Izboljšanje varnosti

Mobotix pametne rešitve za video zaščito

 

Izboljšajte varnost z MOBOTIX-om: Pametna rešitev za video zaščito

Pri podjetju Konica Minolta smo osredotočeni na vašo varnost. Zato smo navdušeni, da vam lahko v sodelovanju z MOBOTIX-om, ki je znan po inovativnih in visokokakovostnih video nadzornih sistemih predstavimo našo pametno rešitev za video zaščito ‘CNPP Certified*’.
 
V svetu, kjer je varnost ključnega pomena, vam Konica Minolta prinaša revolucionarno ‘CNPP Certified’ pametno rešitev za video zaščito. Naš celovit pristop zagotavlja največjo možno zaščito vašega objekta, osebja in premoženja pred morebitnimi grožnjami. Vabimo vas, da si v nadaljevanju ogledate specializirane funkcije naših vrhunskih video nadzornih sistemov.

* CNPP je kratica za 'Centre National de Prévention et de Protection' (Nacionalni center za preventivo in zaščito), je vodilni certifikacijski organ za varnost s sedežem v Franciji. Specializiran je za ocenjevanje in certificiranje varnostnih in protipožarnih izdelkov, sistemov in storitev.

 

Vgrajena inteligenca

IZDELUJEMO RAČUNALNIKE Z OBJEKTIVI

Kibernetska varnost

CERTIFICIRANO S STRANI DRUŽBE SYSS GMBH

Visoka natančnost

TUDI V EKSTREMNIH VREMENSKIH RAZMERAH

Odprta tehnologija

ZA ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI TUDI V PRIHODNOSTI

 
Zavedamo se pomena učinkovitih varnostnih rešitev, ki so v skladu z vašim proračunom. Zato z veseljem predstavljamo stroškovno učinkovite sisteme MOBOTIX, ki so zasnovani tako, da zajemajo vse vidike vaših varnostnih potreb.
 
Prilagojeno vašemu proračunu:
Sistemi MOBOTIX niso stroškovno učinkoviti le pri prvem nakupu, temveč tudi v celotnem življenjskem ciklu. Z integracijo inteligence neposredno v ‘videokamere odpade potreba po dodatnem strežniku za upravljanje, kar drastično zmanjša stroške delovanja.
 
Ne glede na to, ali se odločite za nakup ali najem, Konica Minolta zagotavlja rešitev na ključ, prilagojeno vašemu proračunu in zahtevam.
 
Večja natančnost, manj videokamer:
Zaradi vrhunske natančnosti, ki jo omogoča tehnologija z več milijoni slikovnih pik, potrebujejo MOBOTIX videokamere bistveno manj enot v primerjavi s konvencionalnimi sistemi. Dvojna polkrožna videokamera lahko nadomesti do osem tradicionalnih videokamer in tako optimizira vašo varnostno infrastrukturo.
 
Energetska učinkovitost in enostavna uporaba:

  • MOBOTIX mrežna videokamera v povprečju porabi manj kot 5 vatov, kar zagotavlja energetsko učinkovito delovanje, ki ga varčno napaja PoE.
  • Naše videokamere so pripravljene za takojšnjo uporabo. Namestitev je enostavna - preprosto jih pritrdite na strop, steno ali drog ter priključite namestitveni kabel za omrežje ali modul UMTS.

 
Uporabniku prijazna strojna oprema:
Naša strojna oprema je zasnovana preprosto. Za povezavo videokamere z omrežjem in napajanje z električno energijo je potreben le en kabel, zato sta montaža in delovanje izjemno prijazna do uporabnika.
 
Naše poslovne rešitve:
Izberite pametno IoT video rešitev, ki je zmogljiva, kibernetsko varna in opremljena z umetno inteligenco. MOBOTIX rešitve izpolnjujejo različne poslovne izzive današnjega in jutrišnjega dne v različnih panogah, med drugim v industriji, prometu, zdravstvu, maloprodaji, izobraževanju ...
 
Vabimo vas, da raziščete neprimerljivo kombinacijo MOBOTIX varnosti in cenovne dostopnosti. Če imate kakršnakoli vprašanja ali se želite pogovoriti o tem, kako lahko naše rešitve koristijo vašim specifičnim potrebam, vas prosimo, da se obrnete na nas.


 

KONTAKTIRAJTE NAS!