AIRE LINK NAGRAJEN Z 'BLI PICK AWARD'

Ljubljana, Slovenija | 24 januar 2022

AIRe Link nagrajen z 'BLI PICK AWARD'

Buyers Lab (BLI) 2022 Pick Award


Konica Minolta je prejela nagrado Buyers Lab (BLI) 2022 Pick Awards v kategoriji Document Imaging Software za orodje za oddaljeno vizualno podporo AIRe Link. S to nagrado podjetje Keypoint Intelligence, vodilni globalni neodvisni ponudnik storitev testiranja in analitičnih ocen, prepoznava najbolj impresivne rešitve, ocenjene v preteklem 12-mesečnem testnem ciklu.

AIRe Link: Izjemno orodje za podporo na daljavo.

AIRe Link podjetja Konica Minolta je prejelo nagrado za izjemno orodje za podporo na daljavo. Keypoint Intelligence navaja: "Z orodjem Konica Minolta AIRe Link se lahko tehniki srečujejo s strankami v virtualnem delovnem prostoru, kjer lahko na daljavo odpravljajo težave. Stranke lahko s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom "pokažejo" svoje okolje, tehnik pa lahko s kazalnikom usmeri pozornost stranke na določene komponente. Rešitev servisnim tehnikom omogoča, da rešijo več težav strank na daljavo in zagotavlja, da so pripravljeni na odpravo težav, ki zahtevajo tudi obisk na lokaciji."
 
"Konica Minolta AIRe Link povečuje učinkovitost vsakega usposobljenega zaposlenega ter omogoča širjenje znanja po celotni organizaciji, vse to pa ohranja dobičkonosnost delovnega procesa. To je še vedno mlado orodje, vendar je Konica Minolta pokazala dosledno podporo, popravke in dopolnitve AIRe Link od njegovega začetka lani - že zdaj je to impresivna rešitev, za katero pričakujemo, da bo samo še boljša."
 
Colin McMahon, Pomočnik direktorja za pametna delovna mesta in digitalno preobrazbo, Keypoint Intelligence
 
Konica Minolta uporablja AIRe Link znotraj podjetja za reševanje težav z aparati za tiskanje in tisk. Ponuja pa ga tudi strankam, za uporabo v drugih panogah, za njihove naprave ali stroje.
 
"Izjemno smo veseli tega pomembnega priznanja. Potrjuje, da smo z AIRe Linkom na pravi poti. Ta storitev na daljavo je zdaj na voljo v vseh evropskih državah in v zadnjih dvanajstih mesecih smo zabeležili že več kot 14.000 servisnih sej na daljavo od približno 2.600 uporabnikov v Evropi. Upamo, da bodo naše stranke še naprej tako pozitivno sprejemale storitev AIRe Link. Prijeten stranski učinek je okoljski vidik. Zaradi AIRe Link smo prihranili več kot 853.000 kilometrov potovanj do strank, kar pomeni, da smo prihranili za približno 104 tone emisij CO2."
 
Matic Zaletel, vodja servisa, Konica Minolta Slovenija
 

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

01 568 05 11

ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!