PrintShop Mail Connect


Neposredna komunikacija za tiskanje in e-pošto


Zmogljiv program za tisk variabilnih podatkov je zasnovan za ponudnike storitev tiska in za tiskarske oddelke v podjetjih, ki se želijo lotiti neposredne promocije komunikacijskih storitev, hkrati pa bi želeli razširiti svoje poslovanje z uvajanjem možnosti neposrednega marketinga.

PrintShop Mail Connect nudi prednosti prilagojenega komunikacijskega orodja s katerim lahko sočasno neposredno komunikacijo za tisk in e-pošto s samo enim korakom od preprostih do kompleksnih dokumentov za tisk variabilnih podatkov. Za razliko od podobnih orodij na trgu, pri katerih so zmožnosti pošiljanja e-pošte na voljo samo kot dodatek, je PrintShop Mail Connect zasnovan iz nič s pomočjo najnovejših spletnih tehnologij.

PrintShop Mail Connect je enostaven za uporabo in pomaga izboljšati poslovne procese, poveča produktivnost in donosnost ter omogoča zanimive nove priložnosti za povečanje prihodkov.


Delovni proces PrintShop Mail Connect

PrintShop Mail Connect

PrintShop Mail Connect

Neposredno trženje

  • Enostavno uvajanje digitalne dostave
  • Vzporedna komunikacija za tiskanje in e-pošto

Integracija v poteke dela tiskanja

  • Podpora specifičnih nastavitev naprave

Večkanalna komunikacija

  • Enotni podatkovni model
  • Enostavna uporaba
  • Resnično večkanalna rešitev
  • Neposredna komunikacija s strankami
  • Izkoriščanje novih komunikacijskih smernic

Če želite imeti na voljo več informacij si oglejte prospekt (angleško).

Printshop Mail Connect prospekt

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings