Globalno poslovanje

Konica Minolta – vaš ključ do globalnega podjetja prihodnosti


Kaj imajo skupnega digitalna pretvorba, umetna inteligenca, shranjevanje in pridobivanje podatkov v oblaku, izboljšana mobilnost in zanesljivi ukrepi za kibernetsko zaščito? Gre za motečo spremembo delovnega okolja v prihodnjih letih. Ali ste se pripravljeni podati na to pot z močnim in zanesljivim globalnim partnerjem?

Konica Minolta bo partner, ki ga boste izbrali. Naše ekipe za vključenost bodo v sodelovanju z vami razvile delovno mesto prihodnosti™, ki bo zasnovano tako, da bo izpolnjevalo vaše posebne potrebe za soočanje z novim svetom. Naše strokovno znanje in rešitve bodo vam in vašemu osebju omogočile maksimalen nadzor in takojšnji globalni dostop do potrebnih podatkov, s čimer boste povečali svojo produktivnost in dobiček. V družbi Konica Minolta verjamemo v smiselne inovacije, razvoj novih tehnologij in snovanje ustvarjalnih zamisli, ki prinašajo občutne spremembe po vsem svetu. 


Te storitve so na voljo prek programa upravljanih storitev tiskanja (MPS) podjetja Konica Minolta, ki ponuja inovativne nove funkcije ocenjevanja, ki povezujejo vaše tiskalne naprave in znatno znižajo vaše stroške poslovanja. S pomočjo globalnega centra za podporo strankam, ki ponuja eno stično točko za vse vaše globalne poslovne storitve in vam omogoča dosledne rezultate, vam zagotavljamo bistven ključ do uspeha. 

Spreminjamo globalno poslovanje

Biti inovativen ne pomeni nujno, da je govora o tehnologiji. To je tudi razumevanje kaj je pomembno in razvijanje ustvarjalnih idej, ki prinašajo velike spremembe za milijone ljudi. Naše globalne poslovne storitve se osredotočajo na stranke in izboljšanje njihovega poslovanja.

Talking about global business, means talking about global leadership. Konica Minolta’s Global Business Services Team is uniquely positioned with offices throughout the Americas, EMEA and Asia Pacific. 


We are represented in over 150 countries, with approximately 41,500 employees worldwide. A unified information platform and organizational structure across all our subsidiaries guarantee you identical, high-quality programs and operational services in many countries and regions. 


Konica Minolta is committed to provide a dedicated Konica Minolta Global Account Engagement Team assisting you in defining and developing a shared global vision of Managed Print Services (MPS) while encouraging innovation and delivering program results through execution on a local level. Giving shape to how you see your business evolving, understanding your business needs from your perspective, solving the challenges faced by your global customers, and contributing to a better future for all involved.