Poslovanje in izvajanje storitev v podjetju Konica Minolta Slovenija v času epidemije koronavirus.

| 16. mar 2020

Obveščamo vas, da podjetje Konica Minolta Slovenija deluje pod nekoliko spremenjenimi okoliščinami in z drugačno organizacijo dela.

V podjetju Konica Minolta Slovenija smo zaradi preprečevanja širitve okužbe s koronavirusom, skladno z ukrepi na državni ravni, sprejeli določene ukrepe za zaščito vas in naših zaposlenih.


S ponedeljkom 16. marca 2020 naši zaposleni v administracij, prodaji in financah opravljajo delo od doma in so dosegljivi na njihovih običajnih telefonskih številkah ter elektronskih naslovih. Ker se zavedamo, da je v teh časih pomembno tudi zagotavljanje kar se da normalnega poslovanja, smo se odločili, da vam bodo naši servisni tehniki še zmeraj na voljo.


Med izvajanjem storitev na terenu so naši tehniki v neposrednem kontaktu z ljudmi, zato smo jih opremili z zaščitnimi rokavicami in razkužili, ter jih pozvali na osebno odgovornost spoštovanja pravil glede preprečevanja širitve okužbe. Enako prosimo tudi vas. Vaše zahtevke za opravljanje servisnih storitev in druge zahtevke prosimo posredujete na elektronski naslov servis@konicaminolta.si. Razvrstili jih bomo po stopnji nujnosti in ocenili, ali lahko storitev opravimo na daljavo (preko telefona, elektronske pošte ali povezave na oddaljeno namizje).


V vsakem primeru se bomo trudili, da bo vaše poslovanje, v kolikor je povezano z našimi izdelki in storitvami, potekalo čimbolj nemoteno.


Ostanite zdravi.


S spoštovanjem, Konica Minolta Slovenija kolektiv.