Konica Minolta je prejela BLI 2021 Software Pick Awards nagrado za Dispatcher Paragon.

Ljubljana, Slovenija | 19 februar 2021

Konica Minolta je prejela BLI 2021 Software Pick Awards nagrado za Dispatcher Paragon.

Kljub neizogibnim stroškom, številna podjetja nimajo vpogleda ali nadzora nad tem kdo tiska, kaj tiska, koliko tiska, je to uporabnik ali oddelek, oziroma koliko denarja na splošno porabijo za tiskanje.


Konica Minolta Dispatcher Paragon rešuje vse te težave in še več. Rešitev sledi, nadzoruje, vizualizira, zmanjšuje in povrne stroške tiskanja, skeniranja, kopiranja in faksiranja, kar podjetjem omogoča enostaven nadzor stroškov, s čimer preprečuje, da bi proračun za IT ušel izpod nadzora.
 
"Konica Minolta Dispatcher Paragon ima vse kar potrebujete, da prevzamete nadzor nad svojim okoljem za tiskanje," je dejal Lee Davis, pomočnik direktorja za programsko opremo in skenerje pri Keypoint Intelligence. "Pravila tiskanja je mogoče uporabiti za zniževanje stroškov, na primer nastavitev na obojestransko in črno-belo tiskanje. Administratorji lahko določijo, katere funkcije so na voljo posameznim uporabnikom. Ustvarite in dodelite lahko različne vloge za dostop, tako da je uporabnikom omogočen dostop samo do funkcij, ki jih potrebujejo za opravljanje svojega dela. Konica Minolta Dispatcher Paragon ponuja tudi poslovanje z natančnimi cenami in orodja za povrnitev stroškov. Nastavite lahko različne cene glede na uporabnika, oddelek, stroškovno mesto, multifunkcijski tiskalnik ali projekt. Administratorji pa lahko določijo proračun ali kvote, s čimer bodo stroški tiskanja pod nadzorom."

Konica Minolta Dispatcher Paragon je od Keypoint Intelligence dobil nagrado Buyers Lab (BLI) 2021 Pick Award

za izjemno rešitev celovitega upravljanja infrastrukture za tiskanje zahvaljujoč ...

  • spremljanju stanja v realnem času in širokem naboru funkcij poročanja, ki podjetjem omogočajo jasen pregled nad vsemi dejavnostmi tiskanja, skeniranja in kopiranja,
  • nadzoru dostopa in varnega "pull" tiskanja, ki preprečujeta nepooblaščeno uporabo in ščitita občutljive podatke na multifunkcijskih tiskalnikih,
  • vgrajenem plačniškem sistemu, prilagodljivi cenovni strukturi, podpori dobaviteljem in robustnim orodjem za pripravo proračuna in kvot za tiskanje.

Prenesite KEYPOINT INTELLIGENCE poročilo

ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si