Konica Minolta je prejela BLI 2021 Software Pick Awards nagrado za Dispatcher Paragon.

Ljubljana, Slovenija | 19. feb 2021

Konica Minolta je prejela BLI 2021 Software Pick Awards nagrado za Dispatcher Paragon.

Kljub neizogibnim stroškom, številna podjetja nimajo vpogleda ali nadzora nad tem kdo tiska, kaj tiska, koliko tiska, je to uporabnik ali oddelek, oziroma koliko denarja na splošno porabijo za tiskanje.


Konica Minolta Dispatcher Paragon rešuje vse te težave in še več. Rešitev sledi, nadzoruje, vizualizira, zmanjšuje in povrne stroške tiskanja, skeniranja, kopiranja in faksiranja, kar podjetjem omogoča enostaven nadzor stroškov, s čimer preprečuje, da bi proračun za IT ušel izpod nadzora.
 
"Konica Minolta Dispatcher Paragon ima vse kar potrebujete, da prevzamete nadzor nad svojim okoljem za tiskanje," je dejal Lee Davis, pomočnik direktorja za programsko opremo in skenerje pri Keypoint Intelligence. "Pravila tiskanja je mogoče uporabiti za zniževanje stroškov, na primer nastavitev na obojestransko in črno-belo tiskanje. Administratorji lahko določijo, katere funkcije so na voljo posameznim uporabnikom. Ustvarite in dodelite lahko različne vloge za dostop, tako da je uporabnikom omogočen dostop samo do funkcij, ki jih potrebujejo za opravljanje svojega dela. Konica Minolta Dispatcher Paragon ponuja tudi poslovanje z natančnimi cenami in orodja za povrnitev stroškov. Nastavite lahko različne cene glede na uporabnika, oddelek, stroškovno mesto, multifunkcijski tiskalnik ali projekt. Administratorji pa lahko določijo proračun ali kvote, s čimer bodo stroški tiskanja pod nadzorom."


Konica Minolta Dispatcher Paragon je od Keypoint Intelligence dobil nagrado Buyers Lab (BLI) 2021 Pick Award

za izjemno rešitev celovitega upravljanja infrastrukture za tiskanje zahvaljujoč ...

  • spremljanju stanja v realnem času in širokem naboru funkcij poročanja, ki podjetjem omogočajo jasen pregled nad vsemi dejavnostmi tiskanja, skeniranja in kopiranja,
  • nadzoru dostopa in varnega "pull" tiskanja, ki preprečujeta nepooblaščeno uporabo in ščitita občutljive podatke na multifunkcijskih tiskalnikih,
  • vgrajenem plačniškem sistemu, prilagodljivi cenovni strukturi, podpori dobaviteljem in robustnim orodjem za pripravo proračuna in kvot za tiskanje.

Prenesite KEYPOINT INTELLIGENCE poročilo

ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Da, želim prejemati informacije po:

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings