AccurioPro Flux Essential

EDINA PROGRAMSKA OPREMA ZA PRIPRAVO TISKA, KI JO BOSTE POTREBOVALI


Inteligentne funkcije tiskanja, vključno s predlogami in barvno delitvijo, uporabnikom prihranijo čas in denar, hkrati pa nudijo funkcionalnost, ki jo potrebujejo za učinkovite postopke predtiska. Avtomatizacija ponavljajočih se opravil in centraliziran nadzor nad vsemi proizvodnimi napravami bosta pomnožila produktivnost vaše tiskarne.


AccurioPro Flux Essential vsebuje vnaprej določen nabor načrtov za razvrstitev strani za tiskanje (na primer za knjižico, združene projekte itd.), ki avtomatizirajo opravilo razvrščanja več strani na en list papirja, ki je bilo prej podvrženo napakam. Funkcija olajša tudi ustvarjanje posameznih formatov papirja in podpisov, da lahko izdelate tiskane izdelke po naročilu, na primer posebej prilagojene brošure. Uporabniki bodo navdušeni nad enostavno uporabo, prihranili pa bodo tudi veliko časa.


Upravljavci morajo samo enkrat nastaviti predloge, ob vsakem naslednjem delu predtiska pa bodo prihranili veliko časa. Na izbiro imajo pester nabor inteligentnih tiskalnih funkcij, s katerimi lahko upravljajo vsa dohodna opravila. Zmogljiva funkcija priprave je vključena za profesionalno urejanje opravil. Pozno urejanje opravil izboljša prilagodljivost tiskarne, medtem ko razvrstitev strani za tiskanje poenostavi in pospeši dolgotrajno opravilo razvrščanja več strani na en list papirja.


Upravljanje vašega dela predtiska še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.


Najprofesionalnejše urejanje, ki ga lahko najdete


Ali imate lastno tiskarsko podjetje – ali tiskarno v podjetju? Kot ponudnik storitev tiskanja se dobro zavedate, da za izdelavo in dobavo brezhibnih natisnjenih izdelkov v najkrajših rokih potrebujete najboljše tiskarske izdelke na svetu.


Ne želite izgubljati časa s ponavljajočimi se opravili, ki jih običajno zahteva nastavitev podobnih tiskalnih opravil. Če to počnete ročno, porabite precej časa, poleg tega pa ni praktično in ustvarja nepotrebne stroške, saj zahteva več delovne sile. Svojo tiskarsko proizvodnjo želite organizirati tako, da bo čim bolj učinkovita in čim cenejša, pri tem pa želite vedno uporabiti najustreznejšo izhodno napravo za opravljanje vsakega opravila.


Ločevanje opravil na barvna in črno-bela je pogosto cenovno najugodnejši pristop, toda za to potrebujete profesionalno programsko opremo, ki bo lahko izpolnila tudi želje vaših strank po naknadnih spremembah. Na ta način boste vedno reagirali kar najbolj profesionalno in prilagodljivo ter boste ujeli tudi najkrajše roke za dobavo.


Profesionalna programska oprema za pripravo tiska vam omogoči, da opravite spremembe nastavitev tiskalnega opravila v zadnjem hipu, preden opravilo pošljete v izdelavo. S pravo programsko opremo za pripravo tiska lahko zlahka vstavite liste z zavihki, izbrišete strani ali dodate zapletene podrobnosti obdelave opravila, na primer končno obdelavo knjižice, razvrstitev strani za tiskanje, barvno delitev ali obrezovanje oznak, tik pred tiskanjem. Po zaslugi predogleda v realnem času lahko takoj vidite spremembe, ki ste jih opravili v opravilu. S tem prihranite dragocen čas, saj vam ni treba natisniti vzorčnih strani.


Predloge za razvrstitev strani za tiskanje profesionalne programske opreme za pripravo tiska povečajo vašo skupno produktivnost, funkcija barvne delitve izboljša vašo donosnost, funkcije poznega urejanja opravila pa skrajšajo vaše reakcijske čase in optimizirajo vašo prilagodljivost.


