Poslovanje in izvajanje storitev v podjetju Konica Minolta Slovenija v času epidemije koronavirus.

| 16 marec 2020

Obveščamo vas, da podjetje Konica Minolta Slovenija deluje pod nekoliko spremenjenimi okoliščinami in z drugačno organizacijo dela.

V podjetju Konica Minolta Slovenija smo zaradi preprečevanja širitve okužbe s koronavirusom, skladno z ukrepi na državni ravni, sprejeli določene ukrepe za zaščito vas in naših zaposlenih.


S ponedeljkom 16. marca 2020 naši zaposleni v administracij, prodaji in financah opravljajo delo od doma in so dosegljivi na njihovih običajnih telefonskih številkah ter elektronskih naslovih. Ker se zavedamo, da je v teh časih pomembno tudi zagotavljanje kar se da normalnega poslovanja, smo se odločili, da vam bodo naši servisni tehniki še zmeraj na voljo.

 

Med izvajanjem storitev na terenu so naši tehniki v neposrednem kontaktu z ljudmi, zato smo jih opremili z zaščitnimi rokavicami in razkužili, ter jih pozvali na osebno odgovornost spoštovanja pravil glede preprečevanja širitve okužbe. Enako prosimo tudi vas. Vaše zahtevke za opravljanje servisnih storitev in druge zahtevke prosimo posredujete na elektronski naslov servis@konicaminolta.si. Razvrstili jih bomo po stopnji nujnosti in ocenili, ali lahko storitev opravimo na daljavo (preko telefona, elektronske pošte ali povezave na oddaljeno namizje).

 

V vsakem primeru se bomo trudili, da bo vaše poslovanje, v kolikor je povezano z našimi izdelki in storitvami, potekalo čimbolj nemoteno.

 

Ostanite zdravi.

 

S spoštovanjem, Konica Minolta Slovenija kolektiv.


O podjetju Konica Minolta Slovenija

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta svojim strankam omogoča, uspešen prehod v digitalno dobo poslovanja. S svojim edinstvenim strokovnim znanjem in zmožnostmi obdelave podatkov, Konica Minolta ustvarja ustrezne rešitve in rešuje probleme za svoje stranke. Konica Minolta kot ponudnik celovitih IT storitev nudi svetovanje in storitve za optimizacijo poslovnih procesov. Družba svojim strankam ponuja tudi rešitve in upravljane storitve na področju IT infrastrukture in informacijske varnosti ter oblačnih okolij. Za svoje rešitve na področju poslovnega tiska je v "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana vodilna družba na področju transformacije tiska". Konica Minolta kot močan partner za profesionalni tiskarski trg ponuja poslovno svetovanje, najsodobnejšo tehnologijo in programsko opremo, ter se že več kot desetletje v Evropi uveljavlja kot vodilni proizvajalec tiskarskih izdelkov (InfoSource). Poslovni inovacijski center v Londonu in štirje laboratoriji za raziskave in razvoj v Evropi omogočajo podjetju Konica Minolta, da v sodelovanju s svojimi strankami ter akademskimi, industrijskimi in podjetniškimi partnerji, spodbuja vedno nove inovacije. Zaradi inovativnega pristopa k storitvam, ki popolnoma dopolnjujejo njihovo linijo multifunkcijskih tiskalnikov, je Konica Minolta od družbe Keypoint Intelligence prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021".

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke njihovih imetnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si