Konica Minolta predstavlja AccurioPrint 850i/950i

Ljubljana, Slovenija | 13 marec 2023

Konica Minolta je predstavila novo linijo črno-belih multifunkcijskih tiskalnikov, s katero želi strankam omogočiti, da na novo premislijo o učinkovitosti v pisarnah, podjetjih in komercialnih tiskalnih okoljih. Aparata Accurio Print 850i in 950i ponujata preprosto upravljanje in visokokakovostno zmogljivost ter zagotavljata popolno integracijo s storitvami v oblaku in delovnimi tokovi.


V današnjih hitro razvijajočih se podjetjih stranke zahtevajo največjo učinkovitost in visoko avtomatizirane, učinkovite sisteme ter najnovejšo varnostno tehnologijo, ki zagotavlja zanesljivo varno uporabniško okolje. Multifunkcijska tiskalnika AccurioPrint 850i in 950i družbe Konica Minolta zagotavljata vse to in še več.

 

Oba modela, ki dosegata raven vzdržljivosti in zanesljivosti izdelave, kakršne pri multifunkcijskih tiskalnikih (MFP) še ni bilo, tiskata s hitrostjo do 85 oziroma 95 strani na minuto (do 48 A3 strani na minuto) in zagotavljata izjemno stabilnost tiskanja zaradi številnih izboljšav osnovnih funkcij. Serija i ponuja napredno digitalno povezljivost, ki omogoča tiskanje kadar koli in kjer koli, ter zmogljive funkcije dodelave.

 

Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i sta najbolj zmogljiva modela serije bizhub i ter združujeta poenotene funkcije, delovanje in storitve. Modela bosta primerna za trge nizkoprodukcijskega tiska in pisarniške trge velikih količin, vključno s sektorji izobraževanja, vlade in strokovnih storitev, pa tudi za centralne reprografske oddelke, plačljivi tisk in komercialne tiskarne.

 

Druge značilnosti Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i vključujejo:

  • inovativno tipalo medijev, ki samodejno zazna vrsto in težo papirja ter zanesljivo uporabi pravilne nastavitve,
  • senzor zazna tudi ovojnice, kar prihrani čas in zmanjša posege operaterja,
  • podpira veliko različnih medijev (do 300 g/m2),
  • novo ohišje za papir, ki omogoča nalaganje papirja različnih velikosti,
  • pripravljeni izdelki za tiskanje, kot so izdelava knjižic na 20 listov, spenjanje na 100 listov in možnost prepogibanja pisem,
  • ločljivost 1200 x 1200 dpi in tehnologija tonerja Simitri HD,
  • vrhunski krmilnik tiskanja z inovativnim barvnim zaslonom na dotik,
  • brezhibna integracija v delovne tokove dokumentov,
  • izboljšana okoljska učinkovitost in nizka poraba energije..

 

Boštjan Papež, vodja prodaje v podjetju Konica Minolta Slovenija je povedal: "Tiskalnik je zelo zmogljiv: Velik pomen pripisujemo temu, da našim strankam s partnerskim pristopom omogočimo, da z našimi rešitvami razvijajo svoje poslovanje. Serija Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i predstavlja še en pomemben korak pri pomoči strankam pri ponovnem razmisleku o možnostih tiskanja in pri povečanju njihovih možnosti tiskanja".

 

"Enostavno upravljanje in visokokakovostno delovanje sta predpogoja za doseganje največje učinkovitosti ter hitro in brezskrbno opravljanje vseh pisarniških opravil. Hkrati bo popolna integracija s storitvami v oblaku zagotovila prave procese ob pravem času za vzpostavitev priročnejših delovnih tokov. Najnovejša varnostna tehnologija in številne možnosti dodelave bodo prav tako povečale privlačnost teh naprednih sistemov."
 


Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

+386 (0)1 568 05 11

ŽELITE VEČ INFORMACIJ?
KONTAKTIRAJTE NAS!