FORXAI SMART MIRROR

AI REŠITEV ZA PREVERJANJE OSEBNE ZAŠČITNE OPREME

 

Revolucija umetne inteligence pri kontroli osebne zaščitne opreme

 
FORXAI Smart Mirror s svojo tehnologijo, ki jo poganja AI-powered technology, revolucionarno spreminja varnost na delovnem mestu. Rešitev je zasnovana za industrije, kjer je strogo upoštevanje osebne zaščitne opreme ključnega pomena, in zagotavlja varno okolje za vse zaposlene. Z avtomatizacijo postopka pregledovanja v realnem času odkriva morebitna neskladja pri osebni varovalni opremi, kar omogoča takojšnjo odpravo in zmanjšuje tveganje okužbe 🦠.

FORXAI Smart Mirror, ki ga je mogoče prilagoditi različnim industrijskim standardom, ni le orodje, temveč tudi varuh, saj zagotavlja, da je vsak delavec opremljen s potrebno opremo od glave do peta 👷‍♂️🧤. Zaradi svoje sposobnosti racionalizacije varnostnih protokolov in zagotavljanja skladnosti je nepogrešljiv zaveznik pri ohranjanju najvišjih standardov zdravja in varnosti na delovnem mestu.

  
Ali ste vedeli?
Že več kot 10 let so kršitve osebne zaščitne opreme (OZO) na vrhu seznama kršitev OSHA (Uprava ZDA za varnost in zdravje pri delu), ki vodijo v hude poškodbe ali celo smrt.
Naša rešitev!
Z FORXAI Mirror bodo podjetja v farmacevtskem, kemičnem, polprevodniškem, živilskem in zdravstvenem sektorju lahko avtomatizirala nadzor osebne varovalne opreme za vse zaposlene na samem vhodu v obrat.

Zaznamo lahko:


Skladnost zaščitnega plašča


Izpostavljena koža


Rokavice in poškodovane rokavice


Varnostna očala


 


Ustreznost obrazne maske


Oprema za glavo in izpostavljeni lasje

Hitro in intuitivno preverjanje

Postavite se pred zaslon - prislonite kartico - dvignite roke.

FORXAI Smart Mirror v akciji!

Želim več informacij o FORXAI Smart Mirror