Delovni proces Accurio Pro Flux Essential

Povečajte skupno prilagodljivost, učinkovitost in konkurenčnost

Povečajte skupno prilagodljivost, učinkovitost in konkurenčnost

AccurioPro Flux Essential je programska rešitev podjetja Konica Minolta za pripravo tiska in profesionalno avtomatizacijo poteka dela tiskanja. Optimizirana je za uporabo v tiskarskih oddelkih v podjetjih in v notranjih tiskarnah v javnih ustanovah, univerzah in podjetjih in nudi funkcije, ki jih nujno potrebujete za zmanjšanje stroškov in povečanje donosnosti naložbe.


AccurioPro Flux Essential nudi ponudnikom storitev tiskanja in vodjem tiskarskih oddelkov v podjetjih učinkovite predloge. Upravljavci morajo samo enkrat nastaviti predloge, ob vsakem naslednjem delu predtiska pa bodo prihranili veliko časa. Na izbiro imajo pester nabor inteligentnih tiskalnih funkcij, s katerimi lahko upravljajo vsa dohodna opravila.


Zmogljiva funkcija priprave je vključena za profesionalno urejanje opravil. Pozno urejanje opravil izboljša prilagodljivost tiskarne, medtem ko razvrstitev strani za tiskanje poenostavi in pospeši dolgotrajno opravilo razvrščanja več strani na en list papirja.

AccurioPro Flux Essential

AccurioPro Flux Essential

Možnosti sistema AccurioPro Flux Essential


  • Flux Raster Editor
    Ta napredni program za urejanje omogoča urejanje dokumentov na osnovi slike/rastra. Omogoča standardne postopke urejanja slik (npr. odstranjevanje madežev, poravnavo, popravke s čopičem, brisanje, risanje črt, zapolnjevanje z barvo) za posamezne slike ali za več slik.


Kakšne koristi lahko vaše podjetje pričakuje z uvajanjem združenih rešitev za pripravo tiska podjetja Konica Minolta?


  • NIČ VEČ IZGUBE ČASA: Ne izgubljajte časa s ponavljajočimi se opravili, ki jih običajno zahteva nastavitev podobnih tiskalnih opravil. Če to počnete ročno, porabite precej časa, poleg tega pa ni praktično in ustvarja nepotrebne stroške, saj zahteva več delovne sile;
  • BODITE ORGANIZIRANI: Organizirajte svojo tiskarsko proizvodnjo na najučinkovitejši in najcenejši način z uporabo najustreznejše izhodne naprave za opravljanje vsakega opravila. Ločevanje opravil na barvna in črno-bela je pogosto cenovno najugodnejši pristop;
  • NAJBOLJŠA PROGRAMSKA OPREMA V PANOGI: Profesionalna programska oprema izpolni zahteve vaših strank po poznih spremembah, tako da se lahko odzovete kar najbolj prilagodljivo in ujamete tudi najkrajše dobavne roke;
  • POČAKAJTE DO ZADNJEGA TRENUTKA: Profesionalna programska oprema za pripravo tiska vam omogoči, da opravite spremembe nastavitev tiskalnega opravila v zadnjem hipu, preden opravilo pošljete v izdelavo. S pravo programsko opremo za pripravo tiska lahko vstavite liste z zavihki, izbrišete strani in dodate zapletene podrobnosti obdelave opravila, na primer končno obdelavo knjižice, razvrstitev strani za tiskanje, barvno delitev ali obrezovanje oznak, tik pred tiskanjem;
  • OGLEJTE SI VSAKO SPREMEMBO: Predogled v realnem času vam omogoči, da takoj vidite vsako spremembo opravila, s čimer prihranite dragocen čas, saj vam ni treba več natisniti vzorčnih strani;
  • VKLJUČITE PREDLOGE V SVOJ PROIZVODNI POSTOPEK: S predlogami za razvrstitev strani za tiskanje, ki jih uporablja profesionalna programska oprema za pripravo tiska, boste povečali svojo produktivnost;
  • FUNKCIJA BARVNE DELITVE: Barvna delitev izboljša vašo donosnost, možnost poznega urejanja opravila pa skrajša vaše reakcijske čase in optimizira vašo prilagodljivost.

Če želite imeti na voljo več informacij si oglejte prospekt (angleško).

AccurioPro Flux Essential prospekt