M-Files ponovno osvaja priznanja

Ljubljana, Slovenija | 26 julij 2021

M-Files je bil že osmo leto zapored imenovan za vodilnega na Nucleus Research Content Services and Collaboration Value Matrix lestvici.

Inovator na področju inteligentnega upravljanja informacij je med 15 ponudniki dosegel najvišjo oceno glede za funkcionalnost in uporabnost


Družba M-Files Corporation, partner Konice Minolte na področju inteligentnega upravljanja informacij, je danes objavila, da je bila že osmo leto zapored imenovana za vodilno podjetje v poročilu Nucleus Research 2021 Content Services and Collaboration Value Matrix Report. M-Files je ponovno prejel najvišje priznanje za uporabnost in funkcionalnost. To priča o vizionarskem pristopu podjetja, ki uporabnikom omogoča dostop do vsebine in njeno uporabo kadar koli in kjer koli, ter na kateri koli napravi z uporabniškim vmesnikom po lastni izbiri.

"M-Files s povezljivimi vsebinami in inteligentnimi zmožnostmi avtomatizacije še naprej prepričljivo prevladuje na trgu," je dejala Barbara Peck, glavna analitičarka družbe Nucleus Research. "Podjetje s svojim raznolikim in prilagodljivim naborom vrhunskih tehnologij umetne inteligence, pristopom, ki temelji na metapodatkih in sposobnostjo zagotavljanja smiselnega konteksta, postavlja standard za storitve vsebin in rešitve za sodelovanje v prihodnosti. Strateški napredek M-Files rešitve v zadnjem letu potrjuje edinstvene lastnosti platforme in njeno prepoznavnost na trgu."

M-Files je bil kot vodilni prepoznan zaradi svojega sodobnega pristopa k upravljanju informacij. M-Files platforma povečuje produktivnost zaposlenih, saj zagotavlja zmogljiva orodja za iskanje, upravljanje življenjskega cikla vsebine in avtomatizirane delovne tokove, ki omogočajo neprekinjeno in varno poslovanje. Z M-Files lahko podjetja digitalizirajo ključne poslovne procese ter zlahka zagotavljajo varnost in nadzor informacij, hkrati pa zagotavljajo dostop do skupnih aplikacij, kot so Microsoft 365, Microsoft Teams, Microsoft SharePoint in Salesforce.

"V M-Files si prizadevamo omogočiti pametnejši način dela v današnjem digitalnem svetu, v katerem lahko delate od koder koli," je dejal Antti Nivala, ustanovitelj in izvršni direktor M-Files. "Že osmo leto zapored smo v poročilu Nucleus Value Matrix priznani kot vodilni, kar potrjuje našo temeljno razlikolikost. Naš temelj, ki temelji na metapodatkih in ga dopolnjujejo naše inovativne tehnologije umetne inteligence, postavlja vsebino v pravi kontekst, uporabnikom pa ponuja enoten vir in nemoteno sodelovanje. M-Files zagotavlja avtomatizacijo in sledljivost poslovnih procesov, kar podjetjem pomaga bistveno izboljšati produktivnost in učinkovitost."

Ocena Nucleus Value Matrix temelji na izkušnjah uporabnikov v primerjavi z mnenjem analitikov. Poročilo izpostavlja različico M-Files Web, prenovljenega uporabniškega vmesnika, zasnovanega z namenom, da ga končni uporabniki lažje in hitreje osvojijo. Vključuje novo infrastrukturo v oblaku, ki temelji na arhitekturi Microsoft Azure Service Fabric in integracijo M-Files e-podpisa z Adobe Sign, za razširitev možnosti elektronskega podpisa za stranke in izboljšanje vključitve v delovne procese.

 

Prenesite si 2021 Nucleus Research Content Services and Collaboration Value Matrix poročilo.


Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

01 568 05 11

ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!