Konica Minolta predstavlja CF-300, spektrofotometer z natančno, učinkovito in posodobljeno tehnologijo

Ljubljana, Slovenija | 27 november 2023

Odkrijte prednosti novega CF-300 spektrofotometra in njegovo uporabnost.

Konica Minolta predstavlja spektrofotometer CF-300, ki se odlikuje z natančnostjo, posodobljeno tehnologijo ter neprimerljivo hitrostjo in učinkovitostjo.


Z veseljem predstavljamo vrhunski spektrofotometer CF-300, prelomno rešitev, ki je zasnovana za revolucionarno upravljanje barv za majhne izdelke. CF-300 je zasnovan z neprimerljivo natančnostjo in vsestranskostjo ter omogoča industrijskim panogam, da dosežejo neprimerljivo natančnost pri merjenju barv in nadzoru kakovosti.

Na novo opredeljena natančnost
Spektrofotometer CF-300 postavlja nove standarde natančnega merjenja barv. Ponaša se z izjemno možnostjo merjenja ciljnih površin, majhnih kot 0,75 x 1 mm, kar ustreza potrebam industrij, kjer so pomembne najmanjše podrobnosti. Ne glede na to, ali gre za številčnice ur, sestavne dele pametnih telefonov, okvirje očal ali kozmetiko, CF-300 zagotavlja brezhibno oceno barv z vrhunsko natančnostjo. Dodatna prednost je, da je poravnava merjenega dela brez težav, kar znatno zmanjša napake pri merjenju in poveča splošno učinkovitost.

Inovativna brezkontaktna tehnologija
Spoznajte prihodnost merjenja barv z revolucionarno funkcijo brezkontaktnega merjenja s spektrofotometrom CF-300. Ta inovacija z uporabo napredne integracijske sfere omogoča merjenje barv na razdalji 1 mm od tarče. To ne zagotavlja le ohranjanja celovitosti občutljivih izdelkov, temveč tudi poenostavlja postopek merjenja, kar omogoča hitrejše in brezskrbno ocenjevanje.
 
Neprimerljiva hitrost in učinkovitost
V proizvodnih linijah je čas bistvenega pomena in spektrofotometer CF-300 je temu kos. S hitrim časom merjenja, ki znaša le 0,1 sekunde na meritev, omogoča neprekinjeno merjenje v intervalih, krajših od 0,2 sekunde. Presenetljivo je, da lahko CF-300 opravi do 5 meritev na sekundo, zaradi česar je nepogrešljiv pri izboljšanju postopkov nadzora kakovosti na proizvodnih linijah.
 
"Navdušeni smo, da lahko predstavimo spektrofotometer CF-300, instrument, ki na novo opredeljuje možnosti natančnega upravljanja barv za majhne izdelke," je dejal Nenad Okorn Novak, vodja programa Sensing pri družbi Konica Minolta Slovenija. "S svojo neprimerljivo sposobnostjo merjenja majhnih ciljnih površin, izvajanja brezkontaktnih meritev in izjemne hitrosti bo CF-300 spremenil način, kako industrija pristopa k nadzoru kakovosti in ocenjevanju barv."

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

+38615680500

ŽELITE VEČ INFORMACIJ?
KONTAKTIRAJTE NAS!