Avtomatizacija poslovnih procesov

(Business Process Automation – BPA)

Avtomatizacija poslovnih procesov (Business Process Automation – BPA)


S PROGRAMSKO OPREMO ZA AVTOMATIZACIJO POSLOVNIH PROCESOV (BPA) DO KONTINUIRANE IZBOLJŠAVE POSLOVANJA

Če podjetja želijo uspeti v nenehno spreminjajočem se digitalnem okolju, morajo njihove poslovne dejavnosti postati učinkovitejše. Ker vse več podjetij že uporablja oddaljena ali hibridna delovna okolja, je bolj kot kdaj koli prej pomembno, da uvedete nove procese in napredno tehnologijo, ki bodo zagotovili vaše nadaljnje poslovanje. Dobrodošli v avtomatizacijo poslovnih procesov. Z rešitvami za avtomatizacijo poslovnih procesov podjetja Konica Minolta, boste ročne procese vašega podjetja preoblikovali v avtomatizirane postopke.

Kaj je avtomatizacija poslovnih procesov ?

Avtomatizacija poslovnih procesov vam ponuja večji nadzor nad vašim poslovanjem, saj vam omogoča spremljanje, ocenjevanje in vzdrževanje nalog/opravil in procesov v realnem času. BPA vključuje različno programsko opremo in rešitve, ki vam lahko pomagajo doseči poslovne cilje in narediti prve korake (ali korak naprej) v vaši digitalni preobrazbi, da se lahko prilagodite spreminjajočemu se svetu. Funkcije BPA uporabljajo tehnologijo za avtomatizacijo vsakodnevnih dejavnosti ter opravil vašega podjetja in pospešujejo način opravljanja dela.
 
Z vzpostavljenimi parametri, ki temeljijo na pravilih, lahko upravljate dejavnosti in omogočite opozorila, da bodo vaši procesi potekali v skladu z načrti. Poleg tega vam avtomatizacija poslovnih procesov s stalnim pregledovanjem dejavnosti delovnega procesa omogoča optimizacijo delovnega procesa za največjo učinkovitost.
 
Avtomatizacija poslovnih procesov je več kot le zamenjava papirja in fizičnih omar za hrambo dokumentacije, z digitalno kopijo in shranjevanjem v oblaku. Naša BPA programska oprema lahko vašemu podjetju pomaga optimizirati različne procese, vključno z obdelavo računov, dobavnic, zahtevkov za dopust, opomnikov o izteku pogodbe s poslovnim partnerjem, uvajanjem novih zaposlenih in drugimi. Cilj je usmerjanje informacij do prave osebe ob pravem času, s pomočjo uporabniško določenih parametrov in dejanj, ki jih podpira Konica Minolta programska oprema.

Vas zanima več o BPA?

PREDNOSTI AVTOMATIZACIJE POSLOVNIH PROCESOV

PREDNOSTI AVTOMATIZACIJE POSLOVNIH PROCESOV
Maksimalna učinkovitost
Zmanjšajte ozka grla v procesih in počasne ročne poslovne procese, ki ovirajo poslovanje – vaše podjetje bo lahko doseglo najvišjo raven produktivnosti.
Uporaba digitalne vsebine
Zagotovite si boljši nadzor in sledenje digitalnih podatkov, manj napak zaradi manj ročnih procesov in boljše upravljanje dokumentov za lažje sodelovanje.
Popolna transparentnost
Da lahko sprejme prave strateške odločitve, potrebne za prihodnost vašega podjetja, mora vodstvo poznati relevantne podatke, povezane z vsakim oddelkom.
Relevantni delovni tokovi
Zanesljiva preglednost in hitra obdelava podatkov v podjetju, bosta povečali produktivnost in učinkovitost.
Omejevanje stroškov
Nadzorovanje stroškov olajša načrtovanje prihodnjih stroškov vašega podjetja in preprečuje neobvladljive izdatke.
Dodatna prilagodljivost
Avtomatizacijo je mogoče uvesti v skoraj vsak delovni proces, ter jo vključiti v že obstoječe rešitve in delovne tokove. To vam omogoča, da BPA prilagodite svojim potrebam.

DIGITALNI / ELEKTRONSKI PODPIS

Podpisovanje dokumentov je ključni postopek v vsakodnevnih poslovnih procesih. Danes so skoraj vsi dokumenti ustvarjeni, urejeni in posredovani digitalno, vendar se zaradi podpisovanja pogosto natisnejo in nato ponovno spremenijo v digitalne dokumente. Če podpisnik ni fizično prisoten v pisarni in zato ne more podpisati dokumenta, pa lahko celoten proces celo stoji več dni.

Zahvaljujoč Konica Minolta storitvi digitalnega / elektronskega podpisa, lahko podpisnik (odgovorna oseba) vse dokumente podpiše z enim samim klikom, neodvisno od tega kje se nahaja in kdaj. Digitalni / elektronski podpis tako predstavlja naslednji korak v digitalni preobrazbi in zagotavlja nemoteno in skladno poslovanje.

Primerjava med fizičnim in digitalnim / elektronskim podpisom