3D učinki z AccurioShine 3600

Ljubljana, Slovenija | 26 september 2022

3D učinki z AccurioShine 3600

Konica Minolta je najavila začetek prodaje svojega najnovejšega inkjet točkovnega UV sistema za tisk AccurioShine 3600, ki ga poganja inovativna MGI tehnologija za lakiranje tiskovin, za izpolnjevanje potreb v današnji tiskarski panogi.


AccurioShine 3600 je kompaktna rešitev, ki omogoča točkovno UV-lakiranje in digitalno vroče foliranje, brez potrebe po zaslonih, ploščah ali matricah (screens, plates, dies). Digitalno točkovno UV-lakiranje in digitalno vroče foliranje dodata vsakemu projektu dodatno dimenzijo in pripomoreta k temu, da tiskovine izstopajo iz množice. 
 
Sistem, ki temelji na uspehu MGI JETvarnish 3D One stroja, je bil pod lastno blagovno znamko dodan v razširjeni portfelj družbe Konica Minolta. Konica Minolta je v sodelovanju z MGI izboljšala že preizkušeno tehnologijo, kar je privedlo do dodatnih izboljšav na področju stabilnosti, zanesljivosti in servisiranja.
 
AccurioShine 3600 je popolnoma digitalni stroj z vodilno tehnologijo registracije z umetno inteligenco in okolju prijaznim sistemom utrjevanja z LED tehnologijo - vse to je impresivno kompaktne velikosti in predstavlja revolucionarno tehnologijo za dodajanje 2D in 3D učinkov sijaja, kot tudi digitalnega otipnega (taktilnega, na otip) učinka vroče folije po razumni ceni brez zapletenih korakov običajnih sistemov. To tiskarjem omogoča vrsto visoko učinkovitih okrasnih učinkov, hkrati pa povečuje stopnjo dobička.
 
Z največjo podprto velikostjo papirja B3+ (364 mm x 750 mm) je stroj kot nalašč za dodelavo in izboljšanje pogosto uporabljenih tiskovin kot so imenske kartice, voščilnice, platnice za fotoknjige in celo embalaža na zahtevo, s čimer se ustvarja impresivno in edinstveno izkušnjo tiska za stranke.
 
AccurioShine 3600 podpira tudi tiskanje spremenljivih podatkov (VDP), s čimer je mogoče povečati učinek vstopnic, personaliziranih paketov in nalepk, vabil, marketinga ena-na-ena in podobno. Z optičnim bralnikom črtne kode lahko spremembe opravil opravite izjemno  preprosto. Optični bralnik črtnih kod v AccurioShine 3600 prebere črtne kode z vnaprej natisnjenega lista in takoj izbere ustrezno TIFF datoteko, ki je že shranjena na delovni postaji. Kombinacija VDP optičnega bralnika črtne kode (VDP barcode scanner) z avtomatskim pretvornikom PDF datotek (Automatic PDF File Converter) zagotavlja resnično brezhiben potek dela, ki v nekaj minutah prenese PDF datoteke v tiskovine na izhodni polici. 
 
"Uvedba AccurioShine 3600 stroja je dokaz naše zavezanosti tiskarski industriji/trgu za okraševanje tiskovin," je dejal Bojan Zupančič, vodja programa za produkcijski in industrijski tisk v podjetju Konica Minolta Slovenija. "S prehodom na digitalni tisk se poleg tiska manjših naklad na zahtevo vse bolj poudarja digitalizacija pred-tiskarskih in post-tiskarskih postopkov. Z združevanjem AccurioShine 3600 z drugimi digitalnimi barvnimi sistemi za digitalni tisk podjetja Konica Minolta naše stranke ne le razvijajo svoje poslovanje na nove načine, temveč tudi dodajajo vrednost svojim strankam, saj svojim vsakodnevnim tiskarskim opravilom zagotavljajo stroškovno učinkovite, udarne in vrhunske okraske za tiskovine."
 
Bojan je še dodal: "V tiskarski industriji ni več dovolj ponujati le kvalitete in hitrosti po nizkih cenah, temveč je treba poskrbeti za dodano vrednost, zaradi katere izpisi resnično izstopajo. Bolj kot se lahko razlikujete, boljša je lahko poslovna rast. Sedaj lahko ponudniki tiska s strojem Konica Minolta AccurioShine 3600 izpolnijo zahteve svojih strank."

AccurioShine 3600

Vas zanima več o AccurioShine 3600? Oglejte si produktno stran.

VEČ

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

01 568 05 11

ŽELITE VEČ INFORMACIJ?
KONTAKTIRAJTE NAS!