Konica Minolta predstavlja bizhub C3120i in bizhub C3100i

Ljubljana, Slovenija | 21 november 2022

Konica Minolta predstavlja bizhub C3120i in bizhub C3100i.

Konica Minolta predstavlja dva cenovno dostopna, kompaktna in enostavna za uporabo barvna A4 multifunkcijska tiskalnika bizhub C3120i in bizhub C3100i, ki sta idealna za povečanje produktivnosti v SOHO (Small Ofice Home Office) segmentu.


Kompaktna zasnova in majhna teža
Zaradi pandemije je moralo veliko zaposlenih domača okolja prilagoditi za delo od doma. Oba tiskalnika zaradi majhnih dimenzij (41 x 43 cm) in majhne teže zahtevata majhno površino in sta idealna predvsem takrat, ko delovnega prostora primanjkuje. Poleg tega večopravilna tiskalnika v stanju pripravljenosti ne povzročata hrupa, zato sta nevsiljiva, ne glede na to, kje se nahajata.
 
Enostavna namestitev in visoka stopnja povezanosti 
Izjemno preprosta namestitev, konfiguracija in delovanje omogočajo zelo hitro uporabo s strani uporabnika, z možnostjo shranjevanja želenih nastavitev za hiter in enostaven dostop. Nadzorno ploščo je mogoče premakniti v navpični položaj, kar je zelo koristno, ko sedite ob tiskalniku.
Oba tiskalnika zagotavljata vso mobilno povezljivost, ki jo potrebuje domača pisarna. Podprta sta operacijska sistema Android (Mopria) in iOS (AirPrint), ter NFC funkcija za tiskanje in skeniranje. Poleg tega lahko z namensko aplikacijo Mobile Print tiskate, kopirate, optično berete (skenirate) in faksirate direktno s pametnega telefona ali tabličnega računalnika. S tiskalnikom bizhub C3120i pa lahko dokumente in fotografije, ki pred tiskanjem omogočajo predogled datoteke, preko Wi-Fi omrežja (standardno) ali preko namenskega USB vhoda, pošljete v tisk neposredno iz računalnika.
 
Uporabniki lahko s pomočjo vgrajene funkcije odpravljanja izkrivljanja prilagodijo slike dokumentov, kot so knjige ali revije, ki so jih posneli s pametnim telefonom in jih natisnejo.
 
Zaščitite zaupne dokumente
Za zagotovitev varnosti zaupnih ali občutljivih informacij lahko tiskalniška opravila zaščitite z geslom ter jih začasno shranite na pomnilnik tiskalnika in jih natisnete šele, ko na nadzorni plošči tiskalnika vnesete pravilno geslo.
 
Povečajte produktivnost
Velik predal ima kapaciteto do 250 listov, kar zmanjšuje potrebo po ponovnem polnjenju med daljšim tiskanjem. Tiskate lahko na papir vse od 60 g/m2 do 176 g/m2, zato sta oba tiskalnika idealna izbira za tiskanje širokega nabora različnih tiskovin. Zaradi obojestranskega tiskanja in treh stopenj gostote tonerja (lahka, lažja, najlažja) je mogoče zmanjšati porabo papirja in tonerja. Poleg tega sta oba tiskalnika v skladu z DE-UZ 219, ki označuje okolju prijazne izdelke, v Nemčiji nagrajena z znakom 'Blue Angel Mark’. Vrednost TEC znaša le 0,38 kWh/teden, kar pomeni, da napravi porabita zelo malo energije.
"Konica Minolta je po vsem svetu priznana kot inovator in vodilna na trgu na področju tiskanja in povezanih rešitev, ki ustvarjajo inteligentno povezano delovno mesto. Ta kompaktna, zelo povezana in cenovno dostopna tiskalnika sta idealna za ljudi, ki delajo in/ali študirajo v domačem okolju in potrebujejo majhen, zanesljiv in zelo funkcionalen tiskalnik."
 
Boštjan Papež, direktor prodaje v podjetju Konica Minolta Slovenija
 
Modela bizhub C3120i in bizhub C3100i sta že na voljo.
 

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

+38615680511

ŽELITE VEČ INFORMACIJ?
KONTAKTIRAJTE NAS!