AccurioPro Label Impose

Edina programska oprema za digitalni tisk nalepk, ki jo boste kdaj potrebovali


Popolna kombinacija programske opreme za vašo novo naložbo


Programska oprema AccurioPro Label Impose omogoča neverjetno enostavno uporabo – precej enostavnejšo od običajnih analognih sistemov – opravila lahko razvrstite v čakalno vrsto neposredno prek upravljalne plošče na dotik, kar omogoča hitrejše in cenovno ugodnejše ponatise in skrajša čas usposabljanja zaposlenih.

 

Če želijo optimizirati učinkovitost in stroške, morajo tiskarska podjetja, ki se ukvarjajo z izdelavo nalepk, avtomatizirati in integrirati opravila, kjer je to mogoče, hkrati pa optimizirati svojo uporabo medijev, da se izognejo tratenju podlage za nalepke. Zato je več nalepk običajno razporejenih po celotni širini in dolžini mreže za nalepke. Ko to počnete ročno, lahko postane zapleten in časovno potraten postopek.

 

Programsko orodje AccurioPro Label Impose ponuja popolno rešitev tega izziva. Program nudi upravljavcem enostaven in intuitiven vmesnik za samodejno razvrščanje in pripravo nalepk za tiskanje, uporabnikom pa omogoča ustvarjanje dokumentov PDF kot osnovo za ustrezno rezalno orodje na opremi za izsekovanje.

 

Vi opravite tiskanje. Dovolite, da mi opravimo razvrščanje.


Programska oprema AccurioPro Label Impose nudi zavidanja vreden potek dela na osnovi dokumentov PDF, kar vam omogoča vnos pravilnih podatkov za ustvarjanje izsekovalnih orodij in vam nudi podporo pri tiskanju spremenljivih podatkov. S svojim intuitivnim uporabniškim vmesnikom in velikim področjem za tiskanje je to orodje zasnovano kot popoln dodatek tiskalniku nalepk znamke Konica Minolta na vsakem koraku postopka, saj brezhibno sodeluje s sistemom AccurioLabel 190.


AccurioPro Label Impose

Predstavljamo vam glavne značilnosti AccurioPro Label Impose programske opreme za tisk etiket.

Funkcije

Funkcije

Samodejna izdelava ponovitev nalepk 
Program poenostavi in avtomatizira izdelavo ponovitev nalepk na mreži za nalepke.


Vsebina s spremenljivimi podatki 
Obdelava vsebine s spremenljivimi podatki je enostavna in jo je mogoče na hiter in preprost način vključiti v samodejno izdelavo ponovitev nalepk.


Nastavljiv razmik
Upravljavci lahko po potrebi nastavijo razmik med posameznimi stolpci in vrsticami.


Dodajanje standardnih in prilagojenih vidnih oznak
Program nudi tudi popolno prilagodljivost pri dodajanju standardnih in prilagojenih vidnih oznak na želeni položaj za končno obdelavo ofsetnega tiskanja.


Razporeditev slikovnega materiala
Uporabniki lahko izbirajo med samodejno in ročno razporeditvijo slikovnega materiala za oblikovanje in postavitev nalepk.


Tiskanje združenih projektov
Na en list lahko razvrstite od enega do več različnih izbranih slikovnih motivov.


Izsekovalna orodja
Programska oprema AccurioPro Label Impose vam omogoča zaznavanje dodatnih ločnic (črt za rezanje, lakiranje, plastificiranje in podobno) in izvoz teh ločnic v dokument PDF z namenom izdelave izsekovalnih orodij in omogočanja dodatnih okrasnih elementov na nalepkah. 

Če želite imeti na voljo več informacij si oglejte prospekt (angleško).

AccurioPro Label Impose prospekt
AccurioPro Label Impose image datasheet thumbnail