YSoft SafeQ


Ščiti poslovne podatke z nadzorom dostopa in sledenjem opravilom


Varnost in zaščita podatkov sta med najpomembnejšimi izzivi za poslovna okolja v vseh panogah. Nenadzorovan dostop do poslovne opreme ter občutljivih in zaupnih podatkov še vedno predstavlja veliko tveganje. YSoft SafeQ Print Management občutno omeji te in druge nevarnosti, saj je vsem postopkom tiskanja, kopiranja in optičnega branja mogoče slediti ter centralizirano upravljati in omejiti uporabniški dostop do izhodnih naprav. SafeQ s kombinacijo zmožnosti zaščite tiskanja, nadzora dostopa do naprav in zaščite dokumentov učinkovito zadovolji varnostne potrebe podjetij po zaslugi enostavne opredelitve jasnih pravil uporabniškega dostopa in centraliziranega sledenja uporabniškim dejavnostim.


ŠTUDIJA PRIMERA

GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE
“Projekta optimizacije tiskanja pri nas sem se kar malo ustrašil, saj nisem bil prepričan, kakšen bo odziv uporabnikov. Po analizi ponudnikov, so nas z najbolj celovito in učinkovito ponudbo prepričali v podjetju Konica Minolta Slovenija. Rešitev, ki so jo implementirali pri nas je rešila vrsto problemov, s katerimi smo se soočali v preteklosti. Poleg same programske opreme in multifunkcijskih aparatov, ki so mimo grede res vrhunski, smo s sodelovanjem s podjetjem Konica Minolta Slovenija pridobili resnega in zanesljivega poslovnega partnerja, ki nas je (in nas še) poslušal in reševal naše dejanske potrebe. Na koncu se je izkazalo, ker je rešitev robustna in enostavna za uporabo, da so jo uporabniki sprejeli brez težav”
Uroš Snedic, Direktor digitalizacije in splošnih zadev

preberite si študijo primera
Kontaktirajte nas za celovito rešitev tiskanja bizhub po meri vašega podjetja in optimizirajte svoje poslovanje
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Pri nas ne gre le za prodajo tiskalnikov, ampak dolgoročno partnersko podporo za vaš poslovni uspeh

Kadar je vaš cilj najti poceni tiskalnik, je dobro, da se poleg cene pozanimate tudi o samih stroških uporabe naprave, zagotavljanja servisne podpore in dobave potrošnega mateirala. Pri podjetju Konica Minolta v središče postavimo vaše potrebe, želje in delovno-procesne izzive, na katere vam pomagamo odgovarjati s celovitimi rešitvami po meri vašega poslovanja. 

Pri nas odgovor na vaše vprašanja, kot so: Kateri tiskalnik kupiti? Je bolje tiskalnik kupiti ali najeti? Kako pa posrkbeti za servis in material? odgovarjamo suvereno. Na podlagi številnih izkušenj ter sodelovanj z zadovoljnimi strankami in s popolno osredotočenostjo na uspeh, konkurenčnost in produktivnost vašega podjetja pa vam omogočimo, da se popolnoma osredotočite na svoje poslovanje. 

YSoft SafeQ workflow

YSoft SafeQ

YSoft SafeQ

Varnost tiskanja

  • Skrbniško nadzorovan uporabniški dostop
  • Varna sprostitev tiskalnih opravil
  • Tiskanje s sledenjem

Nadzor dostopa do naprave

  • Preverjanje pristnosti z osebno izkaznico
  • Preverjanje pristnosti s kodo PIN
  • Preverjanje pristnosti z uporabniškim imenom in geslom

Varnost dokumentov

  • Varen dostop do osebnih dokumentov
  • Šifriranje dokumentov

Če želite imeti na voljo več informacij si oglejte prospekt (angleško).

YSoft SafeQ prospekt