PRIDOBITE TAKOJŠEN DOSTOP DO VSEH SVOJIH NAPRAV S CENTRALIZIRANIM UPRAVLJANJEM TISKANJA

Tiskajte v poljubni pisarni, državi ali na poljubni celini

Tiskanje na več lokacijah


Vsaka organizacija ima svoje težave. Ne glede na to, ali ste na čelu mednarodne korporacije ali srednje velikega podjetja, imate verjetno težave s povečanjem produktivnosti zaposlenih. Ohranjanje tega na visoki ravni je lahko zahtevno opravilo, ki terja celostno razmišljanje in posebej zasnovano celostno rešitev, ki bo zajela vsako pisarno in napravo v vaši organizaciji. Konica Minolta ima popolno rešitev za vaše podjetje.

Tiskanje na več lokacijah omogoča natanko to – svobodo tiskanja in kopiranja dokumentov ne glede na to, kje trenutno ste. To lahko dosežete tako, da povežete vse svoje tiskalne naprave, kar vam prinese učinkovitost in prilagodljivost, ki ju potrebujete vsak dan, če želite ohraniti stik s konkurenco in izpolniti pričakovanja najzahtevnejših strank.

Sistem vam omogoča centralizirano upravljanje celotnega tiskalnega okolja, tako da lahko v primeru nujnega sestanka datoteke na primer pošljete z ene lokacije na drugo v nekaj sekundah. Tiskalna opravila lahko pošljete, kjer koli ste, saj so potrebni podatki preneseni hitro, s čimer prihranite čas, ki bi ga porabili za pisanje nepotrebne e-pošte. Izboljšajte sodelovanje in pospešite komunikacijo s tiskanjem na več lokacijah.

Rešitev

Rešitev

Tiskanje na več lokacijah

YSoft SafeQ Print Management Suite je prilagodljiv nabor modulov za vašo učinkovito tiskalno okolje. Suite vam omogoča pestro izbiro komponent za ustvarjanje rešitve, ki bo povsem prilagojena vašim poslovnim potrebam. Module Ysoft SafeQ je mogoče uporabiti za pošiljanje in sprostitev tiskalnih opravil po vsem svetu, ustvarjanje poročil o tiskanju z grafikoni in tabelami, izboljšanje varnosti v vašem tiskalnem okolju, vnaprejšnje določanje ciljev optičnega branja, omejitev nepooblaščenega dostopa do zaupnih dokumentov in varčevanje denarja s posameznimi pravili tiskanja.

Strojna oprema
hardware icon
Strojna oprema za tiskanje Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
SafeQ Print Management Suite

Programsko opremo SafeQ sestavlja široka izbira modularnih storitev s prilagodljivimi možnostmi licenciranja. Lahko izberete samo module, ki so uporabni za vas, in tako občutno zmanjšate stroške uvajanja, saj ne plačujete za funkcije, ki jih ne uporabljate. Ysoft SafeQ Print Management Suite je centralizirana programska oprema za tiskanje, ki je kot ustvarjena za manjša in globalna podjetja.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

Ključne značilnosti

Take total control over your printing environment 


Tiskanje na več lokacijah je zmogljiva funkcija za vsa podjetja, ki si prizadevajo doseči večjo prilagodljivost in hitrejšo komunikacijo med osebjem. Ročni prenos datotek ali časovno potratna komunikacija prek e-pošte nista potrebna: tiskalni strežnik Konica Minolta vam omogoča pošiljanje dokumentov za tiskanje na eni lokaciji, medtem ko prejmete kopijo na drugi. Omogoča vam, da izkoristite centralizirano upravljanje, tako da vam meje ne bodo nikoli več preprečile doseganje cilja. 


Poenostavite svoj potek dela in se z mobilnim tiskanjem znebite potrebe po pošiljanju opravil samo iz pisarne. Z nujnimi zadevami se ukvarjajte od doma, iz fitnes studia, kavarne ali kjer koli drugje, ter pošljite potrebne datoteke v poljubni povezan tiskalnik v nekaj sekundah. 


Toda tiskanje na več lokacijah ni samo "hitra rešitev" za povečanje produktivnosti. Je tudi pomirjujoče varna. Z njo ste lahko gotovi, da do zaupnih poslovnih datotek ne bo dostopalo ali jih kopiralo nepooblaščeno osebje. Vsakemu članu osebja, ki ima dovoljenje za uporabo tiskalne infrastrukture, lahko dodelite PIN, uporabniško ime, geslo ali ID. Nadzirajte količino uporabljenega papirja in analizirajte tiskalne navade zaposlenih s pomočjo dolgoročnih podatkov, ki se beležijo v preglednih grafikonih in tabelah. 

   

   

Technology feature icon

Centralizirano upravljanje

Speed feature icon

Hiter in učinkovit tiskalni strežnik 

Customization feature icon

Povečana varnost

Print feature icon

Mobilno tiskanje

Mobility feature icon

Tiskanje na več lokacijah

Touch feature icon

Tiskanje iz spleta