YSoft SafeQ


Celovito upravljanje tiskanja v eni rešitvi


Izobraževalne ustanove in organizacije od malih podjetij do globalnih družb na splošno delujejo z omejenimi proračuni in morajo ohraniti stroške tiskanja pod nadzorom. Hkrati sta učinkovitost in prilagodljivost tiskanja podobno pomembni tako v poslovnem kot tudi v izobraževalnem sektorju. Zbirka YSoft SafeQ Print Management Suite naj bi izpolnila vse te potrebe: s svojo inovativno in cenovno ugodno arhitekturo, pristopom z modularno programsko opremo in možnostmi dodatkov YSoft SafeQ nudi celovit nabor funkcij za upravljanje tiskanja, ki pomagajo zmanjšati stroške tiskanja, hkrati pa povečajo varnost dokumentov in izboljšajo produktivnost poteka dela.

YSoft SafeQ nudi učinkovito upravljanje čakalne vrste za tiskanje in priročno opredelitev politike in pravil za tiskanje, s čimer učinkovito zadovolji zahteve poslovnega in izobraževalnega sektorja, kar se tiče zanesljivega upravljanja tiskanja.


ŠTUDIJA PRIMERA

GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE
“Projekta optimizacije tiskanja pri nas sem se kar malo ustrašil, saj nisem bil prepričan, kakšen bo odziv uporabnikov. Po analizi ponudnikov, so nas z najbolj celovito in učinkovito ponudbo prepričali v podjetju Konica Minolta Slovenija. Rešitev, ki so jo implementirali pri nas je rešila vrsto problemov, s katerimi smo se soočali v preteklosti. Poleg same programske opreme in multifunkcijskih aparatov, ki so mimo grede res vrhunski, smo s sodelovanjem s podjetjem Konica Minolta Slovenija pridobili resnega in zanesljivega poslovnega partnerja, ki nas je (in nas še) poslušal in reševal naše dejanske potrebe. Na koncu se je izkazalo, ker je rešitev robustna in enostavna za uporabo, da so jo uporabniki sprejeli brez težav”
Uroš Snedic, Direktor digitalizacije in splošnih zadev

preberite si študijo primera
Kontaktirajte nas za celovito rešitev tiskanja bizhub po meri vašega podjetja in optimizirajte svoje poslovanje
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Pri nas ne gre le za prodajo tiskalnikov, ampak dolgoročno partnersko podporo za vaš poslovni uspeh

Kadar je vaš cilj najti poceni tiskalnik, je dobro, da se poleg cene pozanimate tudi o samih stroških uporabe naprave, zagotavljanja servisne podpore in dobave potrošnega mateirala. Pri podjetju Konica Minolta v središče postavimo vaše potrebe, želje in delovno-procesne izzive, na katere vam pomagamo odgovarjati s celovitimi rešitvami po meri vašega poslovanja. 

Pri nas odgovor na vaše vprašanja, kot so: Kateri tiskalnik kupiti? Je bolje tiskalnik kupiti ali najeti? Kako pa posrkbeti za servis in material? odgovarjamo suvereno. Na podlagi številnih izkušenj ter sodelovanj z zadovoljnimi strankami in s popolno osredotočenostjo na uspeh, konkurenčnost in produktivnost vašega podjetja pa vam omogočimo, da se popolnoma osredotočite na svoje poslovanje. 

YSoft SafeQ workflow

YSoft SafeQ

YSoft SafeQ

Upravljanje čakalne vrste

 • Tiskanje na več lokacijah
 • Gostujoče tiskanje pri stranki
 • Centralno upravljanje tiskalnih čakalnih vrst in nastavitev
 • Mobilno tiskanje
 • Varna sprostitev tiskanja
 • Upravljanje shrambe
 • Predogled tiskanja
 • Priljubljena opravila
 • Uravnavanje obremenitve in preklopa ob izpadu

Pravilniki in pravila tiskanja

 • Nadzor barvnega tiskanja
 • Tiskanje na osnovi aplikacije
 • Politike zelenega tiskanja
 • Enostavno ustvarjanje pravil
 • Samodejno obveščanje uporabnikov

Če želite imeti na voljo več informacij si oglejte prospekt (angleško).

YSoft SafeQ prospekt