Konica Minolta bo na virtualni DRUPI predstavila zadnje novosti.

Ljubljana | 31 marec 2021

virtual.drupa

Konica Minolta bo predstavila zadnje novosti in se udeležila številnih spletnih predstavitev na digitalnem dogodku 'virtual.drupa', ki bo od 20. do 23. aprila 2021. V želji, da bi ohranil zagon do naslednje drupe leta 2024, tudi virtualno drupo organizira Düsseldorf Messe. V štirih dneh se bodo predstavili največji tehnološki velikani v tiskarski industriji, tudi Konica Minolta. Predstavili bodo svoje zadnje tehnološke novosti. Poleg predstavitve produktov, delovnih procesov in poglobljenih tržnih analiz, bo poudarek tudi na področjih tiska nalepk, embalaže in rešitev za B2 tisk.


Nadgradnja partnerskih odnosov v hitro spreminjajočem se svetu tiskarstva bo osrednjega pomena za Konico Minolto. Predstavitev spletne vsebine bo razdeljena na tri glavna področja - konferenca, mreženje in razstava. Virtualni drupi se lahko pridružite brezplačno.
 
Virtualna drupa ponuja odlične priložnosti za "povezovanje" preko funkcije klepeta in video sestankov. Prav tako bo na voljo dnevni urnik konferenc s petimi različnimi drupa vročimi točkami. To bo preko predavanj ključnih govorcev zagotovilo platformo za spletni prenos znanja o različnih temah in trendih, predstavitev, okroglih miz in sej v živo.
 
"Virtualna drupa je za nas pomembna platforma za ponovno potrditev zavezanosti tiskarski industriji," je povedal Bojan Zupančič, vodja prodaje produkcijskih in industrijskih sistemov za tisk v podjetju Konica Minolta Slovenija. "Zdaj je bolj kot kdaj koli prej pomembno biti na strani naših strank. Svoje trdno partnerstvo želimo skupaj nadgraditi in okrepiti naše prihodnje poslovanje. Kot globalni tehnološki velikan smo zavezani, da strankam pomagamo pri izbiri najboljših možnosti za njih."
 


O podjetju Konica Minolta Slovenija

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta svojim strankam omogoča, uspešen prehod v digitalno dobo poslovanja. S svojim edinstvenim strokovnim znanjem in zmožnostmi obdelave podatkov, Konica Minolta ustvarja ustrezne rešitve in rešuje probleme za svoje stranke. Konica Minolta kot ponudnik celovitih IT storitev nudi svetovanje in storitve za optimizacijo poslovnih procesov. Družba svojim strankam ponuja tudi rešitve in upravljane storitve na področju IT infrastrukture in informacijske varnosti ter oblačnih okolij. Za svoje rešitve na področju poslovnega tiska je v "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana vodilna družba na področju transformacije tiska". Konica Minolta kot močan partner za profesionalni tiskarski trg ponuja poslovno svetovanje, najsodobnejšo tehnologijo in programsko opremo, ter se že več kot desetletje v Evropi uveljavlja kot vodilni proizvajalec tiskarskih izdelkov (InfoSource). Poslovni inovacijski center v Londonu in štirje laboratoriji za raziskave in razvoj v Evropi omogočajo podjetju Konica Minolta, da v sodelovanju s svojimi strankami ter akademskimi, industrijskimi in podjetniškimi partnerji, spodbuja vedno nove inovacije. Zaradi inovativnega pristopa k storitvam, ki popolnoma dopolnjujejo njihovo linijo multifunkcijskih tiskalnikov, je Konica Minolta od družbe Keypoint Intelligence prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021".

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke njihovih imetnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Bojan Zupančič

Vodja prodaje

Produkcijski in industrijski tisk

bojan.zupancic@konicaminolta.si

ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Da, želim prejemati informacije po:

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings