WEBINAR, KI GA NE SMETE ZAMUDITI!

Robotska Avtomatizacija Procesov Webinar

Robotska avtomatizacija procesov Webinar

WEBINAR, KI GA NE SMETE ZAMUDITI!


Ljudje so najdragocenejše 'premoženje' vsakega podjetja. Zaposleni so ključnega pomena za razvoj in uspeh podjetja. A žal pogosto obtičijo pri izvajanju vsakdanjih in ponavljajočih se opravil, kar jim jemlje čas in energijo za dragoceno delo z dodano vrednostjo.

Robotska avtomatizacija procesov (RPA - Robotic Process Automation) podjetjem z uporabo programskih robotov omogoča avtomatizacijo dela. Roboti prevzamejo izvajanje rutinskih opravil in nalog ljudi. Posledično lahko zaposleni več časa namenijo za dejavnosti, pri katerih do izraza pridejo njihove dragocene in edinstvene človeške lastnosti in sposobnosti. Rezultat? Večje zadovoljstvo zaposlenih pri opravljanju svojega dela in pomemben poslovni učinek za podjetje.
 

27.1. 2022 ob 13:00 uri

se nam pridružite na webinarju, kjer vam bomo pokazali, kako lahko RPA s pridom uporabite v vaši organizaciji!

Na webinarju se nam bo pridružil tudi Žan Zadnikar iz Banka Sparkasse d.d., ki bo z udeleženci delil njihove izkušnje z RPA. Pridružite se nam.

Konica Minolta Slovenija in UIPath

Konica Minolta Slovenija in UIPath
Za robotsko avtomatizacijo procesov ima Konica Minolta Slovenija v svojem portfelju za vas le najboljše. Naše partnersko sodelovanje s podjetjem UIPath je koristilo že številnim našim strankam, pri katerih smo za enkrat avtomatizirali del njihovih poslovnih procesov.


      

 

UIPath in Gartnerjev kavadrant!

UiPath je bil imenovan za vodilnega v Gartnerjevem kvadrantu za robotsko avtomatizacijo procesov za leto 2021


Po podatkih družbe Gartner ostaja robotska avtomatizacija procesov najhitreje rastoči trg programske opreme, saj je RPA ena najbolj priljubljenih platform za izboljšanje operativne učinkovitosti z avtomatizacijo.

UiPath je bil prav tako prepoznan kot najboljši izbor 'Gartner Peer Insights' za programsko opremo za robotsko avtomatizacijo procesov. Priznanje 'Gartner Peer Insights Customers' Choice' temelji na povratnih informacijah in ocenah končnih uporabnikov, ki imajo izkušnje z nakupom, izvajanjem in/ali uporabo UiPath platforme. Da bi zagotovili pošteno ocenjevanje, Gartner vzdržuje stroga merila z visoko stopnjo zadovoljstva strank.