Konica Minolta predstavlja nov celovit paket za upravljanje tiska

Ljubljana, Slovenija | 22 maj 2022

Konica Minolta predstavlja nov celovit paket za upravljanje tiska

Konica Minolta v okviru prizadevanj, da bi strankam pomagala uveljaviti nove nivoje enostavnosti in učinkovitosti digitalne preobrazbe, predstavlja nov paket za upravljanje profesionalnega tiska, ki združuje programsko opremo Workplace Hub in AccurioPro Flux.


Paket Konice Minolte, imenovan The Perfect Match, "vse-v-enem-brez-skrbi" bo zagotovil nepogrešljivo optimizacijo procesa tiska za poslovno kritična opravila.
 
Storitev z upravljanjem učinkovitosti bo optimizirala centralno upravljanje centrov za tisk, da se zagotovita čas delovanja in učinkovitost dela ter zmanjšajo stroški. Namenjena je splošnim pisarniškim in tiskarskim okoljem, vključno s komercialnimi tiskarnami, centralnimi reprografskimi oddelki, ponudniki storitev tiskanja, kopirnicami ali notranjimi tiskarnami javnih organizacij, univerz ali korporacij..
 
Konica Minolta The Perfect Match zagotavlja privlačen paket aplikacij, ki jih poganja Workplace Hub v kombinaciji s programsko opremo AccurioPro Flux. Stranke imajo vse prednosti lastne infrastrukture, ki je vedno posodobljena in se vzdržuje varno in neopazno v ozadju. Z razširljivim, vseobsegajočim paketom zagotavlja, da lahko izpolnijo vse IT zahteve in spodbudijo nove možnosti tiskanja/tiska kot del digitalne preobrazbe.
 
AccurioPro Flux je programska rešitev podjetja Konica Minolta za učinkovito pripravo, profesionalno avtomatizacijo tiska, uporabno sodelovanje in učinkovito upravljanje izpisa. Modula Premium in Ultimate zagotavljata osrednjo nadzorno točko za avtomatizacijo delovnega procesa in spletno tiskanje. Ponuja bistvene funkcije za zmanjšanje stroškov in povečanje donosnosti naložbe.
 
Workplace Hub je koncept "inteligentnega povezanega delovnega okolja", ki zagotavlja združljivost s številnimi Microsoftovimi in drugimi rešitvami, ter tako izpolnjuje hitro spreminjajoče se okoliščine in zahteve oblaka. Konica Minolta ponuja storitve paketa "vse-v-enem", ki vsebuje aplikacijo AccurioPro Flux in obvezno strojno opremo. Konica Minolta v omrežju "printroom" zagotavlja storitve spremljanja in upravljanja na daljavo, ki povezujejo tudi središče Workplace Hub in sisteme za tisk in/ali multifunkcijske tiskalnike.
 
"Da bi povečala produktivnost in učinkovitost, ter zmanjšala stroške, se tiskarska podjetja po vsem svetu se soočajo z velikim izzivom učinkovitega upravljanja naročil za tisk. The Perfect Match bo v veliki meri strankam pomagal pri doseganju teh ciljev."
 
Bojan Zupančič, vodja programa za produkcijski in industrijski tisk v podjetju Konica Minolta Slovenija.
 
Uvedba orodja 'The Perfect Match' je še en korak k našemu cilju v podjetju Konica Minolta, da organizacijam pomagamo ustvariti delovno mesto prihodnosti, ki ga bosta poganjala internet stvari in umetna inteligenca kot del digitalne preobrazbe. Ta inovativni in vseobsegajoči paket strankam zagotavlja vse prednosti nemotene proizvodnje. Stranke samo tiskajo, mi pa poskrbimo, da je njihovo okolje ves čas varno in posodobljeno.
 

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

01 568 05 11

ŽELITE VEČ INFORMACIJ?
KONTAKTIRAJTE NAS!