fb
v živo
yt

SPLETNA ODDAJA V ŽIVO

Spletna predstavitev AccurioWide 160 v živo!

Deli

Za ogled na YouTube kanalu sledite povezavi
(kliknite na sliko spodaj).

youtube.png

Za ogled na Facebook kanalu sledite povezavi
(kliknite na sliko spodaj).

facebook.png

Če želite združiti tisk na toge in fleksibilne materiale, je serija hibridnih UV LED sistemov za tisk širokega formata AccurioWide kot nalašč za vas.

Na voljo sta vam dva modela, tako da boste lahko izbrali tistega, ki ustreza vašim poslovnim potrebam:


 AccurioWide 160 s širino medija do 1,6 metra in AccurioWide 200 s širino medija do 2,0 metra. Vrhunska kakovost odtisa (slike) in visoka produktivnost sta primerni za aplikacije tako za zunanjo kot notranjo uporabo in bo navdušila tudi vaše najbolj zahtevne, kakovosti usmerjene stranke. Sistem je opremljen z UV LED svetilkami, ki omogočajo tiskanje na širši nabor medijev.


Konfiguracija s 4 barvnimi črnili in belim črnilom omogoča tisk na prosojne materiale primerne za osvetlitev z zadnje strani. Konfiguracija  s 6 barvnimi črnili ponuja veliko večjo barvno paleto in omogoča tisk barv, ki jih je z ostalimi sistemi ni mogoče. Končni rezultat je vsestranski sistem za tisk, ki vam pomaga povečati nabor vaše ponudbe in vam pomaga razvijati poslovanje.


Konica Minolta AccurioWide hibridni UV LED sistem za tisk širokega formata je popoln za vas!

Vabimo vas na spletno predstavitev AccurioWide 160 sistema za tisk širokega formata. Predstavitev boste lahko v živo spremljali na našem Facebook  ali YouTube kanalu.