Konica Minolta rešitvi za upravljanje tiskanja Dispatcher Paragon dodaja zmogljivo funkcionalnost delovnih procesov skeniranja

Ljubljana, Slovenija | 6 marec 2023

Konica Minolta rešitvi za upravljanje tiskanja Dispatcher Paragon dodaja zmogljivo funkcionalnost delovnih procesov skeniranja

Družba Konica Minolta je sporočila, da je njena rešitev za upravljanje tiskanja Dispatcher Paragon sedaj na voljo z zmogljivimi osnovnimi zmogljivostmi za skeniranje, ki omogočajo enostavno in nemoteno sodelovanje z vsemi priljubljenimi aplikacijami za shranjevanje v oblaku in možnostmi OCR. Funkcije izhajajo iz preverjene aplikacije Dispatcher Phoenix, ki jo je razvila družba Konica Minolta in podpira podjetja z rešitvami delovnih procesov za avtomatizacijo obdelave dokumentov.


Dispatcher Paragon zagotavlja centralno evidenco vseh postopkov tiskanja, kopiranja in skeniranja z vrsto orodij, ki podjetjem omogočajo izboljšanje delovnih procesov in povečanje produktivnosti zaposlenih - vse to na koncu pripomore k zmanjšanju stroškov, povezanih s tiskanjem, obenem pa povečuje varnost dokumentov.
 
Novo dodana funkcija skeniranja omogoča shranjevanje skeniranih dokumentov v številne oblačne hrambe, kot so Scan-to-OneDrive (Business), Scan-to-SharePoint (Online), Scan-to-GoogleDrive, Scan-to-Dropbox in številne druge. To je še posebej koristno v luči naraščanja hibridnega dela, saj aplikacije, kot je na primer Microsoft 365, zaposlenim omogočajo dostop do dokumentov od koder koli in sodelovanje s sodelavci pri projektih.
 
Funkcija optičnega prepoznavanja znakov (OCR) omogoča zajem ključnih informacij, nato pa se lahko dokumenti samodejno preimenujejo in usmerijo neposredno na določeno mesto dostave. Zahtevano ciljno mapo je mogoče brskati, izbrati ali na novo ustvariti neposredno iz multifunkcijskega tiskalnika, delovne postopke pa je mogoče nastaviti tako, da se samodejno zaženejo na želeni datum/čas. Začetek skeniranja omogoča celotna knjižnica vnaprej konfiguriranih delovnih procesov skeniranja. Lastne delovne procese lahko intuitivno in enostavno ustvarite s funkcijo povleci in spusti (drag-and-drop).
 
Učinkovita zmogljivost skeniranja je sedaj na voljo v paketu z namizno različico Dispatcher Paragon, kmalu pa bo na voljo tudi z oblačno različico Dispatcher Paragon.

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

+386 (0)1 568 05 11

ŽELITE VEČ INFORMACIJ?
KONTAKTIRAJTE NAS!