KONICA MINOLTA PREDSTAVLJA ACCURIOPRINT 2100

Ljubljana, Slovenija | 31 januar 2022

Konica Minolta AccurioPrint 2100

Konica Minolta z AccurioPrint 2100 predstavlja svoj novi črno-beli sistem za digitalni tisk (tiskanje) z zmogljivostjo 100 izpisov na minuto, ki je idealen za interne oddelke za tiskanje v večjih podjetjih, fotokopirnice ali pisarniško okolje s potrebami po tiskanju velikih količin.


AccurioPrint 2100 z napredno tehnologijo je zasnovan tako, da pomaga povečati dobičkonosnost strank. Z izboljšano produktivnostjo in poenostavljenimi delovnimi tokovi zagotavlja robustno konstrukcijo, visoko zmogljivost in pametne možnosti dodelave v liniji. 

Cenovno in stroškovno učinkovit AccurioPrint 2100 deluje s hitrostjo 100 A4 izpisov na minuto in lahko proizvede do 2,25 milijona A4 izpisov na mesec. Podpira različne vrste medijev od 40 g/m2 do 350 g/m2 (do 300 g/m2 obojestransko). Opcijski inteligentni senzor medijev IM-101 podpira funkcijo Media Detec-tion, ki samodejno zazna vrsto in gramaturo papirja.

Druge značilnosti AccurioPrint 2100 vključujejo skupen uporabniški vmesnik z barvnimi sistemi za digitalno tiskanje, izboljšane funkcije povezljivosti in hiter optični bralnik - skener. Konica Minolta z lastno napredno tehnologijo obdelave barv druge generacije Screen-Enhancing Activity Digital Process (SEAD) združuje vrsto tehničnih inovacij, ki zagotavljajo izjemno kakovost izpisa pri najvišji hitrosti, ter samodejne prilagoditve dvo-stranske registracije.

Vse pionirske tehnologije okolju prijaznega AccurioPrint 2100 so zasnovane tako, da uporabnikom pomagajo racionalizirati proizvodnjo, ter tako zmanjšati število napak. 

Zavezanost družbe Konica Minolta k razvoju inovacij, ki oblikujejo trg, s funkcionalnostjo, ki pomaga pri rasti poslovanja naročnikov, dokazuje tudi AccurioPro, paket digitalnih programskih rešitev za profesionalno tiskanje. AccurioPro vključuje centralno upravljanje, avtomatizirano obdelavo delovnih tokov, barvno upravljanje, brezhibno integracijo različnih tehnologij tiskanja in popolno povezljivost vseh sistemov za digitalni tisk Konica Minolta.
 
"AccurioPrint 2100 bo z visoko hitrostjo izpisa, visoko zmogljivostjo papirja in tonerja, standardnim vgrajenim krmilnikom tiskanja in kompaktno površino za varčevanje s prostorom prinesel pravo dodano vrednost v vsako okolje produkcijskega tiskanja," je dejal Bojan Zupančič, vodja oddelka za produkcijski in industrijski tisk pri podjetju Konica Minolta Slovenija.

Konica Minolta AccurioPro Print Manager je tudi standardno orodje, ki strankam pomaga, da s hitrim in enostavnim upravljanjem opravil (nalog) kar najbolje izkoristijo svojo produkcijo tiskanja. Ponuja različne funkcije za izboljšanje celotnega poteka dela, kot so spremljanje opravil, urejanje in funkcije 'vročih' map (hot folders).

AccurioPrint 2100 ponuja možnost zlaganja do 4.200 listov in različne možnosti dodelave, med drugim dvotočkovno spenjanje do 100 listov v vogalu, izdelavo knjižic do 80 strani, pisemsko zgibanje, ter luknjanje z dvema in tremi luknjami. Druge možnosti dodelave vključujejo izdelavo knjig vezanih z žico in različne komplete nastavkov za luknjanje, pregibanje in perforacijo.

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

01 568 05 11

ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!