatke, če je to mogoče, in jih nato posreduje do ustrezne osebe ali procesa. Poleg tega je enostavno zadovoljiti povpraševanje strank ali poslovnih partnerjev po prejemanju dokumentov, kot so računi, v elektronski obliki.

To upravljanje informacij je prisotno skoraj povsod - za vse vhode in izhode organizacije. Na kratko povedano, digitalno vložišče lahko korenito spremeni način, na katerega vaše podjetje prejema, obdela in deli informacije, ter s tem igra ključno vlogo pri vaši digitalni pretvorbi in daje nadaljnjim postopkom natančen dostop do pomembnih informacij brez zakasnitev.

Strojna oprema
hardware icon
Tiskalna strojna oprema Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
Programska oprema družbe Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.