BLI 2021 PRO nagrada za AccurioPress C14000

Ljubljana, Slovenija | 12 maj 2021

BLI 2021 PRO nagrada za AccurioPress C14000

Konica Minolta je od Keypoint Intelligence prejela BLI 2021 PRO nagrado za AccurioPress C14000.


Konica Minolta s ponosom sporoča, da je od Keypoint Intelligence, vodilne in neodvisne družbe za analize in ocenjevanje strojne opreme, programske opreme in storitev za zajem dokumentov, prejela nagrado Buyers Lab (BLI) 2021 PRO. Vsako leto Keypoint Intelligence podeljuje priznanja za produkte, ki so v preteklem letu dosegli najboljše rezultate na terenu. Konica Minolta AccurioPress C14000 z EFI Fiery IC-319 krmilnikom za tisk je prejel največje priznanje v kategoriji izjemnih CMYK aparatov za produkcijo (Outstanding High-Volume CMYK Production Device) in je bil prepoznan kot "trendseter" na trgu digitalnega produkcijskega tiska.

"Inovativna enota za kontrolo kvalitete IQ-501 podjetja Konica Minolta nas je navdušila že od samega začetka, saj omogoča hitro nastavitev barv in oblikovanje profilov za registracijo medijev z vgrajenimi tolerancami za preverjanje in prilagajanje, ki jih upravlja operater," je povedal David Sweetnam, direktor EMEA/Asia Research & Lab Services pri Keypoint Intelligence. "Tehnologija IQ-501 je pripomogla, da je naprava med našimi preizkusi produkcije, dosegla izjemno zmogljivost, kjer pri nakladi 67.000 odtisov,  odtis nikoli ni odstopal za več kot ΔE 3,4 (DeltaE), prav tako pa v celotni nakladi nismo beležili premika registracije za več kot 0,3 mm."
Druga ključna tehnološka novost, ki jo je opazila družba Keypoint Intelligence in ločuje AccurioPress C14000 Konice Minolte od drugih konkurentov, je nova enota za večstransko rezanje TU-510. Ta rezalnik s funkcijo rezanja po štirih robovih in z " crease" funkcijo omogoča popolno podporo za izdelavo, knjižic, tiskovin neposredne pošte, takojšnjega rezanja vizitk in številne druge.
 

"Izjemno veseli smo, da smo s serijo C14000 tako uspešno vstopili v segment produkcijskega tiska, kar potrjuje tudi ta nagrada družbe Keypoint Intelligence," je povedal Bojan Zupančič, vodja prodaje za profesionalno tiskanje, Konica Minolta Slovenija. " Inovativna enota za kontrolo kvalitete IQ-501 je naša konkurenčna prednost na trgu in nam omogoča, da za naše stranke konsistentnost barv in natančnost registracije dvignemo na višji nivo. Izredno ponosni smo, da je Keypoint Intelligence prepoznal pravo vrednost te tehnologije."


Obiščite Konica Minolta AccurioPress C14000 produktno stran.
 

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

01 568 05 11

ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!