VARNOST JE VEDNO NA PRVEM MESTU

Varno tiskalno okolje z znamko Konica Minolta

Varnost naprave


V vsakem podjetju zaposleni upravljajo z ogromnimi količinami podatkov vsak dan – večina teh podatkov je seveda zaupnih. Dokumenti, osebni podatki, naslovi, proračuni, načrti, osnutki in številni drugi viri se tiskajo, kopirajo in optično berejo v vsakem trenutku v komercialnih organizacijah vseh oblik in velikosti, ki brez zanesljive zaščite precej tvegajo, da bi takšni občutljivi podatki prišli v nepooblaščene roke.

Načrti in osnutki za prihodnost bi bili lahko kopirani in posredovani konkurenci, osebni podatki prodani in proračuni razkriti, posledice tega pa bi bile lahko katastrofalne.

Varnost multifunkcijskih aparatov z BITDEFENDER®

Varnost naprave

Varnost naprave

Varnost je vedno na prvem mestu

Varnost podatkov je danes eden najpomembnejših vidikov vodenja uspešnega in zanesljivega podjetja. Ena ali dve šibki točki vašega podjetja lahko povzročita razkritje zaupnih podatkov in uničita vaš sloves v panogi. Konica Minolta svojim strankam nudi varne naprave, ki jih zanesljivo ne bodo pustile na cedilu, in vrsto izjemno zanesljivih standardnih rešitev. Zaznavanje in preprečevanje vdorov v sistem pomagata podjetjem preprečiti izgubo denarja in ugleda tako na poslovni kot na osebni ravni. 

Strojna oprema
hardware icon
Večfunkcijski izdelki Konica Minolta

Večina naprav Konica Minolta je opremljenih s trdim diskom in izredno zanesljivimi mehanizmi za varnost osrednjega pomnilnika, kar zagotavlja, da so zaupni podatki in druge občutljive poslovne informacije vedno zaščiteni. Konica Minolta nudi najvišjo raven zaščite s certifikatom ISO 15408 Common Criteria.

Programska oprema
software icon
bizhub SECURE

V družbi Konica Minolta so razvili bizhub SECURE, da lahko strankam ponudijo sredstva, potrebna za zaščito vseh podatkov na notranjem disku bizhub. Po spoznavanju posebnih potreb svojih strank so v družbi Konica Minolta zasnovali vrsto varnostnih funkcij za svoje večfunkcijske naprave, zato so vsi podatki, dokumenti in informacije, povezani z večfunkcijsko napravo, absolutno varni.

Storitve
service icon
Varnost trdega diska

Večfunkcijske naprave nudijo mnoge funkcije, ki zahtevajo precejšnjo količino pomnilnika. Širok nabor varnostnih funkcij je že na voljo za optimizacijo zaščite vaših podatkov na trdem disku.

Ključne značilnosti

Ne naredite napake in zapostavljajte varnostnih zadev, povezanih z večfunkcijskimi napravami. Če imajo do naprave dostop najrazličnejši uporabniki (vključno z osebjem, obiskovalci in pogodbeni izvajalci), je nevarnost uhajanja podatkov večja. Konica Minolta nudi rešitve, ki združujejo hiter dostop do vseh funkcij naprave z zmožnostjo nadziranja pravic zaposlenih do dostopa. To zagotavlja, da obiskovalci ali nepooblaščeno osebje nimajo dostopa do zaupnih podatkov. Sistemi Konica Minolta bodo vedno varni, prilagodljivi in uporabniku prijazni – zato boste vedno sami imeli stvari pod nadzorom. 


Pri sistemih Konica Minolta veste, da uvajate prave pravilnike glede zaščite podatkov in da lahko zagotovite, da ravnokar kopirani zaupni dokumenti, ki ležijo v izhodnih pladnjih večfunkcijskih naprav, ali datoteke, shranjene na trdem disku naprave, ne pridejo v napačne roke. Obsežen nabor varnostnih ukrepov, ki ga ponuja Konica Minolta, vam omogoča, da zagotovite varnost svojih dokumentov in podatkov.

Naše naprave so zasnovane za integracijo v omrežna okolja in zagotavljajo, da morajo večfunkcijske naprave biti skladne s strogimi varnostnimi standardi in da so potencialne varnostne luknje zaprte med uporabo omrežne povezave. Vse to vam zagotavlja prednosti različnih načinov, na katere Konica Minolta ščiti vaše podatke in omejuje dostop do zaupnih informacij.

   

   

Technology feature icon

Varnost faksne linije

Usability feature icon

Vrata in protokoli, ki jih zaščiti skrbnik

Customization feature icon

Šifriranje s protokolom S/MIME

Productivity feature icon

Preverjanje pristnosti SMTP

Mobility feature icon

User authentication methods