Konica Minolta napoveduje nove DFE vmesnike/strežnike, ki temeljijo na Fiery FS600 Pro programski opremi

Ljubljana, Slovenija | 12 februar 2024

Konica Minolta napoveduje nove DFE vmesnike/strežnike, ki temeljijo na Fiery FS600 Pro programski opremi

Konica Minolta Business Solutions Europe in Fiery, LLC, največji neodvisni ponudnik digitalnih tiskarskih vmesnikov/strežnikov (DFE - Digital Front End), sta v okviru stalnega in dolgoročnega partnerstva izdala pet novih Fiery® digitalnih tiskarskih vmesnikov.


Novi DFE vmesniki temeljijo na najnovejši Fiery platformi, Fiery FS600 Pro, in so prilagojeni za doseganje največje produktivnosti za širok nabor Konica Minolta produkcijskih tiskarskih strojev, prihranek časa in povečanje dobičkonosnosti.
 
Fiery FS600 Pro je najbolj inovativen in uporabniku prijazen Fiery DFE vmesnik, ki zagotavlja neprimerljivo zmogljivost, vrhunske barve in inteligentno avtomatizacijo za digitalni tisk. Vseh pet novih Fiery DFE vmesnikov, ki so natančno prilagojeni Konica Minolta tiskarskim strojem, Konica Minolta strankam omogočajo poenostavitev in avtomatizacijo priprave, barvnega upravljanja in obdelave ter hkrati zagotavljajo nemoten tisk z največjo zmogljivostjo. Prilagojeni so tako, da zagotavljajo najboljši možni izkoristek tiskarskega stroja.
 
Mednje spadajo:
  • Fiery IC-319 in IC-318 v3 DFE, ki poganjajo barvne digitalne produkcijske tiskarske stroje Konica Minolta AccurioPress C14000e/C12000e.
  • Fiery IC-319 in IC-318L v3 DFE, ki poganjajo barvne digitalne produkcijske tiskarske stroje Konica Minolta AccurioPress C7100/C7090.
  • Fiery IC-317 in IC-419 v3 DFE, ki poganjajo barvne digitalne produkcijske tiskarske stroje Konica Minolta AccurioPress C4080/C4070 in AccurioPrint C4065.
 
Nove možnosti Fiery DFE s Konica Minolta digitalnimi produkcijskimi tiskarskimi stroji vključujejo:
  • Uporabniku prijazno avtomatizacijo upravljanja barv. Nove, za uporabo preproste funkcije avtomatizacije in obdelave barv zagotavljajo vrhunsko natančnost in kakovost barv, hkrati pa do 50 % skrajšujejo čas, potreben za upravljanje in profiliranje.
  • Racionalizirana nastavitev, pošiljanje in načrtovanje opravil brez napak. Uporabniki lahko sedaj brez težav pošljejo opravila v Fiery JobFlow™ neposredno iz aplikacije Fiery Command WorkStation, kar poenostavlja delovni postopek priprave za tisk in zmanjšuje število ročnih posegov v opravila.
  • Pametna obdelava datotek. Strežniki Fiery IC-319, IC-318 in IC-318L so standardno opremljeni z Intelligent HyperRIP tehnologijo, inovacijo, ki spreminja pravila igre in omogoča ponudnikom tiska, da lažje izpolnjujejo kratke roke obdelave pri večjih količinah naklad.
Varnost in skladnost na ravni podjetja. DFE vmesniki vključujejo izboljšave za varnost in skladnost, ki so zasnovane tako, da izpolnjujejo najvišje predpise podjetij in industrije za varnost podatkov, šifriranje, tiskanje v oblaku in standarde čiščenja (brisanja).

quotation marks

Ponudba novih DFE vmesnikov našim strankam je del naše strategije, s katero želimo strankam pomagati pri iskanju novih možnosti tiska. Ponudniki tiskarskih storitev, ki želijo povečati učinkovitost, bodo cenili kombinacijo naših izjemnih tiskarskih strojev z novimi Fiery strežniki, saj bodo prepoznali potencial, ki jim omogoča, da kar najbolje izkoristijo svoje naložbe. Stranke bodo imele koristi od Fiery delovnega toka, ki dodatno avtomatizira pripravo opravil in pomaga operaterjem, da prvič in vsakič pripravijo barvno natančno opravilo.

Nenad Okorn Novak

Višji samostojni svetovalec za produkcijski in industrijski tisk, Konica Minolta Slovenija

John Henze, podpredsednik za prodajo in trženje v podjetju Fiery, je dejal: " Ponudniki tiskarskih storitev vse bolj iščejo rešitve, ki jim bodo pomagale avtomatizirati delovne procese zaradi naraščajočih operativnih stroškov, pomanjkanja delovne sile in manjših marž. Z novimi Fiery DFE vmesniki imajo stranke družbe Konica Minolta na voljo orodja za avtomatizacijo priprave za tisk, izdelave in upravljanja barv v enostopenjske delovne tokove, kar olajša prevzemanje novih tiskarskih opravil in rast podjetja tudi z manj izkušenim osebjem, hkrati pa še vedno zagotavlja najvišjo kakovost."
 
Za več informacij o Fiery Driven tisku z uporabo vodilnih DFE rešitev za digitalno barvno produkcijo obiščite tudi www.fiery.com.

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

+38615680500

ŽELITE VEČ INFORMACIJ?
KONTAKTIRAJTE NAS!