Konica Minolta bo na virtualni DRUPI predstavila zadnje novosti.

Ljubljana | 31 marec 2021

virtual.drupa

Konica Minolta bo predstavila zadnje novosti in se udeležila številnih spletnih predstavitev na digitalnem dogodku 'virtual.drupa', ki bo od 20. do 23. aprila 2021. V želji, da bi ohranil zagon do naslednje drupe leta 2024, tudi virtualno drupo organizira Düsseldorf Messe. V štirih dneh se bodo predstavili največji tehnološki velikani v tiskarski industriji, tudi Konica Minolta. Predstavili bodo svoje zadnje tehnološke novosti. Poleg predstavitve produktov, delovnih procesov in poglobljenih tržnih analiz, bo poudarek tudi na področjih tiska nalepk, embalaže in rešitev za B2 tisk.


Nadgradnja partnerskih odnosov v hitro spreminjajočem se svetu tiskarstva bo osrednjega pomena za Konico Minolto. Predstavitev spletne vsebine bo razdeljena na tri glavna področja - konferenca, mreženje in razstava. Virtualni drupi se lahko pridružite brezplačno.
 
Virtualna drupa ponuja odlične priložnosti za "povezovanje" preko funkcije klepeta in video sestankov. Prav tako bo na voljo dnevni urnik konferenc s petimi različnimi drupa vročimi točkami. To bo preko predavanj ključnih govorcev zagotovilo platformo za spletni prenos znanja o različnih temah in trendih, predstavitev, okroglih miz in sej v živo.
 
"Virtualna drupa je za nas pomembna platforma za ponovno potrditev zavezanosti tiskarski industriji," je povedal Bojan Zupančič, vodja prodaje produkcijskih in industrijskih sistemov za tisk v podjetju Konica Minolta Slovenija. "Zdaj je bolj kot kdaj koli prej pomembno biti na strani naših strank. Svoje trdno partnerstvo želimo skupaj nadgraditi in okrepiti naše prihodnje poslovanje. Kot globalni tehnološki velikan smo zavezani, da strankam pomagamo pri izbiri najboljših možnosti za njih."
 

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Bojan Zupančič

Vodja prodaje

Produkcijski in industrijski tisk

bojan.zupancic@konicaminolta.si

ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!