virtual.drupa

Deli

virtual.drupa

Konica Minolta bo predstavila zadnje novosti in se udeležila številnih spletnih predstavitev na digitalnem dogodku 'virtual.drupa', ki bo od 20. do 23. aprila 2021. V želji, da bi ohranil zagon do naslednje drupe leta 2024, tudi virtualno drupo organizira Düsseldorf Messe. V štirih dneh se bodo predstavili največji tehnološki velikani v tiskarski industriji, tudi Konica Minolta. Predstavili bodo svoje zadnje tehnološke novosti. Poleg predstavitve produktov, delovnih procesov in poglobljenih tržnih analiz, bo poudarek tudi na področjih tiska nalepk, embalaže in rešitev za B2 tisk.


Vabimo vas, da se nam kot naš gost pridružite na virtualni drupi. Predstavili vam bomo naše najnovejše inovacije, nove tehnologije, avtomatizacijo delovnih procesov, storitve v trženju in naše strokovno znanje. Prepričani smo, da boste v tem naboru našli rešitve, s katerimi boste vaše poslovanje dvignili še na višji nivo.

REGISTRACIJA

20. april
ob 10:40 > Connect – Learn – Grow with Prokom 
V naši postpandemični industriji so poslovni vidiki najpomembnejši za ponudnike tiska. Gre predvsem za zmanjšanje stroškov, izboljšanje učinkovitosti, povečanje prihodkov in doseganje večje donosnosti. Prokom je uporabniška skupnost uporabnikov Konica Minolta opreme in rešitev za tisk, kjer se lahko povezujejo z drugimi ponudniki tiska ter delijo svoje izkušnje, prakse in se učijo drug od drugega. Na tej predstavitvi bodo člani Prokoma povedali, kako uspevajo v teh zahtevnih časih.
>>> PRIJAVA NA SPLETNO PREDSTAVITEV

21. april
ob 10:40 > Automated Digital Print Production
Od naročila do končnega tiskarskega izdelka, ta spletna predstavitev prikazuje, kako lahko Konica Minolta programske in strojne rešitve podpirajo učinkovitejši potek tiska. "Web-to-Print" z AccurioPro Flux, nadzor proizvodnje za tisk z AccurioPro Dashboard, sistemi za tisk AccurioPress C4080 serije in AccurioPress C14000 serije, ter naša inteligentna paleta modulov za dodelavo tiskovin, vam lahko pomagajo pri digitalni preobrazbi.
>>> PRIJAVA NA SPLETNO PREDSTAVITEV

22. april
ob 10:00 > Rethink what’s possible: Unexpected printing with AccurioJet KM-1e
Trenutni izziv v tiskarski panogi ni reakcija, temveč prilagoditev in okrepitev. Gre za premislek o tem, kako vidimo učinkovitost in produktivnost. Naš najnovejši UV digitalni brizgalni sistem za tisk AccurioJet KM-1e združuje stabilnost, ki je značilna za ofsetne stroje in prednosti najnovejše digitalne tehnologije. Med to spletno predstavitvijo vam bomo pokazali prednosti neverjetne fleksibilnosti medijev in praktično nično pripravo za tisk variabilnih vsebin na povečanih B2 formatih.
>>> PRIJAVA NA SPLETNO PREDSTAVITEV

ob 11:20 > MGI - The Power of Embellishment
Pri tisku ne gre več le za visoko kakovost, dobre storitve in nizke cene. Če boste na tiskovine dodali lak in folijo, boste CMYK odtisom dodali veliko večjo vrednost. Kot ponudnik tiska boste lahko končnemu uporabniku ponudili unikatne tiskovine, ki so hkrati za vas tudi donosnejše. V tej predstavitvi bomo preučili, kako enostavno lahko okrasimo tiskovine z MGI JetVarnish 3DS, vstopnim modelom Konice Minolte v tem segmentu.
>>> PRIJAVA NA SPLETNO PREDSTAVITEV

23. april
ob 10:00 > All in one pass, dynamic for every sheet: MOTIONCUTTER digital high-speed laser system
Hitri  digitalni laserski sistem MOTIONCUTTER s funkcijami reza, filigranskega reza, graviranja, (mikro) perforiranja in številnimi drugimi, ponuja veliko širino dodelave pri zaključni obdelavi tiskovin. V predstavitvi si oglejte, kako enostavna je lahko obdelava s tem popolnoma avtomatiziranim sistemom in odkrijte svojo tržno priložnost.
>>> PRIJAVA NA SPLETNO PREDSTAVITEV

ob 11:20 > Label and packaging
Trg embalaže raste. Velik zagon imajo zlasti segmenti tiska etiket in proizvodnje valovite embalaže. Dovolite, da vam pokažemo, kako združiti oba segmenta v enem delovnem procesu.
>>> PRIJAVA NA SPLETNO PREDSTAVITEV

Želim več informacij!